*

Αποστολέας Θέμα: νεότερα για ΠΕΟ7  (Αναγνώστηκε 209334 φορές)

0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Anastasia-ΠΕ07

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: νεότερα για ΠΕΟ7
« Απάντηση #518 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 09:35:44 πμ »
καλημέρα....να ρωτήσω κάτι...???θα βγούν και ΑΚΩ και ωρομίσθιοι?γιατί απότι είδα και απο την Αφάση πήραν μόνο 2 ΑΜΩ Κομοτηνή και άλλη μια ΑΜΩ τώρα φυσικά δεν καλύπτουν τα κενά με την καμία....!!!!!
Γιατί στα τέλη του μισθού μου περισσεύει ακόμα μήνας???οεο???Γιατι?????????

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:18:39 »

Αποσυνδεδεμένος maritina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #519 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 10:00:03 πμ »
ΜΑ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ!
τα περισσοτερα δημοτικα στο Ηρακλειο ειναι χωρις γερμανικα γαλλικα και καλεσαν μονο 2 ατομα στην καθε ειδικοτητα? λετε να καλυψαν με τους υπεραρριθμους?
Εχεις απολυτο δικο...κατι παιζει με το Ηρακλειο....αλλα η χριστοφιλοπουλου λεει οτι δυστυχως καλυφτηκαν ολα τα κενα μ αυτες τις τοποθετησεις.Η πλακα εινα οτι μετα απο ερευνα που εκανα  οι 3 στις 4 που πανε Κρητη δεν ειναι απο Κρητη.Μαλλον ειχαν βαλει ναι σε ολη την ελλαδα....αποτελεσμα,εγω πιστευω πως πολλες δεν θα πανε.Σκεψου να μενεις Αρτα και να πας Χανια.....ενω εμεις που ειμαστε κρητη και παρακαλαμε μενουμε απ εξω.....τι καλα!!!ολα καλα μας πανε........να τους ξαναψηφισουμε ρε παιδια,ολα δεξια μας πανε!!!

Αποσυνδεδεμένος marie82

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #520 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 10:11:18 πμ »
Καλημέρα!!Καλές τοποθετήσεις σε όσους προσλήφθηκαν!!
Εμείς που μείναμε απέξω χαμογελάμε και συνεχίζουμε:))..
Έχω μια ερώτηση.Αν κάποιοι αμω αρνηθούν θα περιμένουμε καινούρια φάση προσλήψεων??
Ευχαριστώ
ΠΕ05

Αποσυνδεδεμένος kompass

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #521 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 11:18:47 πμ »
ΜΑ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ!
τα περισσοτερα δημοτικα στο Ηρακλειο ειναι χωρις γερμανικα γαλλικα και καλεσαν μονο 2 ατομα στην καθε ειδικοτητα? λετε να καλυψαν με τους υπεραρριθμους?

Για Ηράκλειο ξέρω ότι σε πολλά δημοτικά μέσα στην πόλη έχουν τοποθετήσει συναδέλφους από την Βθμια, για το πρωινό ωράριο- όχι για το νέο αναμορφωμένο πρόγραμμα. Δεν ξέρω αν υπάρχουν πολλά κενά ακόμα στα δημοτικά του Ηρακλείου (μέσα στην πόλη-όχι στον υπόλοιπο νομό), αλλά μάλλον χλωμό το βλέπω. Ας μας πουν και οι συνάδελφοι που δουλεύουν εκεί.

Πάντως εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα βγάλει και ΑΚΩ. Χθές βγήκαν και οι τελευταίες (μάλλον!) αποσπάσεις. Στη Βθμια αποκλείεται να υπάρχουν κενα;

Καλή τοποθέτηση σε όλους! :)  
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 05, 2010, 11:21:28 πμ από kompass »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:18:39 »

