0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=10984Η συνεντευξη της υφιπουργου στη νετ.
georgiasamar εχεις κανένα νεότερο...είμαστε δίπλα και γιαυτο απευθυνομαι σε εσενα.
Παράθεση από: LINX στις Οκτωβρίου 05, 2010, 12:04:33 pmgeorgiasamar εχεις κανένα νεότερο...είμαστε δίπλα και γιαυτο απευθυνομαι σε εσενα.αχ βρε κοπελια και εγω στο ιδιο καζανι βραζω...θα γεννησω πριν της ωρας μου!τωρα που βγηκε η φαση ειδικης αγωγης αφαιρουμε καποια ατομα;μακαρι να εχουμε νεα γρηγορα!εγω δεν εμαθα κατι
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ Τα νέα εν κατακλείδι: • Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα εκπαιδευτικού. Χρόνια μας πολλά.• Μίλησα σε τρία ραδιόφωνα σήμερα και έθιξα το θέμα της έλλιεψης γυμναστών τονίζοντας ότι οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου είναι κυριολεκτικά στον αέρα, ...καθώς τα πολλά σχολεία δεν έχουν γυμναστές για να ετοιμάσουν τους μαθητές μας για την παρέλαση. Ταρακουνήθηκαν αρκετοί και αρκετά.• Αύριο, όπως όλα δείχνουν, θα ανακοινωθούν οι προσλήψεις συναδέλφων Αγγλικής στην Α/θμια. (ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ).• Τέλειωσαν οι πιστώσεις που υπήρχαν για διορισμούς δασκάλων και νηπιαγωγών γενικής αγωγής. Καταβάλλεται προσπάθεια να εξασφαλιστούν νέες από το Υπουργείο Οικονομικών για κάλυψη των κενών που υπάρχουν. Είμαστε αισιόδοξοι.*• Εγκρίθηκαν περίπου 20 αποσπάσεις νεοδιόριστων συναδέλφων με σοβαρά προβλήματα υγείας και μόνο.• Δεν θα απαντήσω σε μηνύματα γιατί είμαι κατάκοπος. Θέλω να κάνω ένα μπάνιο και να κοιμηθώ…[/quoteΟοοοοοοοοοοολε!Απ'το καλό στο καλύτερο πηγαίνουμε!
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ Τα νέα εν κατακλείδι: • Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα εκπαιδευτικού. Χρόνια μας πολλά.• Μίλησα σε τρία ραδιόφωνα σήμερα και έθιξα το θέμα της έλλιεψης γυμναστών τονίζοντας ότι οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου είναι κυριολεκτικά στον αέρα, ...καθώς τα πολλά σχολεία δεν έχουν γυμναστές για να ετοιμάσουν τους μαθητές μας για την παρέλαση. Ταρακουνήθηκαν αρκετοί και αρκετά.• Αύριο, όπως όλα δείχνουν, θα ανακοινωθούν οι προσλήψεις συναδέλφων Αγγλικής στην Α/θμια. (ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ).• Τέλειωσαν οι πιστώσεις που υπήρχαν για διορισμούς δασκάλων και νηπιαγωγών γενικής αγωγής. Καταβάλλεται προσπάθεια να εξασφαλιστούν νέες από το Υπουργείο Οικονομικών για κάλυψη των κενών που υπάρχουν. Είμαστε αισιόδοξοι.*• Εγκρίθηκαν περίπου 20 αποσπάσεις νεοδιόριστων συναδέλφων με σοβαρά προβλήματα υγείας και μόνο.• Δεν θα απαντήσω σε μηνύματα γιατί είμαι κατάκοπος. Θέλω να κάνω ένα μπάνιο και να κοιμηθώ…
ψυχραιμία!!αποκλείεται να μην πάρει άλλους.πάντα έτσι δε γένεται???λένε ότι τελείωσαν οι πιστώσεις και στο τέλος πάντα πάιρνουν κι άλλες.δεν ειναι δυνατόν να αφήσει τα σχολεία χωρίς εκπαιδευτικούς.είμαστε στην αρχή της χρονιάς και θα προκύψουν αρκετά κενά τα οποία δε γίνεται να αφήσει έτσι.σκεφτείτε και το γεγονός ότι έρχονται οι εκλογές.θα πάρει κι άλλες πιστώσεις μέχρι τότε για να φανεί οτι προσλαμβάνει κόσμο και να αναδειχθεί το κόμμα.πολιτικά παιχνίδια είναι όλα.ας ηρεμήσουμε κι ας κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή.Όλα θα πάνε καλά!!!