0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφε jak_13, αν ήταν απλώς οι Υπάλληλοι της
Αν κατάλαβα καλά συνάδελφε Giannis1, ΔΕΝ διαφωνείς στο ότι οι εκπαιδευτικοί διαχρονικά ( στο νεοελληνικό κράτος) ήταν και είναι από τους πλέον κακοπληρωμένους Δ.Υ..
Συνάδελφοι giannis1 και jak_13, θα μπορούσατε να μου πείτε ποιοι Δ.Υ. έπαιρναν χαμηλότερο μισθό από έναν εκπαιδευτικό πριν τις μειώσεις του 2011?Και μία απορία:Συνάδελφε giannis1, υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που με αποκαλείς σύντροφο?
Παράθεση από: PA στις Δεκεμβρίου 01, 2012, 08:19:45 pmΣυνάδελφοι giannis1 και jak_13, θα μπορούσατε να μου πείτε ποιοι Δ.Υ. έπαιρναν χαμηλότερο μισθό από έναν εκπαιδευτικό πριν τις μειώσεις του 2011?Και μία απορία:Συνάδελφε giannis1, υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που με αποκαλείς σύντροφο?Λάθος εκ παραδρομής συνάδερφε ΠΑ.Σου υπενθυμίζω οτι εσύ είσαι εκείνος που στήριξες ολόκληρο συλλογισμό στο οτι οι εκπαιδευτικοί είναι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ οι χαμηλώτερα αμοιβόμενοι Δ.Υ. Ως εκ τούτου, εσύ είσαι εκείνος που οφείλει να παραθέσει συγκεκριμένα στοιχεία, διαφορετικά καταρρέει ολόκληρος ο συλλογισμός που παρέθεσες.Είναι σα να σου λέω εγώ οτι οι γάιδαροι πετάνε, και όταν μου λες εσύ οτι δε πετάνε, και μου λες να σου δείξω έναν που πετάει, αντί να σου παραθέσω ένα γάιδαρο που πετάει, να σου ζητάω να μου παραθέσεις εσύ βίντεο με τις ζωές όλων των γαϊδάρων που υπάρχουν, προκειμένου να μου αποδείξεις ΕΣΥ οτι δε πετάνε.
Το ότι οι εκπαιδευτικοί είναι διαχρονικά από τους χειρότερα αμειβόμενους Δ.Υ. ( σε ύψος μισθού), το βασίζω σε προσωπικές μαρτυρίες δύο συγγενικών μου προσώπων
Οι εκπαιδευτικοί ήταν οι πλέον κακοπληρωμένοι Δ.Υ. διαχρονικά ( από καταβολής του Ελληνικού κρατιδίου).
Συνεπώς, ανακεφαλαιώνω: Σύμφωνα με μαρτυρίες πολλών εκπαιδευτικών που διορίστηκαν στο χρονικό διάστημα 1958-1960 ( αλλά και πολλών άλλων που διορίστηκαν αργότερα και είναι εν ενεργεία)...
Γιατί εγώ ισχυρίζομαι ότι διαχρονικά οι εκπαιδευτικοί είναι κοντά στον "πάτο" της μισθολογικής πυραμίδας του Δημοσίου.