*

Αποστολέας Θέμα: Ακούσατε ακούσατε!!! Διώξιμο αναπληρωτών σε άλλους νομούς...  (Αναγνώστηκε 12675 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Astropeleki

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
    • Astropeleki - Just another star in the webSky
Απ: Ακούσατε ακούσατε!!! Διώξιμο αναπληρωτών σε άλλους νομούς...
« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 02:32:38 pm »

Μα αυτό ακριβώς είναι το τραγικό και ο τρόπος που κάνουν τις τοποθετήσεις.
Πάντως, υπάρχει νόμος που λέει ότι για όσους δεν υπάρχουν θέσεις τίθενται στη διάθεση της περιφέρειας!

Μα εφόσον από την αρχή ξέρουν ότι δεν έχουν κενά, τι με στέλνουν; Ας με έστελναν εξαρχής σε μία από τις επόμενες μου επιλογές. Ανθρωποι είμαστε, έλεος! Θα μπορούσα κάλλιστα να είμαι και στο σπίτι μου με αυτή την υπόθεση. Δεν θα το αφήσω έτσι όμως. Επίσημα ο πίνακας λέει Λασίθι.
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ασχολείσαι με μικρά παιδιά!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 02:44:53 pm »
Να γιατί λοιπόν το ......βαμπίρ αγαπάει τόσο πολύ την αναπλήρωση.....Για να μας κάνουν ότι θέλουν και να μας βάζουν όπου γουστάρουν.Πέρυσι στη Λακωνία που ήμουν,το γραφείο δούλευε με αναπληρωτές-πλην της Προισταμένης και 2 υπαλλήλων μισθοδοσίας-......ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ:Το λέει και η λέξη!Αναπληρώνω κενά....Όχι στριμώχνομαι με  υπεράριθμους και με στέλνουν όπου να ναι..Αλλά εκεί βασίζονται-στην υπομονή μας και ότι δεν πολυμιλάμε-..Ε ως εδώ!Οι μ.......ες πέθαναν!Μας στέρησαν το διορισμό,όχι να μας κάνουν και τιραμόλες!!!
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος setherial

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 02:45:16 pm »
Καλή δύναμη και εύχομαι από αύριο κιόλας τα πράγματα να είναι καλύτερα για σένα Astropeleki.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 02:49:36 pm »
Ευχαριστώ βρε παιδιά για την συμπαράσταση. Αύριο θα πάρω τηλ στο γραφείο για να δω τι νεότερο υπάρχει. Και φυσικά για τους υπόλοιπους 10 για αναπλήρωση στο Λασίθι. Δεν είμαι η μόνη.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος CHRISOYLA

• Έμπειρο μέλος
  • "Κάτω από την άσφαλτο, υπάρχει παραλία"
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 02:55:07 pm »
επικοινώνησα με τη συνάδελφο Ντ. Ρέπα που ήταν πέρσυ στο ΔΣ της ΔΟΕ. Δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε μετακίνηση και μου είπε να προσέχεις γιατί αν στο κάνουν θα παρουσιάσουν ότι εσύ το ζήτησες... Έχω ενημερώσει το Ντίνο Παντελίδη που είναι φέτος και το τηλ του είναι 6974750410. Επικοινώνησε και εσύ καλύτερα και κατά την προσωπική μου άποψη βρες και τον διδασκαλικό σύλλογο της περιοχής

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 03:01:03 pm »
επικοινώνησα με τη συνάδελφο Ντ. Ρέπα που ήταν πέρσυ στο ΔΣ της ΔΟΕ. Δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε μετακίνηση και μου είπε να προσέχεις γιατί αν στο κάνουν θα παρουσιάσουν ότι εσύ το ζήτησες... Έχω ενημερώσει το Ντίνο Παντελίδη που είναι φέτος και το τηλ του είναι 6974750410. Επικοινώνησε και εσύ καλύτερα και κατά την προσωπική μου άποψη βρες και τον διδασκαλικό σύλλογο της περιοχής
Θα επικοινωνησω εννοείται!!!
ΠΕ60

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 03:09:10 pm »
Υπάρχει κάποια εγκύκλιος που να αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα; Για να την διαβάσω και να ξέρω τι γίνεται;
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος baboulino

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 03:12:18 pm »

καταρχήν λυπάμαι πολύ και καταλαβαίνω τι περνάς γιατί μια από τις 4΄νεοδιοριστες που έδιωξαν ήδη ήταν συνάδελφος και καλή φίλη μου...να φανταστεις 1 βδομάδα την ταλαιπωρούσαν και δεν είναι από κρήτη. όσο για τη δοε πάρε αμέσως το ντίνο!!!για αυτό είχα βγάλει και ανακοίνωση χθες να πάρετε όσοι θίγεστε τη δοε και το συνήγορο του πολίτη. κενά όντως δεν υπάρχουν...όπως επίσης και στα χανιά που είναι άλλη φίλη μου και της είπαν να πάει πάλι αύριο!!κυνήγησε το και βάλτους να σε κρατήσουν στο γραφείο μέχρι να ανοίξει θέση!!!!να το απαιτήσεις!!

