0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να δούμε ποιος ευνοείται και ποιος χάνει από αυτή τη ρύθμιση...Ευνοείται αυτός που δεν θα δεχτεί να πάει φέτος αναπληρωτής ή θα δεχτεί να πάει ΑΜΩ μόνο κοντά στο σπίτι του, αφού θα έχει παρ' όλα αυτά ακόμη μεγαλύτερες πιθανότητες να πάει του χρόνου πάλι αναπληρωτής...Χάνει αυτός που περίμενε να μην μπορέσουν κάποιοι που ήταν πιο πάνω στους πίνακες να φύγουν για αναπληρωτές και έτσι να μπορέσει να τους περάσει όχι μόνο φέτος αλλά και του χρόνου!Ανάλογα με την περίπτωση κρίνετε τι είναι δίκαιο και τι όχι....
Να μην τους πεις τίποτα, οι χαρακτηρισμοί δεν φέρνουν τον διορισμό. Η πολιτική αλλάζει με τις εκλογές (σε πρώτη φάση τουλάχιστον)
Εσύ πόσους μαθητές είχε το τμήμα στην ειδικότητα;; Aν υπολογίσεις ότι υπάρχουν και οι ΕΠΑΣ και ότι κάποιοι γεωπόνοι δουλευουν σε γενικά γυμνάσια-λύκεια, τότε πραγματικά ίσως να υπάρχουν 2-3 σε κάθε ΕΠΑΛ. Εγώ πάντως νομίζω ότι είναι αρκετά σύγχρονες ειδικότητες και προσελκύουν μαθητές. Στα μισά σχεδόν ΕΠΑΛ λειτουργεί η ειδικότητα τροφίμων που προελκύει αρκετούς πιστεύω. Πάντως μέχρι στιγμής η υφυπουργός και υπουργός μιλούν συνέχεια για υπεράριθμους ηλεκτρολόγους, γιατρούς και άλλους. Τώρα έβαλαν στο παιχνίδι από χθες και τους γιατρούς. Για γεωπόνους άμεσα δεν ΄λεχει πει κάτι ακόμα.΄Πάντως τα ΤΕΙ Ιχθυοκομίας τα βλέπω να κλείνουν. Δεν έχω ξαναδεί τόσο μίσος από Υπουργό Παιδείας για αυτά τα ΤΕΙ. Μιλάμε σε κάθε εκπομπή τα αναφέρει με τέτοια απαξίωση, λες και φταίνε οι φοιτητές που πέρασαν εκεί.
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΑΜΩΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!!!!!!!!