0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μετά το μόνιμο διορισμό μου, οι ωρομίσθιοι συνάδελφοι μου (που συναντώ στη μικρή πόλη που κατοικώ) με θεωρούν ευτυχισμένο και ότι στο εξής θα ζω σε έναν οικονομικό παράδεισο. Θεωρούν, όπως λένε, ότι πέτυχα τους σκοπούς της ζωής μου.Είναι όμως ο διορισμός ο δρόμος της ευτυχίας; Μάλλον όχι.....
Μετά το μόνιμο διορισμό μου, οι ωρομίσθιοι συνάδελφοι μου (που συναντώ στη μικρή πόλη που κατοικώ) με θεωρούν ευτυχισμένο και ότι στο εξής θα ζω σε έναν οικονομικό παράδεισο.
Όποιος συνάδελφος διορίζεται, μετά από αξιοπρεπή και έντιμο αγώνα στα σχολεία μας, συνήθως δεν νιώθει ανία, γιατί πραγματώνεται το όνειρό του.
Κανένας άλλος δεν θα ήταν διατεθειμένος να υποστεί το διάβασμα και την ταλαιπωρία της αδιοριστίας για τα 1000+ ευρώ τον μήνα...
Παράθεση από: panos2 στις Σεπτεμβρίου 12, 2010, 03:24:08 pmΌποιος συνάδελφος διορίζεται, μετά από αξιοπρεπή και έντιμο αγώνα στα σχολεία μας, συνήθως δεν νιώθει ανία, γιατί πραγματώνεται το όνειρό του. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Παράθεση από: panos2 στις Σεπτεμβρίου 12, 2010, 03:24:08 pmΚανένας άλλος δεν θα ήταν διατεθειμένος να υποστεί το διάβασμα και την ταλαιπωρία της αδιοριστίας για τα 1000+ ευρώ τον μήνα...Τα παραπάνω χρειάζονται. Αλλιώς μπαίνει στη σειρά έχοντας εξασφαλίσει το διορισμό του με "άλλα" μέσα και απλά περιμένει να γίνει το γι' αυτόν δεδομένο. Και φυσικά θα βαρεθεί - δε θα ικανοποιηθεί κ.τ.ό.