*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ 60 Δ' φάση  (Αναγνώστηκε 94933 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος markira

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ 60 Δ' φάση
« Απάντηση #266 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 02:49:52 pm »
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=10984
Η συνεντευξη της υφιπουργου στη νετ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:15:28 »

Αποσυνδεδεμένος LINX

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 11:46:22 am »
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=10984
Η συνεντευξη της υφιπουργου στη νετ.

Καποιο νέο βρε παιδια για αυτη τη βδομάδα εχουμε???????
Η εστω καποιο σχετικό νέο με εμάς της γενικής???

Αποσυνδεδεμένος FOX85

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 11:48:37 am »
ακρα του τάφου σιωπή...

Αποσυνδεδεμένος LINX

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 12:04:33 pm »
georgiasamar εχεις κανένα νεότερο...είμαστε δίπλα και γιαυτο απευθυνομαι σε εσενα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:15:28 »

Αποσυνδεδεμένος georgiasamar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 12:24:10 pm »
georgiasamar εχεις κανένα νεότερο...είμαστε δίπλα και γιαυτο απευθυνομαι σε εσενα.

αχ βρε κοπελια και εγω στο ιδιο καζανι βραζω...θα γεννησω πριν της ωρας μου!τωρα που βγηκε η φαση ειδικης αγωγης αφαιρουμε καποια ατομα;
μακαρι να εχουμε  νεα γρηγορα!εγω δεν εμαθα κατι :(

Αποσυνδεδεμένος LINX

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 02:26:58 pm »

αχ βρε κοπελια και εγω στο ιδιο καζανι βραζω...θα γεννησω πριν της ωρας μου!τωρα που βγηκε η φαση ειδικης αγωγης αφαιρουμε καποια ατομα;
μακαρι να εχουμε  νεα γρηγορα!εγω δεν εμαθα κατι :(

δεν νομίζω πως μας επηρεαζουν οι προσλήψεις ειδικής........πολυ ησυχια......................τιποτα για μας!

Αποσυνδεδεμένος L.C.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 06:00:18 pm »
βαρεθηκα τοοοοοοοοοοσο πολυ!!!!

Αποσυνδεδεμένος sonias

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 10:21:25 pm »
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ Τα νέα εν κατακλείδι:
• Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα εκπαιδευτικού. Χρόνια μας πολλά.
• Μίλησα σε τρία ραδιόφωνα σήμερα και έθιξα το θέμα της έλλιεψης γυμναστών τονίζοντας ότι οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου είναι κυριολεκτικά στον αέρα, ...καθώς τα πολλά σχολεία δεν έχουν γυμναστές για να ετοιμάσουν τους μαθητές μας για την παρέλαση. Ταρακουνήθηκαν αρκετοί και αρκετά.
• Αύριο, όπως όλα δείχνουν, θα ανακοινωθούν οι προσλήψεις συναδέλφων Αγγλικής στην Α/θμια. (ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ).
Τέλειωσαν οι πιστώσεις που υπήρχαν για διορισμούς δασκάλων και νηπιαγωγών γενικής αγωγής. Καταβάλλεται προσπάθεια να εξασφαλιστούν νέες από το Υπουργείο Οικονομικών για κάλυψη των κενών που υπάρχουν. Είμαστε αισιόδοξοι.
*
• Εγκρίθηκαν περίπου 20 αποσπάσεις νεοδιόριστων συναδέλφων με σοβαρά προβλήματα υγείας και μόνο.
• Δεν θα απαντήσω σε μηνύματα γιατί είμαι κατάκοπος. Θέλω να κάνω ένα μπάνιο και να κοιμηθώ…

Αποσυνδεδεμένος L.C.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 10:42:36 pm »
Είμαστε αισιόδοξοι.
χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
το αλλο με τον Τοτο το ξερετε;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος sonias

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #275 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 10:49:40 pm »
σωπατε ... ερχονται εκλογές και θα βρεθουν τα χρηματα...
αλλοιμονο...

