0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλή μου Σοφία, εννοείται πως δεν εργάζομαι. Φαίνομαι απλά πως είμαι στη διάθεση της Α βαθμιας και της περιφέρειάς μου γενικότερα. Σήμερα επικοινώνησα με το υπουργείο και μου είπαν πως δεν μπορεί να γίνει κάτι και απλά αν και όποτε προκύψει λειτουργικό κενό τότε θα έρθει η σειρά μου. Εν ολίγοις έμεινα άνεργη, καθώς δεν πιστεύω πως θα υπάρξει κενό.Δυστυχώς ακόμη δεν έχουμε καταλάβει τι προεκτάσεις (αρνητικές) μπορεί να έχει η πρόσληψή μας ως ΑΜΩ κι αυτοί που το έχουμε καταλάβει, όπως είπα και στο προηγούμενο μήνυμά μου, δεν ξέρουμε πού να στραφούμε και πώς να υπερασπισούμε τα στοιχειώδη δικαιώματά μας ως εργαζόμενοι
και επανερχόμαστε στο οτι έπρεπε απο περυσι να μην δηλώσει κανείς ΑΜΩ...μήπως κάποια στιγμή να οργανωθούμε επιτέλους και να μη δηλώσει κανείς του χρόνου (κανείς όμως), γιατί αν περιμένουμε απο συλλόγους δε θα γίνει τίποτα;
Παράθεση από: KikiG στις Οκτώβριος 13, 2010, 11:06:49 πμΚαλή μου Σοφία, εννοείται πως δεν εργάζομαι. Φαίνομαι απλά πως είμαι στη διάθεση της Α βαθμιας και της περιφέρειάς μου γενικότερα. Σήμερα επικοινώνησα με το υπουργείο και μου είπαν πως δεν μπορεί να γίνει κάτι και απλά αν και όποτε προκύψει λειτουργικό κενό τότε θα έρθει η σειρά μου. Εν ολίγοις έμεινα άνεργη, καθώς δεν πιστεύω πως θα υπάρξει κενό.Δυστυχώς ακόμη δεν έχουμε καταλάβει τι προεκτάσεις (αρνητικές) μπορεί να έχει η πρόσληψή μας ως ΑΜΩ κι αυτοί που το έχουμε καταλάβει, όπως είπα και στο προηγούμενο μήνυμά μου, δεν ξέρουμε πού να στραφούμε και πώς να υπερασπισούμε τα στοιχειώδη δικαιώματά μας ως εργαζόμενοι Εισαι ΑΜΩ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΗ??? χαχαχαχαχαχχ!Νομιζα ρε συ οτι εισαι μονιμη... θα μας τρελανουν τελειως ρε παιδια...Δεν υπαρχει το φετινο πραγματικα. Νομιζω πρεπει να πιεσουμε τον συλλογο να κινηθει, εβλεπα το 2007 ειχαν ξεσκιστει να μετρανε λειτουργικα κενα και να στελνουν υπομνηματα στο υπουργειο, τωρα τι αδρανεια ειναι αυτη?
Για όσους συναδέλφους δεν δήλωσαν Αμω αθμιας και δήλωσαν Ακω βθμιας: Μίλησα με Υπεπθ.Το σύστημα αναγνωρίζει πρώτα αυτούς που δήλωσαν Αμω αθμιας, αφού τέτοιους προσλαμβάνουν μόνο μέχρι στιγμής!Εμείς λοιπόν που δηλώσαμε Βθμια σύμφωνα με τα λεγομενά τους χάσαμε πρόσληψη.....ανεξαρτήτως σειράς στον πίνακα αναπληρωτών!Ακουσον άκουσον!!!Υπάρχουν κενά στην βθμια;Ξέρει κανείς συνάδελφος κάτι;Ας εναποθέσουμε εκεί τις όποιες μηδαμηνές ελπίδες μας!!!
Υπάρχουν κενά στην βθμια;Ξέρει κανείς συνάδελφος κάτι;Ας εναποθέσουμε εκεί τις όποιες μηδαμηνές ελπίδες μας!!!