0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μέσα στην "ευτυχία μας" και λόγω της οικονομικής κρίσης, δεν υπάρχουν χρήματα στα Σχολεία για χαρτί Α4 και μελάνι, σφουγγαράκια για τον πίνακα, όπως μας είπε ο διευθυντής του Σχολείου. Τι να κάνουμε θα τα αγοράσουμε και αυτά.....Σε λίγο διάστημα θα μας ''πληρώνουν" οι μαθητές με αυγά και κοτόπουλα, όπως τον παλιό καλό καιρό
Παράθεση από: anastasia86 στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 11:54:25 amΔεν ξέραμε τη δουλειά του εκαπιδευτικού; Το μισθό του; Τα πλεονεκτήματα και μεινοεκτήματα του επαγγέλματος; Σε όποιον δεν αρέσει ας βρει κάτι άλλο να κερδίζει περισσότερα και να περνάει καλύτερα!! Αν δεν του αρκεί η όποια μισθολογική σταθερότητα που του παρέχει το δημόσιο σχολείο, σε αντίθεση με την αστάθεια και την αβεβαιότητα του ιδιωτικού τομέα, η μόνη λύση είναι να αλλάξει επάγγελμα!!οκ ..οταν θα ρθει το καζικι του νεου μισθολογιου που θα κοπουν τα επιδοματα να μην ακουσω κανεναν να μουρμουραει και να διαμαρτυρεται επειδη ο μισθος θα ειναι 1000 ευρω (στην καλυτερη περιπτωση)...εγω θα ειμαι με τον ΓΑΠ τοτε...για το καλο της χωρας...
Δεν ξέραμε τη δουλειά του εκαπιδευτικού; Το μισθό του; Τα πλεονεκτήματα και μεινοεκτήματα του επαγγέλματος; Σε όποιον δεν αρέσει ας βρει κάτι άλλο να κερδίζει περισσότερα και να περνάει καλύτερα!! Αν δεν του αρκεί η όποια μισθολογική σταθερότητα που του παρέχει το δημόσιο σχολείο, σε αντίθεση με την αστάθεια και την αβεβαιότητα του ιδιωτικού τομέα, η μόνη λύση είναι να αλλάξει επάγγελμα!!
εμενα μονο την ευτυχια δεν μου εφερε ο φετινος διορισμος μου: διελυσε την οικογενεια μου στα τεσσερα μερη του οριζοντα, φαγωθηκαν οι οικονομιες μας για να πληρωνουμε τα χαρατσια και τους λογαριασμους , πεσαμε σχεδον στην καταθλιψη και βλεπουμε με μαυριλα το μελλον...μετα απο 9 χρονια αγωνα και ασεπ για να διοριστω μονο καλα λογια δεν μπορω να πω για το διορισμο και βρισκομαι διαρκως σε ενταση και μετρω τις μερες στο ξερονησι σαν τους φανταρους!!! απογοητευση και πληρη απαξιωση!!!
γιατι δεν παραιτηστε τοτε βρε παιδια? Ξερω..."μακαρι να μπορουσαμε" θα μου πειτε...τα εξοδα τρεχουν και εχουμε στοματα να θρεψουμε. Κανενας δεν ειπε οτι ειναι ευκολο. Ακριβως το αντιθετο! ειναι ομως εξοργιστικο ν ακουμε στις μερες μας τετοιου ειδους παραπονα κ γκρινιες... Η σηκω φυγε ή σκασε και κολυμπα.