0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: lena!!! στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 04:07:26 pmΗ γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να αφαιρέσουμε όσες ήταν στην φάση της ειδικής γιατί όταν θα φτάσει η σειρά τους θα τις καλέσουν και στην γενική.ναι αλλά αν διδάσκουν ήδη στην ειδική δεν νομίζω να φύγουν... αν δεν ήθελαν τότε τι το δήλωσαν?
Η γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να αφαιρέσουμε όσες ήταν στην φάση της ειδικής γιατί όταν θα φτάσει η σειρά τους θα τις καλέσουν και στην γενική.
Παράθεση από: gogapina στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 04:11:06 pmΠαράθεση από: lena!!! στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 04:07:26 pmΗ γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να αφαιρέσουμε όσες ήταν στην φάση της ειδικής γιατί όταν θα φτάσει η σειρά τους θα τις καλέσουν και στην γενική.ναι αλλά αν διδάσκουν ήδη στην ειδική δεν νομίζω να φύγουν... αν δεν ήθελαν τότε τι το δήλωσαν?Γιατί το δήλωσαν δεν ξέρω....Για τα μόρια;Φοβήθηκαν μηπως δεν τους πάρουν στην γενική; Όπως και να έχει το σύστημα δεν θα τους προσπεσάσει. Από την στιγμή που είναι και στον πίνακα της γενικής, όταν έρθει η σειρά τους θα τους καλέσουν. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα φύγουν από την ειδική για να πάνε στην γενική. Αλλά δεν πρέπει και να το αποκλείουμε, μπόρει πχ να τους πάρουν σε νομό ποιο κοντά στο σπίτι τους.
Αναμένονται νέες αποσπάσεις μονίμων εκπαιδευτικών μέχρι 20/9 – Νέες φάσεις προσλήψεων αναπληρωτών Α/βάθμιας και
Παράθεση από: jamais στις Σήμερα στις 01:09:04 πμΓια ποιο λόγο σε περίπτωση που υπογράψεις σύμβαση με κάποιο εργοδότη (υποθέτω εννοείς εργοδότη εκπαιδευτηριου, ιδιωτικού νηπιαγωγείου) έχει δικαίωμανα μη σε αφήσει να φύγεις?? Για το λόγο ότι υπογράφεις σύμβαση για 11 μήνες π.χ. ή για μεγαλύτερο διάστημα, ή σου κάνει πρόσληψη. Είναι σαν να σκίζεις το συμβόλαιό σου πριν λήξει. Αυτό έχει συνέπειες. Αν ο εργοδότης είναι περίεργος ή είναι καμιά εταιρία μπορεί να μη σε αφήσουν να φύγεις χωρίς προειδοποίηση π.χ. Δεν ξέρω ακριβώς πώς πάει, αλλά το είχε αναφέρει κι ένα άλλο μέλος (ο dimitris... κάτι) που δίδασκε ως νηπιαγωγός σε θέση δασκάλου σε εκπαιδευτήριο.Τι συνέπειες έχει ??
Ο Καψαλάκης είχε κάνει λόγο για καμιά 45 κενά στην Κρήτη πριν κανα δυο μέρες.