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 03:20:22 pm »

καταρχήν λυπάμαι πολύ και καταλαβαίνω τι περνάς γιατί μια από τις 4΄νεοδιοριστες που έδιωξαν ήδη ήταν συνάδελφος και καλή φίλη μου...να φανταστεις 1 βδομάδα την ταλαιπωρούσαν και δεν είναι από κρήτη. όσο για τη δοε πάρε αμέσως το ντίνο!!!για αυτό είχα βγάλει και ανακοίνωση χθες να πάρετε όσοι θίγεστε τη δοε και το συνήγορο του πολίτη. κενά όντως δεν υπάρχουν...όπως επίσης και στα χανιά που είναι άλλη φίλη μου και της είπαν να πάει πάλι αύριο!!κυνήγησε το και βάλτους να σε κρατήσουν στο γραφείο μέχρι να ανοίξει θέση!!!!να το απαιτήσεις!!
Και στην τελική δεν κατάλαβα!!Δεν είναι δικό σου το λάθος!!Οι συνάδελφοι που σε συμβούλεψαν είναι πολύ ψαγμένες.Κυνήγησέ το όπως σου είπαν.Αναγκαστικά μας κάνουν να τρέχουμε.....Καλή τοποθέτηση εύχομαι...
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος ΑΚ Νηπιαγωγός

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 03:24:38 pm »
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αυτό που περνάς............  >:( >:( >:( Εξοργιστικό όσο δεν παέι άλλο!!!!
ΠΩΣ κάλεσαν  τόσο κόσμο χωρίς κενά? Θα τρελαθούμε τελείως πια????? Αυτούς τους έχει δει ψυχίατρος που ζητάνε πιστοιποιητικό από μας?
Ελεεινή κωλοκυβέρνηση!

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 03:27:59 pm »
Μόλις επικοινώσησα με τον κύριο Ντίνο, και μου είπε να διαβάσω τον νόμο 3848 του 2010, άρθρο 31 Τοποθετήσεις, παράγραφο 3. Και φυσικά να ενημερώσω τον σύλλοηο νηπιαγωγών στο νομό Λασιθίου για το θέμα, έτσι ώστε να ξέρω τα δικαιώματά μου και να μην με διαολοστείλουν (ακριβώς έτσι το είπε) δεν ξέρω και γω σε ποια περιοχή.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Schnittke

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • (αμετ)ανόητη ΠΕ60!
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:29:33 pm »
Πριν λίγο διάβασα τι σου συνέβη, Astropeleki, και μάλλον δεν είσαι και η μόνη... Ειλικρινά λυπάμαι!!! Μη θυματοποιήσεις όμως με τίποτα τον εαυτό σου! Αυτοί οι "άνθρωποι" μάθανε τόσα χρόνια να κάνουν ό,τι γουστάρουν και να περνάνε το δικό τους, επειδή σ' αυτή τη χώρα είμαστε όλοι θύματα και δεν έχουμε τα κότσια να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας!

Το πιο πιθανό είναι να μη σε βάλανε στη 2η επιλογή σου, γιατί βόλεψαν άλλους εκεί -- και πάει λέγοντας... Το ίδιο συμβαίνει και στην Ηλία. Στέλνουν κι εκεί κατά συρροή υπεράριθμες συναδέλφους και στην Πρωτοβάθμια και στη Δευτεροβάθμια και μετά... τις διαολοστέλνουν. Εντωμεταξύ στις παρακάτω θέσεις που έχουν δηλώσει, έχουν ήδη τοποθετηθεί με τη βούλα άλλοι εκπαιδευτικοί που βρίσκονταν πίσω τους στον πίνακα... Κι ύστερα σου λένε ότι ή θα πας στην Κολοπετινίτσα ή αρνήσου διορισμό. Κι αυτό δε γίνεται πρώτη φορά φέτος -- για να μην παρεξηγούμαι.

