*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ 60 Γ' φάση  (Αναγνώστηκε 235500 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος BLONDIE

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • "χαμογελω και προχωραω....!!!!"
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ 60 Γ' φάση
« Απάντηση #280 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 02:38:26 am »
γεια σου βρε demdtroula απτοητη!!! ;D ;D ;D ;D ναι ρε παιδια!μπορει να τρεμει η ψυχη μου οταν το λεω κ να φοβαμαι μη γινει στραβη,αλλα μεσα μου πιστευω οτι φετος θα παρουν πολλα ατομα ακομα!οτι θα μπω επιτελους σε ταξη με τα παιδακια μου!!! :) :) :)
Don't let go!Never give up!It's such a wonderfull life!!!!!!!! :-)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:04:18 »

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 02:43:07 am »
γεια σου βρε demdtroula απτοητη!!! ;D ;D ;D ;D ναι ρε παιδια!μπορει να τρεμει η ψυχη μου οταν το λεω κ να φοβαμαι μη γινει στραβη,αλλα μεσα μου πιστευω οτι φετος θα παρουν πολλα ατομα ακομα!οτι θα μπω επιτελους σε ταξη με τα παιδακια μου!!! :) :) :)
Ναι, βρε BLONDIE!!! Άντε να μπούμε επιτέλους κι εμείς στην τάξη! Αισιοδοξία βάση των δεδομένων πάντα βέβαια, και όχι χωρίς λόγο. Καληνύχτα Blondie, τα λέμε αύριο βράδυ! :) :-*
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος BLONDIE

• Πλήρες μέλος
  • "χαμογελω και προχωραω....!!!!"
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 02:45:26 am »
κλασικα εδω θα ειμαστε κ παλι!! ;D ;D ;D καληνυχτα κοπελα μου!τα λεμε αυριο!φιλια!
Don't let go!Never give up!It's such a wonderfull life!!!!!!!! :-)

Αποσυνδεδεμένος Φινιώ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #283 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 08:44:38 am »
Έχουμε και λέμε

ΗΡΑΚΛΕΙΟ = 20 ΚΕΝΑ
ΡΕΘΥΜΝΟ = 15 ΚΕΝΑ
ΚΕΡΚΥΡΑ   = 11 ΚΕΝΑ
 Δ΄ΑΘΗΝΑΣ = 0
Α' ΑΘΗΝΑΣ = αρκετά κενά δεν ξέρουμε ακριβή αριθμό
 ΛΑΚΩΝΙΑΣ = 0
ΛΑΣΙΘΙ = 0
EYBOIA = 0
KABAΛΑ = υπάρχουν κενά δεν ξέρουμε αριθμό

Μετά τα νέα του Καψαλάκη θα πρέπει να αλλάξουμε τα κενά και να προσθέσουμε και τα 4 της Ροδόπης
ΛΑΡΙΣΑ = υπάρχουν κενά δεν ξέρουμε αριθμό
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ = 10 ΚΕΝΑ με επιφύλαξη
ΧΑΝΙΑ = 10 ΚΕΝΑ
ΣΕΡΡΕΣ = 5 ΚΕΝΑ
ΗΜΑΘΕΙΑ = 1 ΚΕΝΟ
ΛΑΡΙΣΑ =0

Linta για τις Σέρρες το μέλος Εφη Τζ. πληροφόρησε για 5 κενά που μίλησε μαζίτους σήμερα.
Για Δωδ/σα μου είπαν γύρω στα 5-6 κενά αλλά συνεχώς καυπάρχουν αναρρωτικες άδειες οπότε αυξάνονται

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:04:18 »

Αποσυνδεδεμένος κατουλα

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #284 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 08:51:13 am »
κοριτσια καλημερα!τοσο καιρο σας παρακολουθω μαδεν συμμετεχω στις συζητησεις σας λογω το οτι δεν χειριζομαι ανετα το comruter,ωστοσο ειπα να κανω μια προσπαθεια .ειμαι στον πινακα αναπληρωτων στα 1400 πρωτα ονοματα ειμαι και τριτεκνη με καλεσαν στην α φαση και μετα στην διορθωση του πινακα με βγαλαν εξω και απο οτι ακουσα και αλλες 14 .πηρα τηλεφωνα αλλα δεν βγαζεις ακρη !εσεις τι πιστευετε με μονο τρεις επιλεγμενες περιοχες και 32 μορια εχω ελπιδες? :-[
Η ευφυια εχει ορια η βλακεια δυστυχως κανενα!<ΑΙΝΣΤΑΙΝ>
......καιρος να της βαλουμε εμεις! <ΚΑΤΟΥΛΑ>

