0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giannios στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 02:29:52 pmAν μας κάνουν καμιά πλάκα και δεν πάρουν τίποτα, εγώ δεν ξανασχολούμαι με εκπαίδευση. Μου αρέσει που είμαι και επιτυχών στο ΑΣΕΠ. Περιμένω αποτελέσματα ΑΣΠΑΙΤΕ και σκέφτομαι πολύ σοβαρά ακόμα και να με πάρουν να μην πάω. Δεν έχει κανένα νόημα να παλεύεις για κάτι που δεν έχει μέλλον. Από χθες άρχισα να ψάχνω ΙΕΚ με καλές ειδικότητες, μήπως και μπορέσω να γραφτώ. Στο διάολο όλα τα πτυχία και μεταπτυχιακά Το κρίμα στο λαιμό τους, που ίδρυσαν τόσες κωλοσχολές στην Ελλάδα και βγαίνουν πλέον υπεράριθμοι από παντού Τι περίμενες από μία χώρα που ποτέ δεν επένδυσε τίποτα στην επιστήμη, την έρευνα και την τεχνολογία και παράγει μόνο φέτα και δημοσίους υπαλλήλους; Σε μία χώρα που η κομμώτρια που θα έρθει σπίτι να φτάξει το μαλλί της μαμάς παίρνει για μία ώρα τετραπλάσια χρήματα από τον καθηγητή που έρχεται να ξεστραβώσει το παιδί της. Όλα αυτά είναι δείγματας της απόλυτης παρακμής που ζει η Ελλάδα, η οποία πρωτού χρεωκοπήσει οικονομικά, γιατί θα γίνει και αυτό σύντομα, έχει ήδη χρεωκοπήσει ηθικά.
Aν μας κάνουν καμιά πλάκα και δεν πάρουν τίποτα, εγώ δεν ξανασχολούμαι με εκπαίδευση. Μου αρέσει που είμαι και επιτυχών στο ΑΣΕΠ. Περιμένω αποτελέσματα ΑΣΠΑΙΤΕ και σκέφτομαι πολύ σοβαρά ακόμα και να με πάρουν να μην πάω. Δεν έχει κανένα νόημα να παλεύεις για κάτι που δεν έχει μέλλον. Από χθες άρχισα να ψάχνω ΙΕΚ με καλές ειδικότητες, μήπως και μπορέσω να γραφτώ. Στο διάολο όλα τα πτυχία και μεταπτυχιακά Το κρίμα στο λαιμό τους, που ίδρυσαν τόσες κωλοσχολές στην Ελλάδα και βγαίνουν πλέον υπεράριθμοι από παντού
Η ανακοίνωση λέει αρχές Οκτώβρη. Να τη χ....ω την ΑΣΠΑΙΤΕ. Αλλή μια σχολή που και να πάρεις παιδαγωγική κατάρτιση δεν έχει κανένα νόημα πλέον, αφού 0 προσλήψεις.
Στην σημερινή εποχή που ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση στη γνώση από υπολογιστές, μπορεί άνετα να αποκτήσει πληθώρα γνώσεων από όλα τα παιδία. Ουσιαστικά έχει χαθεί η αποκλειστικότητα ο Χημικός να γνωρίζει χημεία, ο φυσικός-φυσική κ.τ.λ. Ξέρω άτομα που ενώ δεν έχουν πτυχίο Χημικού έχουν κερδίσει σε παγκόσμιους διαγωνισμούς Χημείας, διότι απλούστατα το internet έδινε όλες τις γνώσεις. Αυτό όμως που δεν χάθηκε από την εποχή είναι η σημασία της πρακτικής εμπειρίας.Να γιατί υπάρχουν τόσοι άνεργοι. Τα ΑΕΙ παπαρολογίζουν θεωρίες των θεωριών, που τις περισσότερες φορές ουδεμία σχέση έχουν με την ελληνική πραγματικότητα ενώ οι απόφοιτοι των ΙΕΚ εξασκούνται άμεσα σε πρακτικά θέματα. Εφόσον λοιπόν επιμένουμε και θέλουμε το πανεπιστήμιο να βγάζει θεωρητικούς παπαρολόγους επιστήμονες, που οι εργοδότες ουδεμία σημασία τους δίνουν, τότε η ανεργία θα συνεχιστεί για πάντα!!!!!!Η Ελλάδα δεν έχει υποδομές για να υποστηρίξει θεωρητικές και επιστημονικές έρευνες, όπως κάνουν άλλες χώρες, έχει ανάγκη από πρακτικά άτομα που να έχουν 1-2 συγκεκριμένες δεξιότητες. Με τις ανωμαλίες ίδρυσης πληθώρας τμημάτων ΑΕΙ -ΤΕΙ (τμήματα επιστημονικής παπαρολογίας), χάθηκε το νόημα και η ουσία. Φτάσαμε στο σημείο ακόμα και ΙΕΚ να κοροϊδεύουν τα πανεπιστήμια, και καλά κάνουν. Συγγενής μου παίρνει 1500 ευρώ ως απόφοιτος ΙΕΚ με ειδικότητα σεφ!!!!!!!!! Και κάτσε εσύ και σπούδαζε 4-5 χρόνια και βάλε (μεταπτυχιακά και διδακτορικά χωρίς νόημα) για να καθόμαστε και να κλαίμε όλοι μαζί τη μοίρα μας.
