0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι προσληψεις πως εγιναν τελικα??στους ΠΕ19 -20????Πως εγινε και παραλήφθηκαν άτομα???τι εγινε????εγινε πρόσληψη 60%???καινουριο φρούτο????εγω έκανα ένσταση...ετσι και αλλιών αναπληρωτή δε μεέπερναν αλλά όχι να πάρουν και τουσ απο κάτω μου?κανεις άλλο με το ίδιο πρόβλημα?
Παράθεση από: its me :-) στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:58:23 pmΟι προσληψεις πως εγιναν τελικα??στους ΠΕ19 -20????Πως εγινε και παραλήφθηκαν άτομα???τι εγινε????εγινε πρόσληψη 60%???καινουριο φρούτο????εγω έκανα ένσταση...ετσι και αλλιών αναπληρωτή δε μεέπερναν αλλά όχι να πάρουν και τουσ απο κάτω μου?κανεις άλλο με το ίδιο πρόβλημα?Το 60-40 στους Πληροφορικούς ισχύει όχι μόνο στους διορισμούς μονίμων αλλά και στις προσλήψεις αναπληρωτών.Το 'φρούτο' είναι παλιό κι 100 ενστάσεις να κάνεις δεν πρόκειται να δικαιωθείς. Κάνε ένα μικρό τσεκάρισμα στις προσλήψεις αναπληρωτών παλαιότερων χρόνων και θα δεις ότι έχει ξανασυμβεί
Ξέρει κανείς αν αυτές οι προσλήψεις έγιναν απο τις πιστώσεις που είχε παρει το Υπουργείο για την πρωτοβάθμια (7800) ή απο το ΕΣΠΑ που λένε πολλοί?
Παράθεση από: irini123 στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 11:07:41 amΞέρει κανείς αν αυτές οι προσλήψεις έγιναν απο τις πιστώσεις που είχε παρει το Υπουργείο για την πρωτοβάθμια (7800) ή απο το ΕΣΠΑ που λένε πολλοί?Οι Αισθητικής Αγωγής είναι από το ΕΣΠΑ:"Οι προσλήψεις των εκπαιδευτικών που θα τοποθετηθούν στα Δημοτικά Σχολεία με ενιαίο αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη διδασκαλία της Αισθητικής Αγωγής (Εικαστικά, Μουσική, Θεατρική Αγωγή και πολιτιστικοί όμιλοι δραστηριοτήτων) πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των Πράξεων «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (Σχολείο 21ου αιώνα) – Η Μετάβαση: Πολιτισμός και Ένταξη ΕΚΟ στα Δημοτικά Σχολεία – Άξονας Προτεραιότητας 1», «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (Σχολείο 21ου αιώνα) – Η Μετάβαση: Πολιτισμός και Ένταξη ΕΚΟ στα Δημοτικά Σχολεία – Άξονας Προτεραιότητας 2» και «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (Σχολείο 21ου αιώνα) – Η Μετάβαση: Πολιτισμός και Ένταξη ΕΚΟ στα Δημοτικά Σχολεία – Άξονας Προτεραιότητας 3» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Διά
Παράθεση από: iLLuSioN στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 03:04:41 amΠαράθεση από: panos2 στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 01:13:04 amΩραία. Η κορούλα μου, που είναι
Παράθεση από: panos2 στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 01:13:04 amΩραία. Η κορούλα μου, που είναι
Ωραία. Η κορούλα μου, που είναι
Παράθεση από: panos2 στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 09:18:06 amΠαράθεση από: iLLuSioN στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 03:04:41 amΠαράθεση από: panos2 στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 01:13:04 amΩραία. Η κορούλα μου, που είναι
Να ρωτήσω κάτι που αφορά όλους μας που θα αναλάβουμε πληροφορική στα νέα δημοτικά. Όταν δούλευα ως ωρομίθια σε ολοήμερα οι ώρες οι μεσημεριανές ήταν πολύ δύσκολες για τα παιδιά και στο μόνο που περιορίζόμουν ήταν να τους μάθω να πληκτρολογούν και να μορφοποιούν κείμενο καθώς και Πέρη και Κάτια. Τώρα όμως που θα δουλέψουμε πρωινά είναι αλλιώς και πρέπει να έχουμε απαιτήσεις από τα παιδιά για να το δουν διαφορετικά το θέμα των υπολογιστών αλλά κι εμείς να νιώσουμε πιο άξιοι της θέσης μας. Έχετε ιδέα τι μπορούμε να κάνουμε για να τους αυξήσουμε το ενδιαφέρον; Θα υπάρχουν βιβλία; Όποιος ξέρει κάτι ας παραθέσει ιδέες..