0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχώς αυτή η λαλακία προβλέπεται ήδη από το νόμο 1566/1985, αλλά βέβαια και από τους επόμενους που ρυθμίζουν θέματα της εκπαίδευσης...Άρχικά ήταν παραθυράκι για να μπορούν οι ημέτεροι αφού κριθούν υπεράριθμοι σε μία ακριτική περιοχή - στην οποία ενδεχομένως δε θα εμφανιστούν ποτέ - να περάσουν στην περιοχή της επιθυμίας τους, αλλά δυστυχώς τελευταία (μάλλον από φέτος ) θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μας, όσων δηλαδή δεν είμαστε ημέτεροι !!! Η αξιοκρατία όπως καταλαβαίνεις καλά κρατεί !!! Πάντως νομίζω ότι οι διευθύνσεις δε θέλουν να εφαρμόσουν το νόμο με τη δεύτερη λογική! Θα δείξει...
συμφωνα με το νεο νομο σε περιπτωση τοποθετησης σε αλλη περιοχη λογω υπεραριθμιας παιρνεις τα μορια της νεας τοποθετησης εφοσον δεν υ πολειπονται . δηλαδη αν η νεα περιοχη εχει περισσοτερα τα παιρνεις αλλιως της πρωτης
Παράθεση από: aaaa123 στις Σεπτεμβρίου 12, 2010, 10:33:54 amσυμφωνα με το νεο νομο σε περιπτωση τοποθετησης σε αλλη περιοχη λογω υπεραριθμιας παιρνεις τα μορια της νεας τοποθετησης εφοσον δεν υ πολειπονται . δηλαδη αν η νεα περιοχη εχει περισσοτερα τα παιρνεις αλλιως της πρωτηςΙσχύει αυτό που λες και για άλλο σχολείο της ίδιας περιοχής;Δηλ. να κριθείς υπεράριθμος σε ένα σχολείο μετά από τοποθέτηση (απόσπαση)και στη συνέχεια να τοποθετηθείς σε άλλο σχολείο (έγινε κι αυτό).Παίζει ρόλο αν ζητήσεις εσύ να κριθείς υπεράριθμος ή σε κρίνουν αυτοίκαι σε στείλουν σε άλλο σχολείο χωρίς αίτησή σου;
καλημέρα σας!!Εγώ κρίθηκα υπεράριθμη από αυτούς, δε δήλωσα εγώ να κριθώ ως υπεράριθμη και το ρώτησα για τα μόρια..Η απάντηση ήταν οτι σύμφωνα με το νόμο (τάδε) δε θυμάμαι, θα πάρω τα μόρια του προηγούμενου σχολείου με τα πολλά μόρια και ας με φέρανε πιο κοντά...και ας με αλλάξανε από δευτεροβάθμια σε πρωτοβάθμια..Αφού δε δέχτηκαν την απόσπασή μου τουλάχιστον κάνανε και κάτι καλό...μου χαρίζουν κάποια μόρια φέτος...