0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως για το ποσό συμφωνούν και για τα ποσά συζητούσαμε. Δεν είδαμε και καμιά διάψευση.
Αν κατάλαβα καλά συνάδελφε Giannis1, ΔΕΝ διαφωνείς στο ότι οι εκπαιδευτικοί διαχρονικά ( στο νεοελληνικό κράτος) ήταν και είναι από τους πλέον κακοπληρωμένους Δ.Υ..
Ολοι οι εργαζόμενοι σε όλα τα επαγγέλματα αυτό έλεγαν πόντοτε: πως είναι από τους πλέον κακοπληρωμένους.
Παράθεση από: MARKOS στις Νοεμβρίου 30, 2012, 04:46:13 pmΟλοι οι εργαζόμενοι σε όλα τα επαγγέλματα αυτό έλεγαν πόντοτε: πως είναι από τους πλέον κακοπληρωμένους.δεν συμφωνώ πλήρως...είχαν παράπονο δηλαδή οι εργαζόμενοι στο υπυργείο οικονομικών, στο χωροταξίας, και ανάπτυξης? Εργαζόμενοι σε δήμους με τις απειρες πλην πλασματικές υπερωρίες?
Παράθεση από: jak_13 στις Νοεμβρίου 30, 2012, 02:00:22 amΠάντως για το ποσό συμφωνούν και για τα ποσά συζητούσαμε. Δεν είδαμε και καμιά διάψευση.Όπως δεν είδαμε όμως και καμία απόδειξη αυτού ή καμία επιβεβαίωση.Εγώ απλώς κρατώ μικρό καλάθι, γιατί τον τελευταίο καιρό λέγονται πολλά για διάφορους υπαλλήλους, χωρίς να βλέπουμε κανένα ντοκουμέντο και φυσικά χωρίς να έχουμε επίσημη επιβεβαίωση ή διάψευση, αφού δεν υπάρχουν ανάλογα γραφεία Τύπου που να απαντάνε σε κάθε τι που γράφεται.
Συνήθως ο θιγόμενος, μετά από (όχι ένα απλό) δημοσίευμα, έχει την ευθύνη της διάψευσης. Ποιος θα τολμήσει να το επιβεβαιώσει; Δεν έχει γραφείο τύπου η βουλή;;; Τόσες διαψεύσεις έχει κάνει ήδη σε άλλα θέματα των υπαλλήλων της!Αλλά και να μην είναι 3000
Αυτό λέω κι εγώ! Γιατί σταθήκαμε τόσο πολύ σ`αυτό; Δημοσίευσα μία από τις πολλές αδικίες για να απαντήσω ότι δεν ισχύει το ότι αμείβεται κάποιος ψηλά γιατί χαίρει την εκτίμηση της κοινωνίας ή γιατί τόσο αποτιμά η κοινωνία την αξία της εργασίας του.Φυσικά και δεν περιμένω να αλλάξει κάτι στον μισθό μου και μακρυά από μένα η φαγωμάρα μεταξύ κατηγοριών υπαλλήλων.