0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια εμενα απο γ αθηνας μου ειπαν οτι παρουσιαζομαι 5ο γραφειο κ πηγα κ απο εκει κ εμαθα κ το σχολειο!!!
ούτε από Δ αθήνας τίποτα!! είχαν πει για σήμερα μεσημέρι....τους έπαιρνε και το τηλ τους είχε τεχνικό πρόβλημα...ήτοι το είχαν κατεβασμένο....και τώρα δεν το σηκώνουν!!!
Παράθεση από: baboulino στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 04:02:23 pmούτε από Δ αθήνας τίποτα!! είχαν πει για σήμερα μεσημέρι....τους έπαιρνε και το τηλ τους είχε τεχνικό πρόβλημα...ήτοι το είχαν κατεβασμένο....και τώρα δεν το σηκώνουν!!! μιλησα εγω και μου ειπαν οτι αυριο θα συνεδριασει το πυσπε...οποτε αναμονη!!!
Μόλις με πήραν από το γραφείο. Γ Αθήνας και μου ανακοίνωσαν γραφείο!
Παράθεση από: elenaV στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 04:15:07 pmΠαράθεση από: baboulino στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 04:02:23 pmούτε από Δ αθήνας τίποτα!! είχαν πει για σήμερα μεσημέρι....τους έπαιρνε και το τηλ τους είχε τεχνικό πρόβλημα...ήτοι το είχαν κατεβασμένο....και τώρα δεν το σηκώνουν!!! μιλησα εγω και μου ειπαν οτι αυριο θα συνεδριασει το πυσπε...οποτε αναμονη!!!Α!!! Ώστε εσύ ήσουν που μιλούσες;;; Πήρα μιά φορά και ήταν κατειλλημένο και τις επόμενες δε το σήκωναν.Αύριο;;; Ουφ!!!Θέλω να δω το σχολείο μου, τα παιδάκια μου, να φτιάξω το πρόγραμμά μου!χιχιχι!
Παράθεση από: Effie στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 04:19:01 pmΠαράθεση από: elenaV στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 04:15:07 pmΠαράθεση από: baboulino στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 04:02:23 pmούτε από Δ αθήνας τίποτα!! είχαν πει για σήμερα μεσημέρι....τους έπαιρνε και το τηλ τους είχε τεχνικό πρόβλημα...ήτοι το είχαν κατεβασμένο....και τώρα δεν το σηκώνουν!!! μιλησα εγω και μου ειπαν οτι αυριο θα συνεδριασει το πυσπε...οποτε αναμονη!!!Α!!! Ώστε εσύ ήσουν που μιλούσες;;; Πήρα μιά φορά και ήταν κατειλλημένο και τις επόμενες δε το σήκωναν.Αύριο;;; Ουφ!!!Θέλω να δω το σχολείο μου, τα παιδάκια μου, να φτιάξω το πρόγραμμά μου!χιχιχι!ναι!! ;Dεγω μαλλον θα ημουν!!!τρομαξα να πιασω γραμμη!!! θα εχουμε νεα αυριο!!!αντε να δουμε!!!!