Να το παλέψεις να μείνεις εκεί που σε τοποθέτησαν, εκεί που δήλωσες, κι εφόσον σε καλύπτει ο νόμος να μην κάνεις ούτε χιλιοστό πίσω! Ούτε εσύ ούτε καμιά άλλη συνάδελφος που βρίσκεται στην ίδια ή παρόμοια θέση!

Καλό κουράγιο και μακάρι όλα να πάνε καλά!!!

ΥΓ:
Παράθεση
Εκπαιδευτικός της πρωτοβάθμιας ή της δευτερο−
βάθμιας εκπαίδευσης που πλεονάζει στη σχολική μο−
νάδα όπου ανήκει οργανικά, αποσπάται: α) σε άλλη
σχολική μονάδα πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας
εκπαίδευσης της ίδιας ή άλλης περιοχής μετάθεσης
της αρμοδιότητας του ίδιου Π.Υ.Σ.Π.Ε. ή Π.Υ.Σ.Δ.Ε., με
απόφαση του οικείου διευθυντή εκπαίδευσης, ύστερα
από πρόταση του αρμόδιου περιφερειακού υπηρεσιακού
συμβουλίου ή β) σε άλλη σχολική μονάδα πρωτοβάθμι−
ας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της αρμοδιότητας
άλλου Π.Υ.Σ.Π.Ε. ή Π.Υ.Σ.Δ.Ε. της ίδιας περιφερειακής
διεύθυνσης, με απόφαση του περιφερειακού διευθυντή
εκπαίδευσης, ύστερα από πρόταση του αρμόδιου ανώ−
τερου περιφερειακού υπηρεσιακού συμβουλίου ή γ) σε
περιοχή μετάθεσης άλλης περιφερειακής διεύθυνσης,
με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Δια
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:38:32 pm από Schnittke »
Γονιέ, μισθωτέ, ελεύθερε επαγγελματία, αν είναι να με ζηλέψεις για κάτι, μη με ζηλεύεις για τις διακοπές και για το ωράριό μου. Ζήλεψέ με για την αγάπη των παιδιών!

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:32:48 pm »
Πριν λίγο διάβασα τι σου συνέβη, Astropeleki, και μάλλον δεν είσαι και η μόνη... Ειλικρινά λυπάμαι!!! Μη θυματοποιήσεις όμως με τίποτα τον εαυτό σου! Αυτοί οι "άνθρωποι" μάθανε τόσα χρόνια να κάνουν ό,τι γουστάρουν και να περνάνε το δικό τους, επειδή σ' αυτή τη χώρα είμαστε όλοι θύματα και δεν έχουμε τα κότσια να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας!

Το πιο πιθανό είναι να μη σε βάλανε στη 2η επιλογή σου, γιατί βόλεψαν άλλους εκεί -- και πάει λέγοντας... Το ίδιο συμβαίνει και στην Ηλία. Στέλνουν κι εκεί κατά συρροή υπεράριθμες συναδέλφους και στην Πρωτοβάθμια και στη Δευτεροβάθμια και μετά... τις διαολοστέλνουν. Εντωμεταξύ στις παρακάτω θέσεις που έχουν δηλώσει, έχουν ήδη τοποθετηθεί με τη βούλα άλλοι εκπαιδευτικοί που βρίσκονταν πίσω τους στον πίνακα... Κι ύστερα σου λένε ότι ή θα πας στην Κολοπετινίτσα ή αρνήσου διορισμό. Κι αυτό δε γίνεται πρώτη φορά φέτος -- για να μην παρεξηγούμαι.

Να το παλέψεις να μείνεις εκεί που σε τοποθέτησαν, εκεί που δήλωσες, κι εφόσον σε καλύπτει ο νόμος να μην κάνεις ούτε χιλιοστό πίσω! Ούτε εσύ ούτε καμιά άλλη συνάδελφος που βρίσκεται στην ίδια ή παρόμοια θέση!

Καλό κουράγιο και μακάρι όλα να πάνε καλά!!!
Αυτό θα κάνουμε, τουλάχιστον εγω σίγουρα. Την Δευτέρα λογικά που θα έχουν έρθει και τα 11 άτομα που έχουν πάρει στον νομό Λασιθίου, θα συζητήσουμε για να κινηθεί το θέμα και θα στείλουμε και σχετικό έγγραφο στην ΔΟΕ και στον σύλλογο και όπου χρειαστεί.
ΠΕ60

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:46:54 pm »
 Schnittke και γω αυτό βλέπω αλλά ενδεχομένως να ισχύει και για αναπληρωτές. Δεν μπορούν να το κάνουν αυτό....
ΠΕ60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182609
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144