0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν θέλω να σας απογοητεύσω,αλλά εγώ που πήρα προχθές στο Υπουργείο,μου είπαν οτι δεν έχουμε νεότερα και οτι και για το μέλλον τα βλέπει λίγο αρνητικά τα πράγματα.Οπότε νομίζω ,οτι αν αύριο βγει νέο κύμα,λίγο δύσκολο να είμαστε μέσα.Προχθές δεν υπήρχαν κενά και αύριο θα υπάρχουν?Εκτός αν βγουν την άλλη Παρασκευή για ευνόητους λόγους...
Παράθεση από: marapap στις Οκτώβριος 28, 2010, 08:35:48 μμΔεν θέλω να σας απογοητεύσω,αλλά εγώ που πήρα προχθές στο Υπουργείο,μου είπαν οτι δεν έχουμε νεότερα και οτι και για το μέλλον τα βλέπει λίγο αρνητικά τα πράγματα.Οπότε νομίζω ,οτι αν αύριο βγει νέο κύμα,λίγο δύσκολο να είμαστε μέσα.Προχθές δεν υπήρχαν κενά και αύριο θα υπάρχουν?Εκτός αν βγουν την άλλη Παρασκευή για ευνόητους λόγους...Ας περιμενουμε , παιδια, λιγο ακομα...Κ στους οικονομολογους ελεγε το υπουργειο οτι υπηρχαν 2-4 κενα κ τελικα καλεσαν 20 ατομα...Τι να πω;Ακρη δε βγαζω...Στη β/θμια Σερρων πριν κανα μηνα ελεγαν οτι δεν υπαρχει κενο, θα παω αυριο η τη Δευτερα να ξαναρωτησω κ θα σας πω...
Παράθεση από: maraki82 στις Οκτώβριος 28, 2010, 09:18:46 μμΠαράθεση από: marapap στις Οκτώβριος 28, 2010, 08:35:48 μμΔεν θέλω να σας απογοητεύσω,αλλά εγώ που πήρα προχθές στο Υπουργείο,μου είπαν οτι δεν έχουμε νεότερα και οτι και για το μέλλον τα βλέπει λίγο αρνητικά τα πράγματα.Οπότε νομίζω ,οτι αν αύριο βγει νέο κύμα,λίγο δύσκολο να είμαστε μέσα.Προχθές δεν υπήρχαν κενά και αύριο θα υπάρχουν?Εκτός αν βγουν την άλλη Παρασκευή για ευνόητους λόγους...Ας περιμενουμε , παιδια, λιγο ακομα...Κ στους οικονομολογους ελεγε το υπουργειο οτι υπηρχαν 2-4 κενα κ τελικα καλεσαν 20 ατομα...Τι να πω;Ακρη δε βγαζω...Στη β/θμια Σερρων πριν κανα μηνα ελεγαν οτι δεν υπαρχει κενο, θα παω αυριο η τη Δευτερα να ξαναρωτησω κ θα σας πω...Ωρομίσθια???Καλημερα...Μολις με καλεσαν για 4 ωρες στην πρωτοβαθμια Σαμου (οπου φυσικα δεν εχω δηλωσει)!!!
Ωρομίσθια σε καλεσαν στη Σάμο?Ναι τους βλακες...Προφανως εξαντληθηκε ο πινακας οσω ειχαν δηλωσει Σαμο κ επιασαν κ τον πινακα των αναπληρωτων???Δεν ξερω, τι να πω?Η αληθεια ειναι οτι κ περυσι με ειχαν καλεσει απο μερη που δεν ειχα δηλωσει...
δηλαδή έχουν αρχίσει να καλούν ωρομίσθιους???
Oh yes! Η Σάμος κάλεσε και εμένα! Για Ικαρία κ εγώ! Ωρομίσθιους καλούν κανονικά όπως και πέρυσι. Απλά ρε παιδιά ας πάρουν και κανέναν ΑΚΩ!! Κενά από όσο βλέπουμε και επίσημα από τις διευθύνσεις ΥΠΑΡΧΟΥΝ κι ας λέει ό,τι θέλει το Υπουργείο.