0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠαράθεσηΧριστίνα, οι αιτήσεις για αποχωρήσεις θα ξεκινήσουν μετά τις 20 Οκτώβρη και θα ολοκληρωθούν γύρω στις 15 του Νοέμβρη και θα είναι για λόγους υγείας. Λόγο εκλογών δεν μπορεί να συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ για να τους διώξει και θα συνεδριάσει τέλος Νοέμβρη, αρχές Δεκέμβρη.Δεν μπορεί η υπηρεσία - υποτίθεται - να το γνωρίζει αυτό. Είναι όμως μια πραγματικότητα που γίνεται κατά κόρο κάθε χρόνο.Tι δουλεια εχουν οι συνταξιοδοτησεις με τις αποχωρησεις λογω υγειας?? Εμεις για 10 Οκτωβριου δεν λεγαμε?
Χριστίνα, οι αιτήσεις για αποχωρήσεις θα ξεκινήσουν μετά τις 20 Οκτώβρη και θα ολοκληρωθούν γύρω στις 15 του Νοέμβρη και θα είναι για λόγους υγείας. Λόγο εκλογών δεν μπορεί να συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ για να τους διώξει και θα συνεδριάσει τέλος Νοέμβρη, αρχές Δεκέμβρη.Δεν μπορεί η υπηρεσία - υποτίθεται - να το γνωρίζει αυτό. Είναι όμως μια πραγματικότητα που γίνεται κατά κόρο κάθε χρόνο.
Μαφαλντα μου, μακαρι να βγει Τρίτη, δεν θα αντεξω άλλη μια βδομάδα κολλημένη μπροστα στον υπολογιστή....αρχίζω και καταρρέω...
συναδελφοι δεν έχω καλά νέα..πριν λίγο στα νέα της ΕΤ1 είπε οτι στο τέλος της άλλη εβδομάδας αναμένεται η
Παράθεση από: vatraxaki στις Σεπτεμβρίου 21, 2010, 12:09:18 amσυναδελφοι δεν έχω καλά νέα..πριν λίγο στα νέα της ΕΤ1 είπε οτι στο τέλος της άλλη εβδομάδας αναμένεται η
αύριο το βράδυ ελπίζω να έχω νέα γιατί μάλλον βρήκα γνωστό που δουλεύει στο υπουργείο. ελπίζω έχω πληροφορίες. το πρωί θα κάνω τιε επαφές και το βράδυ που σχολάω από τη δουλειά μου θα σας ενημερώσω! καληνύχτα!!! φτάνει για σήμερα!