Αποσυνδεδεμένος Φινιώ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #285 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 08:59:03 am »
Κατούλα, έχω ελπίδες εγώ που έχω δηλώσει μόνο μια περιοχή και δεν έχεις εσύ που έχεις δηλώσει 3? Απλά νομίζω θα μας βγάλουν την ψυχή μέχρι να μας πάρουν.

Αποσυνδεδεμένος setherial

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 09:27:15 am »
κοριτσια καλημερα!τοσο καιρο σας παρακολουθω μαδεν συμμετεχω στις συζητησεις σας λογω το οτι δεν χειριζομαι ανετα το comruter,ωστοσο ειπα να κανω μια προσπαθεια .ειμαι στον πινακα αναπληρωτων στα 1400 πρωτα ονοματα ειμαι και τριτεκνη με καλεσαν στην α φαση και μετα στην διορθωση του πινακα με βγαλαν εξω και απο οτι ακουσα και αλλες 14 .πηρα τηλεφωνα αλλα δεν βγαζεις ακρη !εσεις τι πιστευετε με μονο τρεις επιλεγμενες περιοχες και 32 μορια εχω ελπιδες? :-[

Είναι σχεδόν αδύνατο να μην σε καλέσουν,επίσης αν θέλεις κάλεσε και τις πρωτοβάθμιες των επιλογών σου και κάνε μια έρευνα κενών δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #287 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 09:47:09 am »
απαντησηα στην ly......στον πινακα του υπουγειου ειμαι γυρω στο 1520 θελω αλλα 240 ατομα ακομα...

Αποσυνδεδεμένος bambino

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 11:39:02 am »
Πολυ ησυχια!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Nanouka**

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 11:50:58 am »
Παιδια χθες πληροφορήθηκα οτι η Ημαθία θα έχει γύρω στα 13 κενά λογω συνταξιοδοτήσεων απο Οκτώβρη...

Αποσυνδεδεμένος regi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 12:23:28 pm »
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ 2075 ΘΕΣΗ ,,,ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ...ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΠ...Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΗΠΙΟ...ΑΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ  Ή ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΠΡΟ
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑ

Triainoforos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #291 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 12:26:48 pm »

Δυστυχως αυτο που κανεις ειναι καθαρη παραπληροφορηση [...]
[...] για μενα το ολο επιχειρημα ειναι ατοπο αλλα και επικινδυνο
Για να μην παρεξηγηθω το επιχειρημα ειναι καλο [...]

Αποφάσισε επιτέλους, θες να τα χώσεις ή όχι; :D

Κατά τη γνώμη μου καλά κάνει η συνάδελφος και προσπαθεί να φτιάξει έναν τέτοιο πίνακα, προκειμένου να παρακολουθούμε τι παίζει. Αν περιμένεις ν' ακούσιες αλήθειες απ' το Υπουργείο ή να ενημερωθείς από αιρετούς οι οποίοι αναιρούν ο ένας τον άλλο... Επειδή η αλήθεια συνήθως βρίσκεται κάπου στη μέση, μόνο άτοπο δεν είναι ν' ακούς τι λένε ανεπίσημα στις κατά τόπους διευθύνσεις -- γιατί δημόσια το Υπουργείο τους "απαγορεύει" να ανακοινώσουν τα κενά τους. Εξάλλου καμιά από εμάς δεν είναι τόσο ηλίθια ώστε να θεωρήσει ένα τέτοιο πινακάκι "επίσημο" και να καταστρώνει σχέδια ζωής σύμφωνα μ' αυτό, μη μας υποτιμάς λοιπόν.

