0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεια σου βρε demdtroula απτοητη!!! ναι ρε παιδια!μπορει να τρεμει η ψυχη μου οταν το λεω κ να φοβαμαι μη γινει στραβη,αλλα μεσα μου πιστευω οτι φετος θα παρουν πολλα ατομα ακομα!οτι θα μπω επιτελους σε ταξη με τα παιδακια μου!!!
Παράθεση από: vickym στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 03:51:56 pmΈχουμε και λέμεΗΡΑΚΛΕΙΟ = 20 ΚΕΝΑΡΕΘΥΜΝΟ = 15 ΚΕΝΑΚΕΡΚΥΡΑ = 11 ΚΕΝΑ Δ΄ΑΘΗΝΑΣ = 0Α' ΑΘΗΝΑΣ = αρκετά κενά δεν ξέρουμε ακριβή αριθμό ΛΑΚΩΝΙΑΣ = 0ΛΑΣΙΘΙ = 0EYBOIA = 0KABAΛΑ = υπάρχουν κενά δεν ξέρουμε αριθμόΜετά τα νέα του Καψαλάκη θα πρέπει να αλλάξουμε τα κενά και να προσθέσουμε και τα 4 της ΡοδόπηςΛΑΡΙΣΑ = υπάρχουν κενά δεν ξέρουμε αριθμόΑ' ΠΕΙΡΑΙΑ = 10 ΚΕΝΑ με επιφύλαξηΧΑΝΙΑ = 10 ΚΕΝΑΣΕΡΡΕΣ = 5 ΚΕΝΑΗΜΑΘΕΙΑ = 1 ΚΕΝΟΛΑΡΙΣΑ =0Linta για τις Σέρρες το μέλος Εφη Τζ. πληροφόρησε για 5 κενά που μίλησε μαζίτους σήμερα.
Έχουμε και λέμεΗΡΑΚΛΕΙΟ = 20 ΚΕΝΑΡΕΘΥΜΝΟ = 15 ΚΕΝΑΚΕΡΚΥΡΑ = 11 ΚΕΝΑ Δ΄ΑΘΗΝΑΣ = 0Α' ΑΘΗΝΑΣ = αρκετά κενά δεν ξέρουμε ακριβή αριθμό ΛΑΚΩΝΙΑΣ = 0ΛΑΣΙΘΙ = 0EYBOIA = 0KABAΛΑ = υπάρχουν κενά δεν ξέρουμε αριθμόΜετά τα νέα του Καψαλάκη θα πρέπει να αλλάξουμε τα κενά και να προσθέσουμε και τα 4 της ΡοδόπηςΛΑΡΙΣΑ = υπάρχουν κενά δεν ξέρουμε αριθμόΑ' ΠΕΙΡΑΙΑ = 10 ΚΕΝΑ με επιφύλαξηΧΑΝΙΑ = 10 ΚΕΝΑΣΕΡΡΕΣ = 5 ΚΕΝΑΗΜΑΘΕΙΑ = 1 ΚΕΝΟΛΑΡΙΣΑ =0Linta για τις Σέρρες το μέλος Εφη Τζ. πληροφόρησε για 5 κενά που μίλησε μαζίτους σήμερα.
κοριτσια καλημερα!τοσο καιρο σας παρακολουθω μαδεν συμμετεχω στις συζητησεις σας λογω το οτι δεν χειριζομαι ανετα το comruter,ωστοσο ειπα να κανω μια προσπαθεια .ειμαι στον πινακα αναπληρωτων στα 1400 πρωτα ονοματα ειμαι και τριτεκνη με καλεσαν στην α φαση και μετα στην διορθωση του πινακα με βγαλαν εξω και απο οτι ακουσα και αλλες 14 .πηρα τηλεφωνα αλλα δεν βγαζεις ακρη !εσεις τι πιστευετε με μονο τρεις επιλεγμενες περιοχες και 32 μορια εχω ελπιδες?
