*

Αποστολέας Θέμα: υπεραριθμοι-τοποθετηση  (Αναγνώστηκε 5774 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fviki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
υπεραριθμοι-τοποθετηση
« στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 11:13:56 pm »
Καλησπέρα παιδια!!εχω μερικές απορίες σχετικα με το πως λειτουργεί το σύστημα μετα το διορισμο.Διοριστικαμε και κριθήκαμε υπεράριθμοι

ερώτημα 1:έχουν δικαίωμα να μας τοποθετήσουν σε περιοχες που ούτε τις είχαμε δηλωμμένες?
ερωτημα 2:μπορούν να μας αλλάξουν περιοχή πχ απο Α να μας πάνε σε Γ γιατι εκεί έχουν τα κενά τους? και αμα αρνηθουμε τι γίνεται?μπορούμε να απαιτήσουμε να παραμείνουμε στην περιοχή μασ (άλλωστε ώρες στην πορεία θα υπαρξουν ειναι και η ΠΔΣ)

Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλω να με απαντησει,γιατι μου φαίνεται πολύ αλλόκοτο, ένω στον πίνακα διορισμού να είσαι τόσο ψηλα, να πιάνεισ καλή περιοχή στο νομο μέσα και λόγο υπεραριθμιας ξαφνικα να τοποθετησε σε κενο χειρότερο απο τον τελευταίο διορισθέντα του νομου.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: υπεραριθμοι-τοποθετηση
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:17:11 »

Αποσυνδεδεμένος polysot

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2010, 12:23:52 am »
Δυστυχώς αυτή η λαλακία προβλέπεται ήδη από το νόμο 1566/1985, αλλά βέβαια και από τους επόμενους που ρυθμίζουν θέματα της εκπαίδευσης...
Άρχικά ήταν παραθυράκι για να μπορούν οι ημέτεροι αφού κριθούν υπεράριθμοι σε μία ακριτική περιοχή - στην οποία ενδεχομένως δε θα εμφανιστούν ποτέ - να περάσουν στην περιοχή της επιθυμίας τους, αλλά δυστυχώς τελευταία (μάλλον από φέτος ) θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μας, όσων δηλαδή δεν είμαστε ημέτεροι !!! Η αξιοκρατία όπως καταλαβαίνεις καλά κρατεί !!! Πάντως νομίζω ότι οι διευθύνσεις δε θέλουν να εφαρμόσουν το νόμο με τη δεύτερη λογική! Θα δείξει...

Αποσυνδεδεμένος fviki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2010, 11:09:07 am »
Δυστυχώς αυτή η λαλακία προβλέπεται ήδη από το νόμο 1566/1985, αλλά βέβαια και από τους επόμενους που ρυθμίζουν θέματα της εκπαίδευσης...
Άρχικά ήταν παραθυράκι για να μπορούν οι ημέτεροι αφού κριθούν υπεράριθμοι σε μία ακριτική περιοχή - στην οποία ενδεχομένως δε θα εμφανιστούν ποτέ - να περάσουν στην περιοχή της επιθυμίας τους, αλλά δυστυχώς τελευταία (μάλλον από φέτος ) θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μας, όσων δηλαδή δεν είμαστε ημέτεροι !!! Η αξιοκρατία όπως καταλαβαίνεις καλά κρατεί !!! Πάντως νομίζω ότι οι διευθύνσεις δε θέλουν να εφαρμόσουν το νόμο με τη δεύτερη λογική! Θα δείξει...
Με λίγα λόγια Συγχαρητηρια για το διορισμό(και για την ωραια περιοχη-απολαυστε την οσο ειστε στη διαθεση) αλλα συλληπητηρια για τη συνεχεια.Κόποι και θυσίες ετων για να αποκτηθει η προϋπηρεσια γκρεμιζονται σε μια στιγμή:( δεν υπαρχει κατι που να μας καλυπτει να πιεσουμε ακομη και αν γνωριζουμε οτι καποιοι ευνοηθηκαν??δεν μπορει να ειμαστε ετσι ερμαια της τύχησ μας...θα υπαρχει και κατι υπερ μας καποιος νομος κατι....

Αποσυνδεδεμένος georgia_cs

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2010, 11:49:26 am »
Υπάρχει περίπτωση αυτός που θα κριθεί υπεράριθμος στην Α' να τοποθετηθεί σε περιοχή που δεν έχει ζητήσει στη

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:17:11 »

Αποσυνδεδεμένος fviki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2010, 12:39:13 pm »
εχω αλλη μια ερωτηση:

έχουμε πχ τρεις υπεραριθμους νεοδιοριστους και έχουν προκυψει δυο κενα εκτως περιοχης και κανενας δεν επιθυμει να αλλαξει περιοχη, με ποια κριτηρια θα γινει η τοποθέτηση?
    -- συμφωνα με τα μορια στο πίνακα διορισμου?εφαρμόζεται η τακτικη LIFO(last in first out) ο τελευταιος προς διορισμο ο πρωτοσ που αποχωρει? Λαμβανουμε υποψη ότι δεν υπαρχουν κοινωνικα κριτηρια για κανεναν(αγαμοι, οχι εντοπιοτητα, και κανεις δεν ανηκει σε ειδικη κατηγορια)

Αποσυνδεδεμένος sph

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 12:30:47 am »
Καλημέρα συνάδελφοι (λόγω ώρας  :) ) Να ρωτήσω κτ? Εαν κάποιος κριθεί υπεράριθμος και μεταφερθεί από την Α στη

