0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΜΑ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ!τα περισσοτερα δημοτικα στο Ηρακλειο ειναι χωρις γερμανικα γαλλικα και καλεσαν μονο 2 ατομα στην καθε ειδικοτητα? λετε να καλυψαν με τους υπεραρριθμους?
ρε παιδιά είναι να τρελλαίνεσαι!!!! με πήραν ΑΜΩ σε Πιερία (34η επιλογή) στις 14/09. στον πίνακα αναπληρωτών είμαι αρκετά ψηλά. έχω άδεια λοχείας και μου είπαν θα παρουσιαστείς μέσα Νοεμβρίου μόλις τελειώσει η άδεια. σήμερα βγήκε η β'φάση ΑΜΩ και βλέπω πως κάλεσαν άτομα που είναι πολύ πιό πίσω στον πίνακα από μένα και τους κάλεσαν ΑΜΩ Γ', Δ', Ε' Θεσ/νίκης, που εγώ τα έχω πρώτες επιλογές!! κάλεσα στο Υπουργείο και μου είπαν τώρα βγήκαν αυτά τα κενά, τι να κάνουμε.. μα τους λέω, επομένως εμείς που καλεστήκαμε πρώτοι και βρεθήκαμε Πιερία π.χ. ήμαστε οι χαμένοι της υπόθεσης? και οι άλλοι που είναι πολύ πιό πίσω τελικά οι κερδισμένοι? και γιατί να βγούν τώρα αυτά τα κενά και όχι όλα μαζί στην αρχή της χρονιάς?? μου λέει αν θέλατε μόνο Θεσσαλονίκη, να δηλώνατε μόνο Θεσσαλονίκη.. και του λέω με τη φετινή κατάσταση που όλοι λέγανε ότι θα πάρουνε ελάχιστους έως και καθόλου Θεσσαλονίκη, μπορούσα να το ρισκάρω και να μη βάλω έστω κοντινούς νομούς? είμαι να σκάσω ρε παιδιά γιατί σε 1 μήνα και κάτι θα πρέπει να αφήσω 2 μηνών μωρό και να τρέχω μακριά, ενώ τουλάχιστον εντός νομού Θεσσαλονίκης, και κάτι να συνέβαινε, θα μπορούσα να είμαι πιό γρήγορα κοντά στο παιδί μου..
παιδιά τα κενά τα δικά μας ειναι πάρα πολλά και δεν υπάρχει περίπτωση να μη μας καλέσουν,μη ξεχνάτε και την ευρωπαική ένωση...τα ελληνικά σχολεία πρέπει να κρατήσουν τις γλώσσες και στα δημοτικά/που σημαίνει οργανικές θέσεις... το μόνο που με ενοχλεί...έχει παει οκτώβρης και η ελληνική γραφειοκρατία ειναι για κλάματα