0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά την τριετία για τους νεοδιορισμένους. Οι περισσότεροι απο εσάς (ευχομαι όλοι) του χρόνου θα διοριστείτε και θα έχετε να αντιμετωπίσετε αυτό το πολύ σοβαρό θέμα. Όπως είδατε οι περιοχές διορισμού των φυσικών είναι απίστευτες. Όταν θα έρθει η ώρα να πάτε στην περιοχή διορισμού σας η απογοήτευσή σας θα είναι πολύ μεγάλη γιατί θα αναγκαστείτε να αφήσετε πίσω οικογένεια, παιδιά, σύζυγο κ.λ.π. Νομίζω πως η τριετία είναι πολύ σκληρή και στο μόνο που στοχεύει είναι να αποθαρρύνει τους εκπαιδευτικούς για μόνιμο διορισμό. Ήδη πολλοί σκέφτονται την παραίτηση. Καλό θα ήταν να πιέσετε, όσο μπορεί ο καθένας, για την κατάργηση αυτής της απάνθρωπης διάταξης. Σας εύχομαι καλό διορισμό.
Παράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 10:41:43 pmΠαράθεση από: antonisl στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 10:37:19 pmΠαιδιά πάμε για κατατακτήριες για Γεωλογικό! Το θέμα είναι πως κάποιοι δε προλαβαίνουμε...ειμαι σχεδον ετοιμος, ολο το καλοκαιρι με τα ...βοτσαλακια ασχολουμουν Καλή η πλάκα παιδιά, αλλά η υπόθεση θέλει πολύ ψάξιμο και μετά στοχευμένες κινήσεις.Δεν θα αφήσουμε τα πράγματα στη τύχη τους. Ευχαριστούμε Rozy4 για τις πληροφορίες, αν και αμφιβάλλω, πως και ο υπολογισμός των λειτουργικών κενών έγινε με κάποιο συστηματικό τρόπο. Αφού για το υπουργείο όλες οι ειδικότητες είναι "υπεράριθμες", μάλλον οι τοποθετήσεις γίνονται με αυθαίρετο τρόπο σύμφωνα με τις "συμβουλές" - "οδηγίες" του υπουργικού περιβάλλοντος. Οφείλουμε στην επιστήμη μας, όσοι τη τιμούμε και αγαπάμε, να μην αφήσουμε "διάφορους" να την εξοβελήσουν από τα σχολεία μας, σαν παράπλευρη απώλεια σχεδιασμών "επι γόνατος"...
Παράθεση από: antonisl στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 10:37:19 pmΠαιδιά πάμε για κατατακτήριες για Γεωλογικό! Το θέμα είναι πως κάποιοι δε προλαβαίνουμε...ειμαι σχεδον ετοιμος, ολο το καλοκαιρι με τα ...βοτσαλακια ασχολουμουν
Παιδιά πάμε για κατατακτήριες για Γεωλογικό! Το θέμα είναι πως κάποιοι δε προλαβαίνουμε...
μετράω μέχρι τώρα 17...
κανενα προβλημα, μονο για φετος βγαινει απο τους πινακες,αν το ξανακανει τρωει ποινη 2 ετων
Σήμερα το πρωί προσπάθησα να βγάλω άκρη πως βγαινουν τα κενά των ΠΕΟ4 και συγκεκριμένα στην Αχαία. Μου είπαν πως βγαίνουν ανάλογα με τις ώρες της πρώτης ανάθεσης. Δηλαδή ειίναι δυνατόν να βγαίνει σε Γεωλόγο η θέση επειδή θα έχει τις περισσότερες ώρες πρώτης ανάθεσης? Με ...μισό μάθημα?
Παράθεση από: panos2 στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 11:03:57 pmμετράω μέχρι τώρα 17...λοιπον Πανο σε ανακυρησω επιτιμο αναπληρωτη προεδρο της κινησης .αυτοοργανωση πλεον ειναι μονοδρομος
Όσον αφορά τις περιοχές διορισμού έχω να σας αναφέρω το εξής απίστευτο. Στη
Πόσους λέτε να πάρουν στη
Είναι μεγάλη ήττα για μας και για την ελληνική εκπαίδευση συνολικά, να υπάρχει Γυμνάσιο ή Λύκειο κάπου στην επικράτεια χωρίς Φυσικό!!