0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ Καλησπέρα και πάλι. Επιμένω να ετοιμάσουμε καφέδες για αύριο το βράδυ, γιατί το πλέον πιθανόν είναι να ξενυχτήσουμε παρέα, περιμένοντας δασκάλους και νηπιαγωγούς να σύρουν το χορό των διορισμών. Ο αριθμός είναι ακόμη άγνωστος. Μόλις κάτι διαρρεύσει, θα το μάθετε... (Πριν 5λεπτά το έγραψε)
Παράθεση από: Gi@ στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 11:26:23 pmΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ Καλησπέρα και πάλι. Επιμένω να ετοιμάσουμε καφέδες για αύριο το βράδυ, γιατί το πλέον πιθανόν είναι να ξενυχτήσουμε παρέα, περιμένοντας δασκάλους και νηπιαγωγούς να σύρουν το χορό των διορισμών. Ο αριθμός είναι ακόμη άγνωστος. Μόλις κάτι διαρρεύσει, θα το μάθετε... (Πριν 5λεπτά το έγραψε)όχι ρε γαμώτο και έχω κόψει τον καφέ γιατί είναι χάλια τα νεύρα μου!!!!
Παράθεση από: ath79 στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 11:36:37 pmΠαράθεση από: Gi@ στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 11:26:23 pmΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ Καλησπέρα και πάλι. Επιμένω να ετοιμάσουμε καφέδες για αύριο το βράδυ, γιατί το πλέον πιθανόν είναι να ξενυχτήσουμε παρέα, περιμένοντας δασκάλους και νηπιαγωγούς να σύρουν το χορό των διορισμών. Ο αριθμός είναι ακόμη άγνωστος. Μόλις κάτι διαρρεύσει, θα το μάθετε... (Πριν 5λεπτά το έγραψε)όχι ρε γαμώτο και έχω κόψει τον καφέ γιατί είναι χάλια τα νεύρα μου!!!! πιες τσάι καλέ..κ αυτό την κάνει τη δουλειά του..εμένα και η κοκα λαιτ με πιάνε το ίδιο!!!
Παράθεση από: vatraxaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 11:49:42 pmΠαράθεση από: ath79 στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 11:36:37 pmΠαράθεση από: Gi@ στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 11:26:23 pmΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ Καλησπέρα και πάλι. Επιμένω να ετοιμάσουμε καφέδες για αύριο το βράδυ, γιατί το πλέον πιθανόν είναι να ξενυχτήσουμε παρέα, περιμένοντας δασκάλους και νηπιαγωγούς να σύρουν το χορό των διορισμών. Ο αριθμός είναι ακόμη άγνωστος. Μόλις κάτι διαρρεύσει, θα το μάθετε... (Πριν 5λεπτά το έγραψε)όχι ρε γαμώτο και έχω κόψει τον καφέ γιατί είναι χάλια τα νεύρα μου!!!! πιες τσάι καλέ..κ αυτό την κάνει τη δουλειά του..εμένα και η κοκα λαιτ με πιάνε το ίδιο!!! έχεις δίκιο το τσαγάκι είνα και διουρητικό...το πολύ πολύ να την βγάλω στην τουαλέτα
Από. Δευτέρα σίγουρα. Δεν μπορώ να κοιμηθώ τώρα έχω αγωνία
Kαλημέρα, καλημέρα!!! Τώρα άκουσα την Χριστοφιλοπούλου στο ραδιόφωνο που είπε ότι σήμερα το απόγευμα θα τρέξει η φάση για δασκάλους και νηπιαγωγούς και από Δευτέρα οι ειδικότητες. Είπε και νούμερα.Θα ΠΆΡΟΥΝ 580 ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ 240 ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ. Εγώ είμαι μέσα. Καλή επιτυχία και στους υπόλοιπους.