Παράθεση από: Triainoforos στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:41:08 pmΔυστυχως αυτο που κανεις ειναι καθαρη παραπληροφορηση [...][...] για μενα το ολο επιχειρημα ειναι ατοπο αλλα και επικινδυνοΓια να μην παρεξηγηθω το επιχειρημα ειναι καλο [...]Αποφάσισε επιτέλους, θες να τα χώσεις ή όχι; Κατά τη γνώμη μου καλά κάνει η συνάδελφος και προσπαθεί να φτιάξει έναν τέτοιο πίνακα, προκειμένου να παρακολουθούμε τι παίζει. Αν περιμένεις ν' ακούσιες αλήθειες απ' το Υπουργείο ή να ενημερωθείς από αιρετούς οι οποίοι αναιρούν ο ένας τον άλλο... Επειδή η αλήθεια συνήθως βρίσκεται κάπου στη μέση, μόνο άτοπο δεν είναι ν' ακούς τι λένε ανεπίσημα στις κατά τόπους διευθύνσεις -- γιατί δημόσια το Υπουργείο τους "απαγορεύει" να ανακοινώσουν τα κενά τους. Εξάλλου καμιά από εμάς δεν είναι τόσο ηλίθια ώστε να θεωρήσει ένα τέτοιο πινακάκι "επίσημο" και να καταστρώνει σχέδια ζωής σύμφωνα μ' αυτό, μη μας υποτιμάς λοιπόν.
Δυστυχως αυτο που κανεις ειναι καθαρη παραπληροφορηση [...][...] για μενα το ολο επιχειρημα ειναι ατοπο αλλα και επικινδυνοΓια να μην παρεξηγηθω το επιχειρημα ειναι καλο [...]
Παράθεση από: Schnittke στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 12:03:35 amΠαράθεση από: Triainoforos στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:41:08 pmΔυστυχως αυτο που κανεις ειναι καθαρη παραπληροφορηση [...][...] για μενα το ολο επιχειρημα ειναι ατοπο αλλα και επικινδυνοΓια να μην παρεξηγηθω το επιχειρημα ειναι καλο [...]Αποφάσισε επιτέλους, θες να τα χώσεις ή όχι; Κατά τη γνώμη μου καλά κάνει η συνάδελφος και προσπαθεί να φτιάξει έναν τέτοιο πίνακα, προκειμένου να παρακολουθούμε τι παίζει. Αν περιμένεις ν' ακούσιες αλήθειες απ' το Υπουργείο ή να ενημερωθείς από αιρετούς οι οποίοι αναιρούν ο ένας τον άλλο... Επειδή η αλήθεια συνήθως βρίσκεται κάπου στη μέση, μόνο άτοπο δεν είναι ν' ακούς τι λένε ανεπίσημα στις κατά τόπους διευθύνσεις -- γιατί δημόσια το Υπουργείο τους "απαγορεύει" να ανακοινώσουν τα κενά τους. Εξάλλου καμιά από εμάς δεν είναι τόσο ηλίθια ώστε να θεωρήσει ένα τέτοιο πινακάκι "επίσημο" και να καταστρώνει σχέδια ζωής σύμφωνα μ' αυτό, μη μας υποτιμάς λοιπόν.Εσυ τωρα που εχεις κοψει τις φρασεις μου εκει που σε βολευει για να διαστρεβλωσεις παντελως το λογο μου πιστευεις οτι εχεις κανει κατι?Ή μηπως απαγορευεται να λεμε τη γνωμη μας?Οσο για το αν διαβαζουν και πιστευουν ή οχι το πινακακι φαινεται ξεκαθαρα απο τα μηνυματα που γραφονται στο φορουμ - Σαφως και δημιουργει προσδοκιεςΚατα τα αλλα εχω να σου πω να περιμενεις τις 3000 συνταξιοδοτησεις που γραφοντουσαν εδω μεσα και τον πινακα που θα εφτανε στο 2500-3000.....