0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: TESY στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 10:38:14 pmΠαράθεση από: vatraxaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 10:16:13 pmθυμάστε μια διαφείμηση της ΤΙΜ παλιά που έλεγε " ΘΕΛΩ..." θέλετε να το κάνουμε και μεις τώρα;; νέα δεν έχουμε που δεν έχουμε ας πούμε τουλάχιστον τι θα θέλαμε...εγώ π.χ. θα θελα πολύ να δω τ' όνομα μου αύριο( ή όποτε βγει) και να μαι στις Κυκλάδες...Ωραίο παιχνίδι.....Και γω και ναμαι Δ`ΑΘΗΝΑΣ tesy που μένεις;; εγώ ν. σμύρνη
Παράθεση από: vatraxaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 10:16:13 pmθυμάστε μια διαφείμηση της ΤΙΜ παλιά που έλεγε " ΘΕΛΩ..." θέλετε να το κάνουμε και μεις τώρα;; νέα δεν έχουμε που δεν έχουμε ας πούμε τουλάχιστον τι θα θέλαμε...εγώ π.χ. θα θελα πολύ να δω τ' όνομα μου αύριο( ή όποτε βγει) και να μαι στις Κυκλάδες...Ωραίο παιχνίδι.....Και γω και ναμαι Δ`ΑΘΗΝΑΣ
θυμάστε μια διαφείμηση της ΤΙΜ παλιά που έλεγε " ΘΕΛΩ..." θέλετε να το κάνουμε και μεις τώρα;; νέα δεν έχουμε που δεν έχουμε ας πούμε τουλάχιστον τι θα θέλαμε...εγώ π.χ. θα θελα πολύ να δω τ' όνομα μου αύριο( ή όποτε βγει) και να μαι στις Κυκλάδες...
Παράθεση από: vatraxaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 10:48:25 pmΠαράθεση από: TESY στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 10:38:14 pmΠαράθεση από: vatraxaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 10:16:13 pmθυμάστε μια διαφείμηση της ΤΙΜ παλιά που έλεγε " ΘΕΛΩ..." θέλετε να το κάνουμε και μεις τώρα;; νέα δεν έχουμε που δεν έχουμε ας πούμε τουλάχιστον τι θα θέλαμε...εγώ π.χ. θα θελα πολύ να δω τ' όνομα μου αύριο( ή όποτε βγει) και να μαι στις Κυκλάδες...Ωραίο παιχνίδι.....Και γω και ναμαι Δ`ΑΘΗΝΑΣ tesy που μένεις;; εγώ ν. σμύρνηπλακα κανεις.......
οκ γειτονισσα,πήγαινε εσυ κυκλαδες να μείνω εγω στη δ`.Σε πειραζει; Η ΜΉΠΩς νατους πουμε να μας βάλουν στο ιδιο σχολειο στη ν.σμυρνη... Τί σειρά έχεις;
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ Καλησπέρα και πάλι. Επιμένω να ετοιμάσουμε καφέδες για αύριο το βράδυ, γιατί το πλέον πιθανόν είναι να ξενυχτήσουμε παρέα, περιμένοντας δασκάλους και νηπιαγωγούς να σύρουν το χορό των διορισμών. Ο αριθμός είναι ακόμη άγνωστος. Μόλις κάτι διαρρεύσει, θα το μάθετε... (Πριν 5λεπτά το έγραψε)
Είναι πολύ σημαντικό που είσαι εδώ και μοιράζεσαι τις αγωνίες μας Μπράβο. Ευχομαι τα καλύτερα
Παράθεση από: Gi@ στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 11:26:23 pmΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ Καλησπέρα και πάλι. Επιμένω να ετοιμάσουμε καφέδες για αύριο το βράδυ, γιατί το πλέον πιθανόν είναι να ξενυχτήσουμε παρέα, περιμένοντας δασκάλους και νηπιαγωγούς να σύρουν το χορό των διορισμών. Ο αριθμός είναι ακόμη άγνωστος. Μόλις κάτι διαρρεύσει, θα το μάθετε... (Πριν 5λεπτά το έγραψε)Θα πάρουν και ειδικότητες αύριο???
Παράθεση από: ks10 στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 11:31:07 pmΠαράθεση από: Gi@ στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 11:26:23 pmΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ Καλησπέρα και πάλι. Επιμένω να ετοιμάσουμε καφέδες για αύριο το βράδυ, γιατί το πλέον πιθανόν είναι να ξενυχτήσουμε παρέα, περιμένοντας δασκάλους και νηπιαγωγούς να σύρουν το χορό των διορισμών. Ο αριθμός είναι ακόμη άγνωστος. Μόλις κάτι διαρρεύσει, θα το μάθετε... (Πριν 5λεπτά το έγραψε)Θα πάρουν και ειδικότητες αύριο???Παιδιά το facebook κολλάει πολύ σήμερα και δεν μπορώ να ξαναμπώ για να ρωτήσω και να δω τα υπόλοιπα σχόλια ... αν και είναι γενικό το κακο του fb σήμερα και κολλάει σε όλους.