0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επικοινώνησε κανείς με το Υπουργείο,για να μάθει αν θα πάρουν άλλους ΑΚΩ ?
Και γω το ιδιο λεω... αν ειναι κοντα και συμφερει καλως αλλιως οπως εστρωσαν να κοιμηθουν... Παντως σημερα ακουσα απο διευθυντρια να λεει οτι γιναν πολλες κινησεις απο σχολεια που δεν εχουν ακομα γερμανικα και θα καλεσουν κιαλλους... υπαρχουν λεει κενα ακομα και μεσα σε πολεις! Τι να πω πια δεν ξερω....
ΑΚΩ.
marapap, θα σου εξηγήσω εγώ τι έγινε. Είμαι ένα από τα 3 άτομα που μετακινήθηκαν από τη Γ΄ στην Α΄Θεσσαλονίκης. Αυτό όμως δεν έγινε επειδή αρνηθήκαμε την πρόσληψή μας στη Γ΄, αλλά γιατί όταν μας πήραν τηλέφωνο για να μας ενημερώσουν σε ποιά σχολεία θα τοποθετηθούμε, μας ανακοίνωσαν πως εμείς οι 3, που ήμασταν τελευταίες στη λίστα της Γ΄και δεν πληρούσαμε κανένα κοινωνικό κριτήριο, ΔΕΝ θα τοποθετηθούμε σε σχολεία! (το είχα γράψει και παλιότερα στο forum). Όπως καταλαβαίνεις, χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας και η δικαιολογία τους ήταν πως έκαναν λάθος στο πόσα άτομα χρειαζόταν και ζήτησαν περισσότερους, με αποτέλεσμα κάποιοι να περισσεύουν. Μετά από ένα μήνα και αφού έχουμε μιλήσει με Υπουργείο, ΠΥΣΠΕ, Πρωτοβάθμια, Περιφέρεια κλπ, μας απορρόφησε η Ανατολική, γιατί σαφώς δε μπορούσαν να μας απολύσουν, αλλά ούτε και να μας πληρώνουν χωρίς να κάνουμε μάθημα. Η Ανατολική είχε πολλά κενά, αφού δεν είχαν πάρει μέχρι τότε κανέναν ΑΜΩ. Και έτσι σταθήκαμε τυχερές μέσα στην ατυχία μας. Πάντως όλα έγιναν νόμιμα με απόφαση της Περιφερειακής Διευθυνσης Εκπαίδευσης. Η Δυτική φέτος δεν ξέρω πως το έκανε αυτό το απαράδεκτο λάθος, γιατί τα άτομα που είναι εκεί πήραν λιγότερες από 14 ώρες, ενώ θα μπορούσαν να πάρουν λιγότερα άτομα και να έχουν όλοι 14ωρο.