0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θυμάστε μια διαφείμηση της ΤΙΜ παλιά που έλεγε " ΘΕΛΩ..." θέλετε να το κάνουμε και μεις τώρα;; νέα δεν έχουμε που δεν έχουμε ας πούμε τουλάχιστον τι θα θέλαμε...εγώ π.χ. θα θελα πολύ να δω τ' όνομα μου αύριο( ή όποτε βγει) και να μαι στις Κυκλάδες...
Παράθεση από: vatraxaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 10:16:13 pmθυμάστε μια διαφείμηση της ΤΙΜ παλιά που έλεγε " ΘΕΛΩ..." θέλετε να το κάνουμε και μεις τώρα;; νέα δεν έχουμε που δεν έχουμε ας πούμε τουλάχιστον τι θα θέλαμε...εγώ π.χ. θα θελα πολύ να δω τ' όνομα μου αύριο( ή όποτε βγει) και να μαι στις Κυκλάδες...Ωραίο παιχνίδι! Στείλτε όλα τα <<θέλω...>> σας στον Καψαλάκη. Πού θα πάει δεν θα μιλήσει;!
Καλησπερα σε ολες! Θελω να παραμεινω αισιοδοξη και πιστευω πως το καλο πραγμα αργει να γινει! Ας μη βγει αυριο η επομενη φαση αλλα οταν βγει να ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΗ και οι περισσοτερες απο εμας να συμμετεχουμε στο θεμα : "Που τοποθετηθηκες σε αυτη τη φαση?"
Εννουσα κανονικη σε σχεση με τη β φαση! Θεωρω ομως οτι μια κανονικη φαση (στη χρονικη περιοδο που βρισκομαστε) ειναι γυρω στα 300-400 ατομα...τουλαχιστον να φτασει ο πινακας στα περσινα επιπεδα!
Παράθεση από: vatraxaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 10:16:13 pmθυμάστε μια διαφείμηση της ΤΙΜ παλιά που έλεγε " ΘΕΛΩ..." θέλετε να το κάνουμε και μεις τώρα;; νέα δεν έχουμε που δεν έχουμε ας πούμε τουλάχιστον τι θα θέλαμε...εγώ π.χ. θα θελα πολύ να δω τ' όνομα μου αύριο( ή όποτε βγει) και να μαι στις Κυκλάδες...Ωραίο παιχνίδι.....Και γω και ναμαι Δ`ΑΘΗΝΑΣ