0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: froski στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 08:14:58 pmΓια ποια ειδικότητα ρώτησες tinaki; Φαντάζομαι για ΠΕ1702.Όσο για ΠΕ19-20 έχω μία πληροφόρια από Ζάκυνθο για πάρα πολλούς υπεράριθμους μόνιμους. Αν αυτό συμβαίνει και σε άλλα μέρη, τότε δεν θα πάρει αναπληρωτές.Για ΠΕ 17.02 και τις ειπα οτι οι κυκλαδες μετα τις υπεραριθμιες σηλωσαν 8 κενα μηχανολογων....δεν ηξερε τι να πει.
Για ποια ειδικότητα ρώτησες tinaki; Φαντάζομαι για ΠΕ1702.Όσο για ΠΕ19-20 έχω μία πληροφόρια από Ζάκυνθο για πάρα πολλούς υπεράριθμους μόνιμους. Αν αυτό συμβαίνει και σε άλλα μέρη, τότε δεν θα πάρει αναπληρωτές.
δεν εχετε καταλαβει ακομα τι εκανε με το νομοσχεδιο η κυρια...Εχει ενωσει απειρα τμηματα......ενημερωτικα ....επειδη ξερω για Σιβιτανιδειο ...οχι επειδη ημουν εκει..δεν ημουν ποτε...αλλα ειναι συγγενης μεσα....στο ενα σχολειο εχουν 6 μονιμους........λετε να μην παρουν ατομα..? ΕΛΕΟΣ εκτος και αν κανουν αποσπασεις φουλ ..Οντως δεν θα παρουν οσους περυσι.....αλλα πχ απο μηχανολογους χρειαζονται στανταρ 9-10 ατομα
Μολις μιλησα με το υπουργειο. Παιδια χρειαζομαστε γερα νευρα τωρα...Θα σας πω τι ακριβως μου ειπαν στο τηλ και δεν ειναι πλακα. ΜΑΚΑΡΙ να ειναι ψεμα.Αλλα μια φαση λεει θα γινει αναπληρωτων και τελος...και απο τεχνικες ειδικοτητες δεν θα παρουμε κανεναν γιατι δεν χρειαζομαστε. Και αν παρουμε θα ειναι 2 με 3 ατομα.ΠΑΓΩΣΑΑΑΑΑΑ! Λεω μα τι λετε η Σιβιτανίδειος καθε χρονο παιρνει 15 με 20 και αλλοι 30 απο τον πινακα αναπληρωτων...τι θα γινει με τα κενα; Και μου λεει ποια κενα...δεν υπαρχουν κενα σε σας. Παιδια δεν ειμαι καλααααα......και δεν ειναι πλακα, μακαρι να ηταν, με τετοια θεματα δεν κανεις πλακα. Και εγω ειμαι αμεσα θιγμενη,εχασα τον διορισμο φετος και τωρα βλεπω οτι ουτε αναπληρωτρια δε δουλευω.
Τσάμπα πανικοβάλεσαι tinaki. Τα πράγματα είναι απλά μαθηματικά. Μην μπαίνεις στο τρυπάκι να μιλάς με τον κάθε σκερβελέ στο υπουργείο.Στους ΠΕ1702,06, μία φάση, πιθανότατα μικρή, θα γίνει τέλη Σεπτέμβρη με τα κενά που ήδη υπάρχουν (τα κενά δεν είναι όντως πολλά).Μία (μεγάλη) 2η φάση θα γίνει μέσα με τέλη Οκτώβρη, όταν θα αποχωρήσουν αυτοί που συνταξιοδοτηθούν (φεύγουν 9-11 Οκτώβρη),και μία (τουλάχιστον) 3η φάση διορθωτική, θα γίνει μέχρι τα χριστούγεννα.Όσοι είναι πολύ ψηλά στον πίνακα και έχουν δηλώσει παντού, θα πιάσουν μεν δουλειά πιο γρήγορα αλλά θα υποστούν τη στρατηγική του υπουργείου να στέλνει στην εξορία τους "παχυλά αμοιβόμενους" εκπαιδευτικούς (κοίτα την α φάση για να καταλάβεις). (Εξαιρούνται οι Σιβιτανιδίτες).Όσοι είναι πιο κάτω θα είναι πιο τυχεροί.Όσοι είναι πολύ πιο κάτω καλά θα κάνουν να ψάξουν για μόνιμη δουλειά.Στατιστικά εκτιμώ:α φάση μας: τουλάχιστον 20 άτομα (με τους Σιβιτανιδίτες) β φάση μας: τουλάχιστον 25 άτομαγ και πλέον φάσεις: απροσδιόριστος αριθμός (πιθανότατα μονοψήφιος)Αυτή είναι η δική μου εκτίμηση και ως τότε, εγώ τουλάχιστον, θα ασχοληθώ φουλ με τις τρέχουσες άλλες ασχολίες μου.Χαιρετισμούς σε όλους
Αυτή είναι η δική μου εκτίμηση και ως τότε, εγώ τουλάχιστον, θα ασχοληθώ φουλ με τις τρέχουσες άλλες ασχολίες μου.
Παράθεση από: porcupinetree στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 08:24:20 amΑυτή είναι η δική μου εκτίμηση και ως τότε, εγώ τουλάχιστον, θα ασχοληθώ φουλ με τις τρέχουσες άλλες ασχολίες μου.Τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα στις τεχνικές ειδικότητες εαν όσοι έχουν δουλειά, και είναι πάρα πολλοί αυτοί (μόνιμοι και μη), δεν ασχολιόντουσαν με την εκπαίδευση και δεν "τρώγανε" τζάμπα τις θέσεις στα σχολεία.Γενικά το λέω και όχι προσωπικά σε κάποιον: "Αφού έχεις δουλειά, γιατί κάνεις και τον καθηγητή και ταλαιπωρείσαι; Γιατί στερείς από εμάς που δεν έχουμε άλλα εισοδήματα και λατρεύουμε την εκπαίδευση, γιατί μας στερείς το δικαίωμα να μπαίνουμε στην τάξη;"
χθες στον σκαϊ ένας κύριος (ο οποίος δεν κατάλαβα ποιος ήταν) είπε οτι μέχρι το τέλος την ερχόμενης εβδομάδας θα πάρουν και όσους είναι για τεχνικές ειδικότητες αλλά θα είναι λίγοι.αυτό μάλλον δεν είναι καλό.όχι. σίγουρα δεν είναι καλό.