Αποσυνδεδεμένος lloullou

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #522 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 11:32:48 πμ »
ρε παιδιά είναι να τρελλαίνεσαι!!!! με πήραν ΑΜΩ σε Πιερία (34η επιλογή) στις 14/09. στον πίνακα αναπληρωτών είμαι αρκετά ψηλά. έχω άδεια λοχείας και μου είπαν θα παρουσιαστείς μέσα Νοεμβρίου μόλις τελειώσει η άδεια. σήμερα βγήκε η β'φάση ΑΜΩ και βλέπω πως κάλεσαν άτομα που είναι πολύ πιό πίσω στον πίνακα από μένα και τους κάλεσαν ΑΜΩ Γ', Δ', Ε' Θεσ/νίκης, που εγώ τα έχω πρώτες επιλογές!! κάλεσα στο Υπουργείο και μου είπαν τώρα βγήκαν αυτά τα κενά, τι να κάνουμε.. μα τους λέω, επομένως εμείς που καλεστήκαμε πρώτοι και βρεθήκαμε Πιερία π.χ. ήμαστε οι χαμένοι της υπόθεσης? και οι άλλοι που είναι πολύ πιό πίσω τελικά οι κερδισμένοι? και γιατί να βγούν τώρα αυτά τα κενά και όχι όλα μαζί στην αρχή της χρονιάς?? μου λέει αν θέλατε μόνο Θεσσαλονίκη, να δηλώνατε μόνο Θεσσαλονίκη.. και του λέω με τη φετινή κατάσταση που όλοι λέγανε ότι θα πάρουνε ελάχιστους έως και καθόλου Θεσσαλονίκη, μπορούσα να το ρισκάρω και να μη βάλω έστω κοντινούς νομούς? είμαι να σκάσω ρε παιδιά γιατί σε 1 μήνα και κάτι θα πρέπει να αφήσω 2 μηνών μωρό και να τρέχω μακριά, ενώ τουλάχιστον εντός νομού Θεσσαλονίκης, και κάτι να συνέβαινε, θα μπορούσα να είμαι πιό γρήγορα κοντά στο παιδί μου..

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #523 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 11:40:07 πμ »
Γιατί απλά ζούμε στην Ελλάδα....γιατί κοιτάνε μόνο τον εαυτό τους και όχι τους άλλους....αυτό στην τελική δεν μας έφαγε?Εγώ αυτό που έχω να σου πώ είναι να κοιτάξεις το παιδάκι σου γιατί αυτό είναι πάνω απ'όλα...!!!

Αποσυνδεδεμένος maraki82

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #524 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 11:42:27 πμ »
ρε παιδιά είναι να τρελλαίνεσαι!!!! με πήραν ΑΜΩ σε Πιερία (34η επιλογή) στις 14/09. στον πίνακα αναπληρωτών είμαι αρκετά ψηλά. έχω άδεια λοχείας και μου είπαν θα παρουσιαστείς μέσα Νοεμβρίου μόλις τελειώσει η άδεια. σήμερα βγήκε η β'φάση ΑΜΩ και βλέπω πως κάλεσαν άτομα που είναι πολύ πιό πίσω στον πίνακα από μένα και τους κάλεσαν ΑΜΩ Γ', Δ', Ε' Θεσ/νίκης, που εγώ τα έχω πρώτες επιλογές!! κάλεσα στο Υπουργείο και μου είπαν τώρα βγήκαν αυτά τα κενά, τι να κάνουμε.. μα τους λέω, επομένως εμείς που καλεστήκαμε πρώτοι και βρεθήκαμε Πιερία π.χ. ήμαστε οι χαμένοι της υπόθεσης? και οι άλλοι που είναι πολύ πιό πίσω τελικά οι κερδισμένοι? και γιατί να βγούν τώρα αυτά τα κενά και όχι όλα μαζί στην αρχή της χρονιάς?? μου λέει αν θέλατε μόνο Θεσσαλονίκη, να δηλώνατε μόνο Θεσσαλονίκη.. και του λέω με τη φετινή κατάσταση που όλοι λέγανε ότι θα πάρουνε ελάχιστους έως και καθόλου Θεσσαλονίκη, μπορούσα να το ρισκάρω και να μη βάλω έστω κοντινούς νομούς? είμαι να σκάσω ρε παιδιά γιατί σε 1 μήνα και κάτι θα πρέπει να αφήσω 2 μηνών μωρό και να τρέχω μακριά, ενώ τουλάχιστον εντός νομού Θεσσαλονίκης, και κάτι να συνέβαινε, θα μπορούσα να είμαι πιό γρήγορα κοντά στο παιδί μου..

Καλημερα!Δικιο εχεις, αλλα που να το βρεις...Ειναι συναδελφοι που στις Σερρες ηταν πρωτοι, τους πηραν με την πρωτη φουρνια των ΑΜΩ κ τους στελνουν σε ολοημερα στα περιχωρα των Σερρων, 40 χλμ μακρια απο την πολη. Ανθρωποι που δουλευαν μεχρι τωρα ωρομισθιοι με 12 ωρες διπλα στα σπιτια τους...Βγηκε η νεα φαση κ πηραν τους τελευταιους του πινακα για το κεντρο της πολης...Το θεατρο του παραλογου ζουμε αυτη τη χρονια.Δε νομιζω να βγαλεις ακρη, στο ευχομαι ολοψυχα, προσπαθησε τουλαχιστον να πεισεις τους διευθυντες να σε διευκολυνουν με το προγραμμα. Η αλλη λυση ειναι να μην  πας και να εισαι κοντα στο μωρο σου.

