0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πιστεύω ότι ο Καψαλάκης κάτι ξέρει για το νούμερο απλά δεν το λέει γιατί δεν είναι τόσο μεγάλο όσο τα νούμερα που έλεγε αρχικά. Ίσως να πει πάλι κάτι λίγες ώρες πριν βγει η φάση για να είναι πιο σίγουρος για το τι λέει. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να περιμένουμε. Υπομονή λοιπόν μέχρι αύριο.
Για να πω την αλήθεια και γω πιο πολύ εμπιστεύομαι τον Καψαλάκη, παρά την κάθε άσχετη που έτυχε να σηκώσει το τηλέφωνο στο υπουργργείο... βέβαια το άγχος μου δεν είναι η ημερομηνία, αλλά ο αριθμός, που φοβάμαι πως θα είναι απογοητευτικός... όπως και να χει, όμως, θέλω να βγει η φάση μια ώρα αρχίτερα, για να ξέρουμε τι κάνουμε, παρουσιαζόμαστε ή ψάχνουμε για δουλεια? αυτή η αναμονή μας έχει βάλει σε μόνιμη και διαρκή αδράνια...
Astralin τι θέση έχεις;
vatraxaki πιστευεις οτι πολλοι της ειδικης θα προτιμησουν τελικα τη γενικη??? μια που ανηκεις κ στους 2 πινακες κατι παραπανω θα ξερεις...
δηλ απο αυτουσ τησ α φασησ ειδικησ ποσοι να δεχτεικαν;;;ποσουσ ειχαν καλεσει;;; μεχρι το 1500 ξερει κανεισ;;
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_2286.htmlΚατα τ'αλλα ολα είναι μια χαρα και κενα δεν υπαρχουν...
Παράθεση από: lefa στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 02:31:39 pmδηλ απο αυτουσ τησ α φασησ ειδικησ ποσοι να δεχτεικαν;;;ποσουσ ειχαν καλεσει;;; μεχρι το 1500 ξερει κανεισ;;Εγω μέτρησα 74 άτομα μεχρι το 1570 περίπου...