Αποσυνδεδεμένος aaaa123

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 10:33:54 am »
συμφωνα με το νεο νομο σε περιπτωση τοποθετησης σε αλλη περιοχη λογω υπεραριθμιας παιρνεις τα μορια της νεας τοποθετησης εφοσον δεν υ πολειπονται . δηλαδη αν η νεα περιοχη εχει περισσοτερα τα παιρνεις αλλιως της πρωτης

Αποσυνδεδεμένος sph

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 11:08:28 am »
aaaa123 se eyxaristw poly! epeidi eimai kainourgia kai den ta kserw..eisai apolyta sigouros gi'ayto?min ti patisw kai xasw ta moria tis perioxis mou..yparxei kapoios  nomos pou na anaferetai s'ayto to thema gia na mporw na stiriktw? ??? ??? ??? ??? ??? an nai , mporeis na mou ta steileis?! eyxaristw poly- poly..!! :) :)

Αποσυνδεδεμένος Blackrider

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 11:23:20 am »
συμφωνα με το νεο νομο σε περιπτωση τοποθετησης σε αλλη περιοχη λογω υπεραριθμιας παιρνεις τα μορια της νεας τοποθετησης εφοσον δεν υ πολειπονται . δηλαδη αν η νεα περιοχη εχει περισσοτερα τα παιρνεις αλλιως της πρωτης

Ισχύει αυτό που λες και για άλλο σχολείο της ίδιας περιοχής;
Δηλ. να κριθείς υπεράριθμος σε ένα σχολείο μετά από τοποθέτηση (απόσπαση)
και στη συνέχεια να τοποθετηθείς σε άλλο σχολείο (έγινε κι αυτό).
Παίζει ρόλο αν ζητήσεις εσύ να κριθείς υπεράριθμος ή σε κρίνουν αυτοί
και σε στείλουν σε άλλο σχολείο χωρίς αίτησή σου;

Αποσυνδεδεμένος polysot

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 12:43:45 pm »

Ισχύει αυτό που λες και για άλλο σχολείο της ίδιας περιοχής;
Δηλ. να κριθείς υπεράριθμος σε ένα σχολείο μετά από τοποθέτηση (απόσπαση)
και στη συνέχεια να τοποθετηθείς σε άλλο σχολείο (έγινε κι αυτό).
Παίζει ρόλο αν ζητήσεις εσύ να κριθείς υπεράριθμος ή σε κρίνουν αυτοί
και σε στείλουν σε άλλο σχολείο χωρίς αίτησή σου;

Πάντα όπου πας με αίτησή σου παίρνεις τα μόρια που προβλέπονται εκεί που θα πάς !!!
Αν "για τις ανάγκες της υπηρεσίας" σε διαθέσουν σε διάφορα σχολεία τότε παίρνεις αναλογικά τα μόρια σε σχέση με τις μέρες που βρίσκεσαι σε κάθε σχολείο. Τώρα βέβαια με τον νέο νόμο δεν είμαι εντελώς σίγουρος τι γίνεται...

Αποσυνδεδεμένος miss piggy

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 07:59:31 pm »
Καλησπέρα, 3 νεοδιοριστέοι καλούμαστε από την δευτεροβάθμιά μας να κάνουμε συμπληρωματική δήλωση για εναπομείναντα κενά σε διαφορετικές περιοχές από αυτές που διοριστήκαμε. (Από Α΄και

Αποσυνδεδεμένος nto-re-mi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 10:02:01 am »
καλημέρα σας!!
Εγώ κρίθηκα υπεράριθμη από αυτούς, δε δήλωσα εγώ να κριθώ ως υπεράριθμη και το ρώτησα για τα μόρια..Η απάντηση ήταν οτι σύμφωνα με το νόμο (τάδε) δε θυμάμαι, θα πάρω τα μόρια του προηγούμενου σχολείου με τα πολλά μόρια και ας με φέρανε πιο κοντά...και ας με αλλάξανε από δευτεροβάθμια σε πρωτοβάθμια..Αφού δε δέχτηκαν την απόσπασή μου τουλάχιστον κάνανε και κάτι καλό...μου χαρίζουν κάποια μόρια φέτος...

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 10:09:21 am »
καλημέρα σας!!
Εγώ κρίθηκα υπεράριθμη από αυτούς, δε δήλωσα εγώ να κριθώ ως υπεράριθμη και το ρώτησα για τα μόρια..Η απάντηση ήταν οτι σύμφωνα με το νόμο (τάδε) δε θυμάμαι, θα πάρω τα μόρια του προηγούμενου σχολείου με τα πολλά μόρια και ας με φέρανε πιο κοντά...και ας με αλλάξανε από δευτεροβάθμια σε πρωτοβάθμια..Αφού δε δέχτηκαν την απόσπασή μου τουλάχιστον κάνανε και κάτι καλό...μου χαρίζουν κάποια μόρια φέτος...

Tιποτε απολυτως δεν σου χαρισαν. Η εν λογω ρυθμιση προβλεπεται απο ορισμενη και ρητη νομοθεσια.
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Αποσυνδεδεμένος Alice6

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 01:49:02 pm »
Συνάδελφοι έχετε ακούσει ότι κάποιοι από τους υπεράριθμους θα συμπληρώσουν ωράριο σε δημόσια ΙΕΚ?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 636
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)