0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Astropeleki στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 02:21:05 pmΠαράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 02:10:07 pmΜα αυτό ακριβώς είναι το τραγικό και ο τρόπος που κάνουν τις τοποθετήσεις.Πάντως, υπάρχει νόμος που λέει ότι για όσους δεν υπάρχουν θέσεις τίθενται στη διάθεση της περιφέρειας!Μα εφόσον από την αρχή ξέρουν ότι δεν έχουν κενά, τι με στέλνουν; Ας με έστελναν εξαρχής σε μία από τις επόμενες μου επιλογές. Ανθρωποι είμαστε, έλεος! Θα μπορούσα κάλλιστα να είμαι και στο σπίτι μου με αυτή την υπόθεση. Δεν θα το αφήσω έτσι όμως. Επίσημα ο πίνακας λέει Λασίθι.
Παράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 02:10:07 pmΜα αυτό ακριβώς είναι το τραγικό και ο τρόπος που κάνουν τις τοποθετήσεις.Πάντως, υπάρχει νόμος που λέει ότι για όσους δεν υπάρχουν θέσεις τίθενται στη διάθεση της περιφέρειας!Μα εφόσον από την αρχή ξέρουν ότι δεν έχουν κενά, τι με στέλνουν; Ας με έστελναν εξαρχής σε μία από τις επόμενες μου επιλογές. Ανθρωποι είμαστε, έλεος! Θα μπορούσα κάλλιστα να είμαι και στο σπίτι μου με αυτή την υπόθεση. Δεν θα το αφήσω έτσι όμως. Επίσημα ο πίνακας λέει Λασίθι.
Μα αυτό ακριβώς είναι το τραγικό και ο τρόπος που κάνουν τις τοποθετήσεις.Πάντως, υπάρχει νόμος που λέει ότι για όσους δεν υπάρχουν θέσεις τίθενται στη διάθεση της περιφέρειας!
επικοινώνησα με τη συνάδελφο Ντ. Ρέπα που ήταν πέρσυ στο ΔΣ της ΔΟΕ. Δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε μετακίνηση και μου είπε να προσέχεις γιατί αν στο κάνουν θα παρουσιάσουν ότι εσύ το ζήτησες... Έχω ενημερώσει το Ντίνο Παντελίδη που είναι φέτος και το τηλ του είναι 6974750410. Επικοινώνησε και εσύ καλύτερα και κατά την προσωπική μου άποψη βρες και τον διδασκαλικό σύλλογο της περιοχής
Παράθεση από: CHRISOYLA στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 02:55:07 pmεπικοινώνησα με τη συνάδελφο Ντ. Ρέπα που ήταν πέρσυ στο ΔΣ της ΔΟΕ. Δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε μετακίνηση και μου είπε να προσέχεις γιατί αν στο κάνουν θα παρουσιάσουν ότι εσύ το ζήτησες... Έχω ενημερώσει το Ντίνο Παντελίδη που είναι φέτος και το τηλ του είναι 6974750410. Επικοινώνησε και εσύ καλύτερα και κατά την προσωπική μου άποψη βρες και τον διδασκαλικό σύλλογο της περιοχήςΘα επικοινωνησω εννοείται!!!
