0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην α αθήνας μόλις έπιασα γραμμή.Αύριο οι τοποθετήσεις των νηπιαγωγών,καθώς σήμερα έβγαλαν μόνο των δασκάλων..Προσωπική άποψη:τη φάγαμε κι αυτή τη βδομάδα,πατριώτηηηηηη....
Ναι κι εγώ που ρώτησα....αύριο λέει οι νηπιαγωγοί γιατί θα ξανασυνεδριάσει το πυσπε...χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις....οπότε περιμένουμε....Αν με ρωτάς Κατερινιώ,λίγο ύποπτο μου φαίνεται όλο αυτό....
Παράθεση από: Lila_76 στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:25:02 pmΝαι κι εγώ που ρώτησα....αύριο λέει οι νηπιαγωγοί γιατί θα ξανασυνεδριάσει το πυσπε...χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις....οπότε περιμένουμε....Αν με ρωτάς Κατερινιώ,λίγο ύποπτο μου φαίνεται όλο αυτό....τι σου φαινεται υποπτο??
Παράθεση από: bk στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:27:45 pmΠαράθεση από: Lila_76 στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:25:02 pmΝαι κι εγώ που ρώτησα....αύριο λέει οι νηπιαγωγοί γιατί θα ξανασυνεδριάσει το πυσπε...χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις....οπότε περιμένουμε....Αν με ρωτάς Κατερινιώ,λίγο ύποπτο μου φαίνεται όλο αυτό....τι σου φαινεται υποπτο?? Όλα,αλλά περισσότερο το ότι όσοι δεν έχουμε ψιλοβισματάκι κανέναν αιρετό,δεν θα μας πάνε καν στις επιλογές μας αλλά όπου περισσέψουν κενά που θα καλύψουν οι..ευνοημένοι....Αλλιώς δεν μπορώ να ερμηνεύσω τέτοια αργοπορία....
μήπως ξέρεις αν δικαιούνται να ζητήσουν βελτίωση τοποθέτησης τώρα;ήρθε από άλλο πυσπε και πήρε απόσπαση στο σχολείο που θέλουν να στείλουν εμένα αύριο.είμαι πολύ στεναχωρημένη