0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα πάρουν πάνω από 500 άτομα. Επίσης, ήθελα να αναφερθώ στο θέμα των κενών στη
μου έκανες την καρδιά περιβόλι!!! μία θεση για μένα στη θεσσαλονίκη παρακαλώ!!!! είναι η μοναδική επιλογή μου!!!
Σε ότι υπολογίζεται μπορείτε να προσθέσετε μια επιπλέον θέση. χθες δήλωση ότι δεν αποδέχομαι στην
Παράθεση από: Marrilita στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 02:16:24 pmΣε ότι υπολογίζεται μπορείτε να προσθέσετε μια επιπλέον θέση. χθες δήλωση ότι δεν αποδέχομαι στην
Παράθεση από: gogapina στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 02:15:39 pmμου έκανες την καρδιά περιβόλι!!! μία θεση για μένα στη θεσσαλονίκη παρακαλώ!!!! είναι η μοναδική επιλογή μου!!! Το θέμα είναι ότι θα πάρει συνολικά καμιά 10αρια άτομα στις 5 περιφέρειες τις Θεσσαλονίκης. Οπότε μεγάλο ρόλο θα παίξει τι θέση θα έχεις σε κάθε φάση που θα έχει θέσεις για Θεσσαλονίκη.
φέτος λένε ότι έχει πάρα πολλά κενά. πέρσυ στην α' φάση πήρανε 4 και στη β' 12 ενώ φέτος στην α' πήρανε 23.. μακάρι να έιμαι τυχερή αν και δεν διακρίνομαι για την τύχη μου. και 50 να πάρει εγώ θα είμαι το 51 θα το δεις!
Παράθεση από: gogapina στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 02:31:48 pmφέτος λένε ότι έχει πάρα πολλά κενά. πέρσυ στην α' φάση πήρανε 4 και στη β' 12 ενώ φέτος στην α' πήρανε 23.. μακάρι να έιμαι τυχερή αν και δεν διακρίνομαι για την τύχη μου. και 50 να πάρει εγώ θα είμαι το 51 θα το δεις! Ναι, όντως! Και η Θεσσαλονίκη είναι πολύ δύσκολο να πιάσεις επειδή οι από πάνω σου ή θα έχουν βάλει το κουτάκι ή θα έχουν δηλώσει τη Θεσσαλονίκη. Το καλό είναι ότι έχεις κι άλλη δουλειά και δε θα μείνεις άνεργη όλη τη χρονιά.
Παράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 02:37:49 pmΠαράθεση από: gogapina στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 02:31:48 pmφέτος λένε ότι έχει πάρα πολλά κενά. πέρσυ στην α' φάση πήρανε 4 και στη β' 12 ενώ φέτος στην α' πήρανε 23.. μακάρι να έιμαι τυχερή αν και δεν διακρίνομαι για την τύχη μου. και 50 να πάρει εγώ θα είμαι το 51 θα το δεις! Ναι, όντως! Και η Θεσσαλονίκη είναι πολύ δύσκολο να πιάσεις επειδή οι από πάνω σου ή θα έχουν βάλει το κουτάκι ή θα έχουν δηλώσει τη Θεσσαλονίκη. Το καλό είναι ότι έχεις κι άλλη δουλειά και δε θα μείνεις άνεργη όλη τη χρονιά.ευτυχώς έχω δουλειά αλλά άσχετη με αυτό που σπούδασα και δυστυχώς δουλεύω όλη μέρα μέχρι το βράδυ... υπομονή όμως... κι αν δεν είναι φέτος θα είναι του χρόνου. ας διοριστώ και στα 40 μου ! δεν πειράζει!! εδώ στο φόρουμ μαζί σας παρηγορούμαι! (λέγε λέγε θα το πιστέψω και θα συμβιβαστώ!)