Παράθεση από: Astropeleki στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 03:01:03 pmΠαράθεση από: CHRISOYLA στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 02:55:07 pmεπικοινώνησα με τη συνάδελφο Ντ. Ρέπα που ήταν πέρσυ στο ΔΣ της ΔΟΕ. Δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε μετακίνηση και μου είπε να προσέχεις γιατί αν στο κάνουν θα παρουσιάσουν ότι εσύ το ζήτησες... Έχω ενημερώσει το Ντίνο Παντελίδη που είναι φέτος και το τηλ του είναι 6974750410. Επικοινώνησε και εσύ καλύτερα και κατά την προσωπική μου άποψη βρες και τον διδασκαλικό σύλλογο της περιοχήςΘα επικοινωνησω εννοείται!!!καταρχήν λυπάμαι πολύ και καταλαβαίνω τι περνάς γιατί μια από τις 4΄νεοδιοριστες που έδιωξαν ήδη ήταν συνάδελφος και καλή φίλη μου...να φανταστεις 1 βδομάδα την ταλαιπωρούσαν και δεν είναι από κρήτη. όσο για τη δοε πάρε αμέσως το ντίνο!!!για αυτό είχα βγάλει και ανακοίνωση χθες να πάρετε όσοι θίγεστε τη δοε και το συνήγορο του πολίτη. κενά όντως δεν υπάρχουν...όπως επίσης και στα χανιά που είναι άλλη φίλη μου και της είπαν να πάει πάλι αύριο!!κυνήγησε το και βάλτους να σε κρατήσουν στο γραφείο μέχρι να ανοίξει θέση!!!!να το απαιτήσεις!!
Εκπαιδευτικός της πρωτοβάθμιας ή της δευτερο−βάθμιας εκπαίδευσης που πλεονάζει στη σχολική μο−νάδα όπου ανήκει οργανικά, αποσπάται: α) σε άλλησχολική μονάδα πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιαςεκπαίδευσης της ίδιας ή άλλης περιοχής μετάθεσηςτης αρμοδιότητας του ίδιου Π.Υ.Σ.Π.Ε. ή Π.Υ.Σ.Δ.Ε., μεαπόφαση του οικείου διευθυντή εκπαίδευσης, ύστερααπό πρόταση του αρμόδιου περιφερειακού υπηρεσιακούσυμβουλίου ή β) σε άλλη σχολική μονάδα πρωτοβάθμι−ας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της αρμοδιότηταςάλλου Π.Υ.Σ.Π.Ε. ή Π.Υ.Σ.Δ.Ε. της ίδιας περιφερειακήςδιεύθυνσης, με απόφαση του περιφερειακού διευθυντήεκπαίδευσης, ύστερα από πρόταση του αρμόδιου ανώ−τερου περιφερειακού υπηρεσιακού συμβουλίου ή γ) σεπεριοχή μετάθεσης άλλης περιφερειακής διεύθυνσης,με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Δια
Πριν λίγο διάβασα τι σου συνέβη, Astropeleki, και μάλλον δεν είσαι και η μόνη... Ειλικρινά λυπάμαι!!! Μη θυματοποιήσεις όμως με τίποτα τον εαυτό σου! Αυτοί οι "άνθρωποι" μάθανε τόσα χρόνια να κάνουν ό,τι γουστάρουν και να περνάνε το δικό τους, επειδή σ' αυτή τη χώρα είμαστε όλοι θύματα και δεν έχουμε τα κότσια να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας!Το πιο πιθανό είναι να μη σε βάλανε στη 2η επιλογή σου, γιατί βόλεψαν άλλους εκεί -- και πάει λέγοντας... Το ίδιο συμβαίνει και στην Ηλία. Στέλνουν κι εκεί κατά συρροή υπεράριθμες συναδέλφους και στην Πρωτοβάθμια και στη Δευτεροβάθμια και μετά... τις διαολοστέλνουν. Εντωμεταξύ στις παρακάτω θέσεις που έχουν δηλώσει, έχουν ήδη τοποθετηθεί με τη βούλα άλλοι εκπαιδευτικοί που βρίσκονταν πίσω τους στον πίνακα... Κι ύστερα σου λένε ότι ή θα πας στην Κολοπετινίτσα ή αρνήσου διορισμό. Κι αυτό δε γίνεται πρώτη φορά φέτος -- για να μην παρεξηγούμαι.Να το παλέψεις να μείνεις εκεί που σε τοποθέτησαν, εκεί που δήλωσες, κι εφόσον σε καλύπτει ο νόμος να μην κάνεις ούτε χιλιοστό πίσω! Ούτε εσύ ούτε καμιά άλλη συνάδελφος που βρίσκεται στην ίδια ή παρόμοια θέση!Καλό κουράγιο και μακάρι όλα να πάνε καλά!!!