Καλημέρα,μόλις μίλησα με υπουργείο (τους έχω ζαλίσει ) και μου είπαν ότι δεν έχουν ακόμα επίσημη ενημέρωση πότε θα πάρουν αναπληρωτές. Ρώτησα για την Παρασκευή που ακούστηκε ότι θα πάρουν κάποιους και μου είπε ότι δεν το βλέπει να είναι μέσα και οι τεχνικές ειδικότητες. Ακόμα προσπαθούν να συγκεντρώσουν τα κενά. Ρώτησα φυσικά πόσα κενά υπάρχουν στους ΠΕ1702 και μου είπε χαρακτηριστικά ότι δεν έχει πρόσβαση σ' αυτή την πληροφορία!! Οπότε θα περιμένουμε άλλη μία εβδομάδα.
Παράθεση από: froski στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 10:07:59 amΚαλημέρα,μόλις μίλησα με υπουργείο (τους έχω ζαλίσει ) και μου είπαν ότι δεν έχουν ακόμα επίσημη ενημέρωση πότε θα πάρουν αναπληρωτές. Ρώτησα για την Παρασκευή που ακούστηκε ότι θα πάρουν κάποιους και μου είπε ότι δεν το βλέπει να είναι μέσα και οι τεχνικές ειδικότητες. Ακόμα προσπαθούν να συγκεντρώσουν τα κενά. Ρώτησα φυσικά πόσα κενά υπάρχουν στους ΠΕ1702 και μου είπε χαρακτηριστικά ότι δεν έχει πρόσβαση σ' αυτή την πληροφορία!! Οπότε θα περιμένουμε άλλη μία εβδομάδα.Μάλιστα...Έλεγα να πάρω κι εγώ στον ίδιο αριθμό αλλά δε θα το κάνω... Στο μεταξύ έχω πληροφορηθεί από μόνιμους συναδέλφους και για άλλα κενά...Ευχαριστούμε froski
Παράθεση από: Alkyoni στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 10:27:41 amΠαράθεση από: froski στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 10:07:59 amΚαλημέρα,μόλις μίλησα με υπουργείο (τους έχω ζαλίσει ) και μου είπαν ότι δεν έχουν ακόμα επίσημη ενημέρωση πότε θα πάρουν αναπληρωτές. Ρώτησα για την Παρασκευή που ακούστηκε ότι θα πάρουν κάποιους και μου είπε ότι δεν το βλέπει να είναι μέσα και οι τεχνικές ειδικότητες. Ακόμα προσπαθούν να συγκεντρώσουν τα κενά. Ρώτησα φυσικά πόσα κενά υπάρχουν στους ΠΕ1702 και μου είπε χαρακτηριστικά ότι δεν έχει πρόσβαση σ' αυτή την πληροφορία!! Οπότε θα περιμένουμε άλλη μία εβδομάδα.Μάλιστα...Έλεγα να πάρω κι εγώ στον ίδιο αριθμό αλλά δε θα το κάνω... Στο μεταξύ έχω πληροφορηθεί από μόνιμους συναδέλφους και για άλλα κενά...Ευχαριστούμε froski Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος/η (όσον αφορά τα κενά) και για μας τους θνητούς που δεν είμαστε στα ρετιρέ του πίνακα αλλά λίγο πιο κάτω...Παραπάνω έχω δώσει κι εγώ κάποια σίγουρα κενά.(Μου΄χει κάτσει μια δουλειά με δελτίο παροχής υπηρεσιών σε ετήσια βάση και τρενάρω τη συμφωνία για να δω τι θα γίνει με το γαμ...υπουργείο τους...Αρκετά έχουμε μπερδευτεί με όσα απίθανα ακούμε και βλέπουμε...)