0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
kalhmera.ειμαι 3τεκνη η σειρα μου 1509.μετα της φασεις δεν μπορω να βρω τη σειρα μου,ο πινακας δεν μου ανοιγει,εχω δηλωσει μονο χανια
το ιδιο ειχε γινει και περυσι στη Η ΦΑΣΗ με πηρανε.ποσα ατομα πρεπει να εχει η φαση για να πουμε οτι θα φυγουμε
Παραθέτω παρακάτω ξανά ένα παλαιότερο μήνυμά μου με τα περσινά και τα φετινά στοιχεία γιατί βλέπω ότι σας έπιασε μια αδικαιολόγητη απαισιοδοξία.Πέρυσι:Διοριστέοι 710Α' φάση (1/9/2009) 624
με την κρουέλα που έχουμε μπλέξει όλα πιθανά είναι...χθες είχα συζήτηση και μου έλεγαν για τα ολοήμερα..αν άνοιγαν όλα κανονικά θα χαμε όλες δουλειά τώρα! αλλά την επαρχία την αφήνουν απ' έξω και ποτέ δεν ανοίγουν τα ολοημερα..μόνο τα αστικά κέντρα να καλύψουν και μετά όπου έχει ο καθένας ψήφους...δυστυχώς..αν υπολογίσουμε οτι όλα τα ολοήμερα είναι 5800 και πέρσι δούλεψαν τα 2800, σκεφτείτε πόσοι συνάδελφοι θα δούλευαν ακομα...έχω πολύ οργή μέσα μου..και για τους κυβερνώντες και για τους συνδικαλιστές μας..είναι δυνατόν η ΔΟΕ να ξέρει τα πραγματικά κενά και να μην τα δίνει;;γιατί πηγαίνει με τα νερά του υπουργείου;;; συγνώμη συνάδελφοι αλλά πραγματικά τα νεύρα μου έχουν γίνει κρόσια...καλή εβδομάδα με πολύ ευχάριστα νέα για όλες μας!!!