0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το ίδιο συμαβαίνει με τις περισσότερες από εμας..΄και εγω δίπλα από εσενα όπως και άλλες συνάδελφοι.....αν δε βγει αυτη την Παρασκευη...πως θα βγαλουμε βδομάδα....Πάλι μουντό σαββατοκύριακο....
Τα νέα είναι τα εξεις: Μερικές νηπιαγωγοι από την προηγούμενη φάση ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί, ναι υπάρχουν ελλειψεις, ναι θα παρουν και αλλη φαση, ναι δεν έχουν ιδεα πότε. Σίγουρα μην περιμενετε αυτη τη βδομάδα, μη σας πω ούτε την άλλη. Τα νέα είναι από μια γνωστη που δουλεύει στο υπουργείο. Μακάρι να μην ειναι καλα ενημερωμένη και να βγάλουν τελκά τη φάση. Σας λέω ακριβώς τι μου είπε
Παράθεση από: Φινιώ στις Οκτωβρίου 13, 2010, 01:07:53 pmΤα νέα είναι τα εξεις: Μερικές νηπιαγωγοι από την προηγούμενη φάση ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί, ναι υπάρχουν ελλειψεις, ναι θα παρουν και αλλη φαση, ναι δεν έχουν ιδεα πότε. Σίγουρα μην περιμενετε αυτη τη βδομάδα, μη σας πω ούτε την άλλη. Τα νέα είναι από μια γνωστη που δουλεύει στο υπουργείο. Μακάρι να μην ειναι καλα ενημερωμένη και να βγάλουν τελκά τη φάση. Σας λέω ακριβώς τι μου είπε Σ ευχαριστούμε Φινιώ για την ενημέρωση.
Ουτε την επομενη εβδομαδα? Ε να παμε διακοπες ρε παιδια...μια που περισσευουν και τα λεφτα...Ποσο σιγουρο ειναι αυτο ξερουμε???