0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην τεχνική εκπαίδευση πρέπει να διδάσκουν επαγγελματίες όπως γίνεται σε όλες τις χώρες του εξωτερικού με ισχυρή τεχνική εκπαίδευση.Δεν είμαστε ούτε φιλόλογοι ούτε μαθηματικοί...άνεργος καθηγητής ηλεκτρολόγος ή μηχανολόγος να διδάξει στους μαθητές τι;;;(μιλάμε για ΕΠΑΣ-ΕΠΑΛ και όχι Γενικό Λύκειο)η πορεία του καθηγητή τεχνικών ειδικοτήτων πρέπει να είναι: =>αποφοίτηση>επαγγελματική εμπειρία>και ΜΕΤΑ στην εκπαίδευσηγιαυτό και πρέπει στις προσλήψεις τεχνικών ειδικοτήτων να λαμβάνεται υπόψη η επαγγελματική εμπειρία ως ισχυρό μοριοδοτούμενο κριτήριο όπως και πιστεύω ότι θα γίνει στο αμέσως επόμενο νομοσχέδιο που θα αφορά την τεχνική εκπαίδευση.
Aν μας κάνουν καμιά πλάκα και δεν πάρουν τίποτα, εγώ δεν ξανασχολούμαι με εκπαίδευση. Μου αρέσει που είμαι και επιτυχών στο ΑΣΕΠ. Περιμένω αποτελέσματα ΑΣΠΑΙΤΕ και σκέφτομαι πολύ σοβαρά ακόμα και να με πάρουν να μην πάω. Δεν έχει κανένα νόημα να παλεύεις για κάτι που δεν έχει μέλλον. Από χθες άρχισα να ψάχνω ΙΕΚ με καλές ειδικότητες, μήπως και μπορέσω να γραφτώ. Στο διάολο όλα τα πτυχία και μεταπτυχιακά Το κρίμα στο λαιμό τους, που ίδρυσαν τόσες κωλοσχολές στην Ελλάδα και βγαίνουν πλέον υπεράριθμοι από παντού
...Σε μία χώρα που η κομμώτρια που θα έρθει σπίτι να φτάξει το μαλλί της μαμάς παίρνει για μία ώρα τετραπλάσια χρήματα από τον καθηγητή που έρχεται να ξεστραβώσει το παιδί της. Όλα αυτά είναι δείγματας της απόλυτης παρακμής που ζει η Ελλάδα, η οποία πρωτού χρεωκοπήσει οικονομικά, γιατί θα γίνει και αυτό σύντομα, έχει ήδη χρεωκοπήσει ηθικά.
Αυτοί που μπορούν να σε συναγωνιστούν στην εκπαίδευση (αν αφαιρέσεις τους παλιούς Σιβιτανιδίτες με τα τριαντάμηνα) είναι άτομα που έκαναν το ΕΠΠΑΙΚ έχοντας ένα κάρο προσόντα (και γι αυτό μοριοδοτήθηκαν). Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι κακώς αυτοί ασχολούνται με την εκπαίδευση?Δεν στερούν τίποτα κι από κανένα. Δεν κάνουν τίποτα "τσάμπα". Παίρνουν ότι δικαιούνται. Κι ευτυχώς που υπάρχουν, για την ποιότητα της τεχνικής εκπαίδευσης.
θα αργήσει ,στην καλύτερη παρασκευή είπαν . Το θεμα ειναι να διευκρινιστει αν θα περιλαμβάνονται και τεχνικες ειδικότητες μέσα σε αυτη την φαση.
Όσο για ΠΕ19-20 έχω μία πληροφόρια από Ζάκυνθο για πάρα πολλούς υπεράριθμους μόνιμους.
Παράθεση από: froski στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 08:14:58 pmΌσο για ΠΕ19-20 έχω μία πληροφόρια από Ζάκυνθο για πάρα πολλούς υπεράριθμους μόνιμους.Ρώτησα κι ένα άλλο φιλαράκι που είναι μόνιμος στη Νάουσα, κι αυτός υπεράριθμος και περισσεύουν κι άλλοι ΠΕ19-20 στο νομό.
Παράθεση από: froski στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 06:24:27 pmΠαράθεση από: froski στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 08:14:58 pmΌσο για ΠΕ19-20 έχω μία πληροφόρια από Ζάκυνθο για πάρα πολλούς υπεράριθμους μόνιμους.Ρώτησα κι ένα άλλο φιλαράκι που είναι μόνιμος στη Νάουσα, κι αυτός υπεράριθμος και περισσεύουν κι άλλοι ΠΕ19-20 στο νομό.Oπότε γιατί δεν πάνε σε άλλη Διεύθυνση που υπάρχουν ελλείψεις;
Παράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 06:50:03 pmΠαράθεση από: froski στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 06:24:27 pmΠαράθεση από: froski στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 08:14:58 pmΌσο για ΠΕ19-20 έχω μία πληροφόρια από Ζάκυνθο για πάρα πολλούς υπεράριθμους μόνιμους.Ρώτησα κι ένα άλλο φιλαράκι που είναι μόνιμος στη Νάουσα, κι αυτός υπεράριθμος και περισσεύουν κι άλλοι ΠΕ19-20 στο νομό.Oπότε γιατί δεν πάνε σε άλλη Διεύθυνση που υπάρχουν ελλείψεις;Μια χαρά τα είπε η Διαμαντοπούλου ότι αν περισσεύουν σε ένα νομό θα πρέπει να πηγαίνουν σε άλλο.Γιατι ολα δουλευουν κατα τυχη