Εσυ τωρα που εχεις κοψει τις φρασεις μου εκει που σε βολευει για να διαστρεβλωσεις παντελως το λογο μου πιστευεις οτι εχεις κανει κατι?
Ή μηπως απαγορευεται να λεμε τη γνωμη μας?
Οσο για το αν διαβαζουν και πιστευουν ή οχι το πινακακι φαινεται ξεκαθαρα απο τα μηνυματα που γραφονται στο φορουμ - Σαφως και δημιουργει προσδοκιες
Κατα τα αλλα εχω να σου πω να περιμενεις τις 3000 συνταξιοδοτησεις που γραφοντουσαν εδω μεσα και τον πινακα που θα εφτανε στο 2500-3000.....

Αποσυνδεδεμένος LiNta

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #292 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 12:37:30 pm »
triainofore να σε ρωτησω 2 πραγματα? 1.νομιζεισ οτι ειναι σωστο στην κατασταση που ειμαστε ολες κ ολοι να τσακωνομαστε τετοιεσ ωρεσ?ας το αφησουμε κ ο καθενας ας κρινει τι να πιστεψει.....!2.εισαι απο λαρισα?γιατι οσον αφορα τη λαρισα η ιδια πηγα στην πρωτοβαθμια(επειδη ειμαι λαρισαια κ συνεπως ειναι πρωτη μου επιλογη)κ μου απαντησαν οτι δεν εχουν κενα!σε ρωταω αν ξερεισ κατι πιο εγκυρο καθως με ενδιαφερει το θεμα!

Αποσυνδεδεμένος Schnittke

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • (αμετ)ανόητη ΠΕ60!
    • Προφίλ
« Απάντηση #293 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 12:58:54 pm »

Δυστυχως αυτο που κανεις ειναι καθαρη παραπληροφορηση [...]
[...] για μενα το ολο επιχειρημα ειναι ατοπο αλλα και επικινδυνο
Για να μην παρεξηγηθω το επιχειρημα ειναι καλο [...]

Αποφάσισε επιτέλους, θες να τα χώσεις ή όχι; :D

Κατά τη γνώμη μου καλά κάνει η συνάδελφος και προσπαθεί να φτιάξει έναν τέτοιο πίνακα, προκειμένου να παρακολουθούμε τι παίζει. Αν περιμένεις ν' ακούσιες αλήθειες απ' το Υπουργείο ή να ενημερωθείς από αιρετούς οι οποίοι αναιρούν ο ένας τον άλλο... Επειδή η αλήθεια συνήθως βρίσκεται κάπου στη μέση, μόνο άτοπο δεν είναι ν' ακούς τι λένε ανεπίσημα στις κατά τόπους διευθύνσεις -- γιατί δημόσια το Υπουργείο τους "απαγορεύει" να ανακοινώσουν τα κενά τους. Εξάλλου καμιά από εμάς δεν είναι τόσο ηλίθια ώστε να θεωρήσει ένα τέτοιο πινακάκι "επίσημο" και να καταστρώνει σχέδια ζωής σύμφωνα μ' αυτό, μη μας υποτιμάς λοιπόν.

Εσυ τωρα που εχεις κοψει τις φρασεις μου εκει που σε βολευει για να διαστρεβλωσεις παντελως το λογο μου πιστευεις οτι εχεις κανει κατι?
Ή μηπως απαγορευεται να λεμε τη γνωμη μας?
Οσο για το αν διαβαζουν και πιστευουν ή οχι το πινακακι φαινεται ξεκαθαρα απο τα μηνυματα που γραφονται στο φορουμ - Σαφως και δημιουργει προσδοκιες
Κατα τα αλλα εχω να σου πω να περιμενεις τις 3000 συνταξιοδοτησεις που γραφοντουσαν εδω μεσα και τον πινακα που θα εφτανε στο 2500-3000.....

Μα κι εγώ τη γνώμη μου είπα! :P
Γονιέ, μισθωτέ, ελεύθερε επαγγελματία, αν είναι να με ζηλέψεις για κάτι, μη με ζηλεύεις για τις διακοπές και για το ωράριό μου. Ζήλεψέ με για την αγάπη των παιδιών!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182658
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)