Αποσυνδεδεμένος lloullou

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #525 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 11:52:42 πμ »
αυτό έχω αρχίσει να σκέφτομαι πλέον. να τους γράψω όλους γιατί έχω σιχαθεί όλα αυτά τα χρόνια. έχω τρέξει και 2 χρονιές σε δυσπρόσιτα. και που έχω καταλήξει? να έχω νεογέννητο μωρό και να μην ξέρω που να το αφήσω από τα χαράματα και να τρέχω με το αυτοκίνητο στου διαόλου τη μάνα. και εντέλει με την προυπηρεσία τι θα γίνει? θα μετρήσει φέτος? αν όχι, χαλαρά παραιτούμαι. αν ναι, ίσως να το ξανασκεφτώ, δεν ξέρω. πείτε μου αν ξέρετε κάτι ρε παιδιά.

Αποσυνδεδεμένος lourdes

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #526 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 12:02:30 μμ »
παιδιά τα κενά τα δικά μας ειναι πάρα πολλά και δεν υπάρχει περίπτωση να μη μας καλέσουν,μη ξεχνάτε και την ευρωπαική ένωση...τα ελληνικά σχολεία πρέπει να κρατήσουν τις γλώσσες και στα δημοτικά/που σημαίνει οργανικές θέσεις... ;)
το μόνο που με ενοχλεί...έχει παει οκτώβρης και η ελληνική γραφειοκρατία ειναι για κλάματα :'(

Αποσυνδεδεμένος maraki82

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #527 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 12:03:00 μμ »
Στο τοπικ ''Ποσους αναπληρωτες ΠΕ06 θα παρουν φετος'' εχουν ανοιξει σχετικη συζητηση, γενικως θα μετρησει στον ΑΣΕΠ οπως μετρουσε μεχρι τωρα, αλλα για διορισμο μεσω προϋπηρεσιας το ξεχναμε!Παει το 40%

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #528 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 12:15:51 μμ »
Χθές είχα μια συζήτηση με μια συνάδελφο κ μου είπε ότι πάλι ίσχυε αν ήσουν 3 χρόνια αναπληρωτής σε διορίζανε απο φέτος το ξεχνάμε αυτό πρέπει να είσαι επιτυχόν στον ΑΣΕΠ για να σε πάρουνε.

Αποσυνδεδεμένος Starzone

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #529 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 12:19:56 μμ »
Καλή τοποθέτηση σε ολους. Μόλις μιλησα με Γ' Αθηνας και μου είπαν οτι δεν υπαρχουν κενά...! Στην Α' Αθήνας δεν μου απάντησαν...! Θέλω να ελπίζω οτι θα υπάρξουν κενά για τους εναπομειναντες...! Και οσοι παρουσιαστουν να μας πουν πόσες ωρες ανέλαβαν!!!!

Αποσυνδεδεμένος sofiagexa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 07
    • Προφίλ
« Απάντηση #530 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 12:45:27 μμ »
παιδιά τα κενά τα δικά μας ειναι πάρα πολλά και δεν υπάρχει περίπτωση να μη μας καλέσουν,μη ξεχνάτε και την ευρωπαική ένωση...τα ελληνικά σχολεία πρέπει να κρατήσουν τις γλώσσες και στα δημοτικά/που σημαίνει οργανικές θέσεις... ;)
το μόνο που με ενοχλεί...έχει παει οκτώβρης και η ελληνική γραφειοκρατία ειναι για κλάματα :'(

Και εγώ μόνο στο θέμα ευρωπαικής ένωσης βασίζομαι πλέον lourdes...
Καλή τοποθέτηση σε όλους τους συναδέλφους!
Λάμπει μέσα μου κείνο που αγνοώ... Μα ωστόσο λάμπει...
(Οδ. Ελύτης)

Αποσυνδεδεμένος SOPHIA

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #531 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 12:48:52 μμ »

Εγω εχω πλεον απογοητευτει ως αναφορα την αναμονη μας για Ακω....αν ηταν να μας καλεσει γιατι δε μας καλεσε χθες με τους 1200 Ακω? Οτι υπαρχουν κενα β βαθμια υπαρχουν, μονο εγω αυτη τη στιγμη γνωριζω 4 σχολεια που εχουν λειτουργικα κενα...Αλλα καπου κολλαει το πραγμα. Τεσπα πρεπει σιγα σιγα να σκεφτομαστε το γεγονος να σταματησουμε να περιμενουμε και να βρουμε καμια δουλεια.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 05, 2010, 12:50:46 μμ από SOPHIA »

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400
  • Σε σύνδεση σήμερα: 887
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144