0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ετσι εγινε και στην Θεσπρωτια! Τωρα τι να πω!!!Κουλο δεν ειναι???Αλλα ισχυουν για την Α φαση αλλα για τη Β??!!!!Na ja Fakt ist, dass wir angestellt wurden unter welchen Bedingungen ist immernoch fraglich!!!!Ετσι για να μην ξεχνιομαστε κιολας
ας μου εξηγήσει κάποιος αν μπορεί πως προκύπτουν αυτοί οι διορισμοί..και πως προκύπτουν τώρα...Τρεις συμπληρωματικοί διορισμοί ΠΕ07 από ΑΣΕΠ 2006 (05.10.2010)05.10.2010 Με την υπ αρ. 95424/Δ2/30−7−2010 απόφαση της Υπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 του Ν. 3255/2004 (ΦΕΚ 138/τ.Α/22−7−2004), και το άρθρο 17 του Ν. 3528/2007 (ΦΕΚ 26/τ.Α/9−2−2007), διορίζονται συμπληρωματικά, ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί στη Β/θμια Εκπ/ση οι παρακάτω εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ07 Γερμανικής Γλώσσας, από τον πίνακα επιτυχόντων του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ (αριθμ. προκήρυξης 10Π/2006) και κατά σειρά επιτυχίας, με διετή δοκιμαστική θητεία, με βαθμό Γ΄ και με το εισαγωγικό μισθολογικό κλιμάκιο 18:ΠΑΣΠΑΛΑ ΕΙΡΗΝΗ−ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Β−Β΄ ΠΕΙΡΑΙΑΚΑΒΑΤΖΙΚΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Β−Α΄ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Β−Β΄ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Εμάς πάντως μάς δώσανε μια λίστα με γκρουπάκια σχολείων (κατά κανόνα 4 σε κάθε γκρουπάκι, με 14 ώρες έκαστο) και με βάση τα κοινωνικά κριτήρια (γκρρρρρ) μπαίναμε μέσα στο ΠΥΣΠΕ και επιλέγαμε γκρουπάκι, εφόσον ήταν ακόμη ελεύθερο. Βέβαια τα σχολεία ήταν κατά 95% τα πιλοτικά (και κανα δυο ξέμπαρκα)Όσο για σύμβαση, δεν έχουμε υπογράψει μέχρι στιγμής απολύτως τίποτα, εκτός από την ανάληψη υπηρεσίας που κάναμε στα σχολεία. Αυτό έγινε στην Α φάση, δεν ξέρω τί παίχτηκε στην Β αλλά νομίζω ότι ο τρόπος που γίνεται η διαδικασία απλά είναι θέμα πρωτοβάθμιας. Άλλωστε και ως ωρομίσθιοι την ίδια διαδικασία ακολουθούσαμε, απλά δεν εμπλεκόταν το ΠΥΣΠΕ
Πήρα στο Υπουργείο και μου είπαν ότι ειδικότητες θα προσλάβουν μιας και η χρηματοδότηση είναι απο ΕΣΠΑ και όχι από το ελληνικό δημόσιο!Το πότε δεν το ξέρουν, σίγουρα όμως όχι τον Νοέμβριο που είπε ο Κάτσικας στην Τv.....
Για πρωτοβάθμια μιλάω, με τους διορισμούς Αθμιας μίλησα!Εχω την εντύπωση ότι έτσι όπως πάνε τα πράγματα ΑΚΩ δεν θα πάρουν σε έμας!!Οι πανηλίθιοι!