Αποσυνδεδεμένος vasoula_

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 02:11:11 am »
• Μίλησα σε τρία ραδιόφωνα σήμερα και έθιξα το θέμα της έλλιεψης γυμναστών τονίζοντας ότι οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου είναι κυριολεκτικά στον αέρα, ...καθώς τα πολλά σχολεία δεν έχουν γυμναστές για να ετοιμάσουν τους μαθητές μας για την παρέλαση. Ταρακουνήθηκαν αρκετοί και αρκετά.
• Αύριο, όπως όλα δείχνουν, θα ανακοινωθούν οι προσλήψεις συναδέλφων Αγγλικής στην Α/θμια. (ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ).
Τέλειωσαν οι πιστώσεις που υπήρχαν για διορισμούς δασκάλων και νηπιαγωγών γενικής αγωγής. Καταβάλλεται προσπάθεια να εξασφαλιστούν νέες από το Υπουργείο Οικονομικών για κάλυψη των κενών που υπάρχουν. Είμαστε αισιόδοξοι.
*
• Εγκρίθηκαν περίπου 20 αποσπάσεις νεοδιόριστων συναδέλφων με σοβαρά προβλήματα υγείας και μόνο.
• Δεν θα απαντήσω σε μηνύματα γιατί είμαι κατάκοπος. Θέλω να κάνω ένα μπάνιο και να κοιμηθώ…
[/quote
Οοοοοοοοοοοολε!Απ'το καλό στο καλύτερο πηγαίνουμε!  :o >:(

Αποσυνδεδεμένος Φινιώ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 07:50:06 am »
*

πότε έγινε βρε κορίτσια πἀλι αυτό? είναι απ τα καινούρια νέα έτσι για να χαρούμε λίγο? Μέχρι τις 15 δεν είπε ότι θα βγεί και άλλη φάση? θα πέσω να πεθάνω, θα αφήσω έτσι και μια θέση κενή για την επόμενη  :'(  :-[

Αποσυνδεδεμένος Marinip

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 09:06:22 am »
ψυχραιμία!!αποκλείεται να μην πάρει άλλους.πάντα έτσι δε γένεται???λένε ότι τελείωσαν οι πιστώσεις και στο τέλος πάντα πάιρνουν κι άλλες.δεν ειναι δυνατόν να αφήσει τα σχολεία χωρίς εκπαιδευτικούς.είμαστε στην αρχή της χρονιάς και θα προκύψουν αρκετά κενά τα οποία δε γίνεται να αφήσει έτσι.σκεφτείτε και το γεγονός ότι έρχονται οι εκλογές.θα πάρει κι άλλες πιστώσεις μέχρι τότε για να φανεί οτι προσλαμβάνει κόσμο και να αναδειχθεί το κόμμα.πολιτικά παιχνίδια είναι όλα.ας ηρεμήσουμε κι ας κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή.Όλα θα πάνε καλά!!!

Αποσυνδεδεμένος LINX

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 10:42:28 am »
ψυχραιμία!!αποκλείεται να μην πάρει άλλους.πάντα έτσι δε γένεται???λένε ότι τελείωσαν οι πιστώσεις και στο τέλος πάντα πάιρνουν κι άλλες.δεν ειναι δυνατόν να αφήσει τα σχολεία χωρίς εκπαιδευτικούς.είμαστε στην αρχή της χρονιάς και θα προκύψουν αρκετά κενά τα οποία δε γίνεται να αφήσει έτσι.σκεφτείτε και το γεγονός ότι έρχονται οι εκλογές.θα πάρει κι άλλες πιστώσεις μέχρι τότε για να φανεί οτι προσλαμβάνει κόσμο και να αναδειχθεί το κόμμα.πολιτικά παιχνίδια είναι όλα.ας ηρεμήσουμε κι ας κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή.Όλα θα πάνε καλά!!!

θα πάρει ναι....πόσους όμως?10,20,30.....100 μεχρι το τέλος του χρόνου????ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ!!!
και να σκεφτείτε πως από τον επόμενο ασεπ δεν θα υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων για τις οποίες θα διαγωνιζόμαστε...δλδ ανα πάσα στιγμη θα μας λένε..:ΤΕΛΟΣ !!!!μέχρι εδω!!!
Το θέμα είναι αλλού.....πως λόγω ανεργίας   (εκ πείρας 2 χρόνων)ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ να χορέψουμε στο ρυθμό που μας χτυπάνε!!!!!!1
Πόση υπομονη ακόμα????????

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144