0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι όμως,θα πάει κόσμος,μην έχεις ψευδαισθήσεις αγαπητή συνάδελφε!Και Δ'Δωδ/σου και στο διάστημα ακόμα!Γιατί έτσι μας έχουν καταντήσει,στα 30 μας να παρακαλάμε να μας πάρουν 14 ωρο κι όπου να είναι.Ας μην δήλωνε κανείς ούτε ωρομίσθιος,ούτε ΑΜΩ (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα).Εκεί θα ήταν όλη η μαγκιά!Το παιχνίδι λοιπόν ο λαγός και το καρότο συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία!
Παράθεση από: marapap στις Οκτώβριος 29, 2010, 06:59:00 μμΚι όμως,θα πάει κόσμος,μην έχεις ψευδαισθήσεις αγαπητή συνάδελφε!Και Δ'Δωδ/σου και στο διάστημα ακόμα!Γιατί έτσι μας έχουν καταντήσει,στα 30 μας να παρακαλάμε να μας πάρουν 14 ωρο κι όπου να είναι.Ας μην δήλωνε κανείς ούτε ωρομίσθιος,ούτε ΑΜΩ (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα).Εκεί θα ήταν όλη η μαγκιά!Το παιχνίδι λοιπόν ο λαγός και το καρότο συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία!Θα πάνε κάποιοι, γιατί πιστεύω ότι ακόμα υπάρχουν άτομα που ακόμα και σο άκουσμα της λέξης αναπληρωτής τρέχουν σαν παλαβοί, χωρίς να έχουν ιδεα τι καθεστώς υπάρχει. Ακόμα κάποιοι ονειρεύονται διορισμούς και τα τοιάυτα μέσω προυπηρεσίας κλπ κλπ. Φυσικά είναι όλοι όσοι δεν διάβασαν το νομοσχέδιο που τα έλεγε καθαρά όλα αυτά!Εγω απλά λέω το άλλο. Αν δεν παρουσιαστούν οι συνάδελφοι και καλέσουν και άλλα 5 κύματα ΑΜΩ, θα αναγκαστεί να πάρει ΑΚΩ ή απλά θα αφήσει κενά; Και αν αφήσει κενά φέτος, γιατί να επιβιώσουν Γερμανικά και Γαλλικά και τα επόμενα χρόνια; Πάλι με τα ίδια δεδομένα θα πορευόμαστε, όσο υπάρχουν ΑΜΩ.
Πρέπει όμως να αναγνωρίσουμε κάτι μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση!Έλατε,μην είστε αχάριστοι,βρε,τη στιγμή που το υπουγείο κάθισε και θέσπισε τον θεσμό των ΑΜΩ αποκλειστικά και μόνο για το δικό μας κλάδο(και των γαλλικών).Πρέπει να τον στηρίξουμε αυτό το θεσμό που διαθέτουμε ως κλάδος σε αποκλειστικότητα...
Μακάρι να ήταν μόνο για τον δικό μας κλάδο, τουλάχιστον θα γλύτωναν οι υπόλοιποι. Απλά πειραματίζεται πάνω μας και του χρόνου αν δεις ΑΚΩ σφύρα μου...Αλλά τώρα όλοι λένε "έλα μωρέ μόνο για τα γερμανικά/γαλλικά" είναι...
Παράθεση από: talkinghead στις Οκτώβριος 29, 2010, 08:05:50 μμΜακάρι να ήταν μόνο για τον δικό μας κλάδο, τουλάχιστον θα γλύτωναν οι υπόλοιποι. Απλά πειραματίζεται πάνω μας και του χρόνου αν δεις ΑΚΩ σφύρα μου...Αλλά τώρα όλοι λένε "έλα μωρέ μόνο για τα γερμανικά/γαλλικά" είναι...Εγω νομιζω οτι μονο σε μας θα καθιερωθει αυτο το καθεστως, επειδη δε συμπληρωνουμε πολλες ωρες στα σχολεια εκ των πραγματων...Στην Α γυμνασιου π.χ. τα φιλολογικα μαθηματα ανερχονται σε καμια 14 ωρες, εμεις σε ολες τις ταξεις του Γυμμνασιου κ δε συμπληρωνουμε τετοιο ωραριο.Οποτε εμεις θα την πληρωσουμε τη νυφη..Τελος παντων, ας δουμε πως θα οργανωθουμε απο δω κ περα...