*

Αποστολέας Θέμα: Απορία σχετικά με τον νέο νόμο προσλήψεων (ΑΣΕΠ)  (Αναγνώστηκε 9309 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος klasikos

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο διδάσκων διδάσκεται
    • Προφίλ
Απορία σχετικά με τον νέο νόμο προσλήψεων (ΑΣΕΠ)
« στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 08:04:44 pm »
Συνάδελφοι, αν μπορεί κάποιος να μου λύσει την παρακάτω απορία σχετικά με τον νέο νόμο προσλήψεων εκπ/κών και τις προηγούμενες επιτυχίες ΑΣΕΠ. Οι απόψεις για την ερμηνεία του νόμου για την ώρα διίστανται...
Σύμφωνα με τον νέο νόμο, λοιπόν, οι προσαυξήσεις θα λαμβάνονται υπόψιν εφόσον ο υποψήφιος έχει κατορθώσει να 'πιάσει' τη βάση, όπως ίσχυε δηλ. και στο παρελθόν. Ωστόσο, σε περίπτωση που ο επιτυχών στον διαγωνισμό ΑΣΕΠ έχει μεγαλύτερο βαθμό στον 1 από τους 2 προηγούμενους διαγωνισμούς (και άρα στον πρόσφατο/τελευταίο έχει μικρότερο βαθμό ή είναι αποτυχών), λαμβάνεται υπόψιν ο μεγαλύτερος βαθμός από τους 3 αυτούς διαγωνισμούς.
Η απορία μου είναι :
Στον ΑΣΕΠ του 2012 θα ληφθούν υπόψιν οι επιτυχίες του 2007 ή του 2009 (εφόσον ο βαθμός είναι μεγαλύτερος από του 2012) ή επειδή ο νόμος είναι καινούριος οι όποιες επιτυχίες που θα λαμβάνονται υπόψιν, θα είναι οι επιτυχίες από το 2012 και εξής ;
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 10:55:39 am από Lenazagor »
Αρκετά λατρέψαμε τον κίνδυνο κι είναι καιρός να μας το ανταποδώσει... (Ελύτης)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ (ΑΣΕΠ)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:01:21 »

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 08:09:17 pm »
Κράτα το μαξιλαράκι σου και άσε τους άλλους να λένε, ο νόμος είναι ξεκάθαρος

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 08:17:26 pm »
Συνάδελφοι, αν μπορεί κάποιος να μου λύσει την παρακάτω απορία σχετικά με τον νέο νόμο προσλήψεων εκπ/κών και τις προηγούμενες επιτυχίες ΑΣΕΠ. Οι απόψεις για την ερμηνεία του νόμου για την ώρα διίστανται...
Σύμφωνα με τον νέο νόμο, λοιπόν, οι προσαυξήσεις θα λαμβάνονται υπόψιν εφόσον ο υποψήφιος έχει κατορθώσει να 'πιάσει' τη βάση, όπως ίσχυε δηλ. και στο παρελθόν. Ωστόσο, σε περίπτωση που ο επιτυχών στον διαγωνισμό ΑΣΕΠ έχει μεγαλύτερο βαθμό στον 1 από τους 2 προηγούμενους διαγωνισμούς (και άρα στον πρόσφατο/τελευταίο έχει μικρότερο βαθμό ή είναι αποτυχών), λαμβάνεται υπόψιν ο μεγαλύτερος βαθμός από τους 3 αυτούς διαγωνισμούς.
Η απορία μου είναι :
Στον ΑΣΕΠ του 2012 θα ληφθούν υπόψιν οι επιτυχίες του 2007 ή του 2009 (εφόσον ο βαθμός είναι μεγαλύτερος από του 2012) ή επειδή ο νόμος είναι καινούριος οι όποιες επιτυχίες που θα λαμβάνονται υπόψιν, θα είναι οι επιτυχίες από το 2012 και εξής ;
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 08:21:31 pm »
Η απορία μου είναι :

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:01:21 »

Αποσυνδεδεμένος klasikos

• Πλήρες μέλος
  • Ο διδάσκων διδάσκεται
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 08:24:32 pm »
Ευχαριστώ πολύ, συνάδελφοι.  :)
Αρκετά λατρέψαμε τον κίνδυνο κι είναι καιρός να μας το ανταποδώσει... (Ελύτης)

Αποσυνδεδεμένος zwzaralou

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 08:47:33 pm »
Καλησπέρα. Να ρωτήσω και εγώ το εξής : Αν κάποιος έχει επιτυχια στους δυο προηγούμενες διαγωνισμούς δηλ το 2007 και το 2009 και το 2012 δεν πέράσει τη βάση. Στον επόμενο διαγωνισμό έστω το 2014 θα μπορεί να κρατήσει τις επιτυχίες που έχει ή θα αναγκαστεί να ξαναδώσει. Με άλλα λόγια οι επιτυχίες που έχουμε μέχρι πότε θα έχουν ισχύ? Ελπίζω να έγινα κατανοητή. Ευχαριστω :)

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 08:50:39 pm »
Καλησπέρα. Να ρωτήσω και εγώ το εξής : Αν κάποιος έχει επιτυχια στους δυο προηγούμενες διαγωνισμούς δηλ το 2007 και το 2009 και το 2012 δεν πέράσει τη βάση. Στον επόμενο διαγωνισμό έστω το 2014 θα μπορεί να κρατήσει τις επιτυχίες που έχει ή θα αναγκαστεί να ξαναδώσει. Με άλλα λόγια οι επιτυχίες που έχουμε μέχρι πότε θα έχουν ισχύ? Ελπίζω να έγινα κατανοητή. Ευχαριστω :)

Μετράει ο τρέχων και οι 2 προηγούμενοι. Στον πίνακα κατάταξης του '14 θα μετράει ο ΑΣΕΠ του '14 του '12 και του '09. Αν είναι αποτυχών το '12 θα έχει τις επιτυχίες του '09 και του '14. Αν είναι αποτυχών και στου '14 θα έχει μόνο του '09.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 09:00:29 pm από AntreaEirini »

Αποσυνδεδεμένος zwzaralou

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 08:59:33 pm »
Δηλαδή αν κατάλαβα καλα αν αποτύχω και το 2012 και το 2014 θα μου είναι αρκετή μόνο η επτυχία του 2009? Μιλάμε βέβαια για 4 χρόνια μετά αλλά είναι ενά απο τα σημεία  του νέου νόμου που αλήθεια δεν μπορώ να  ερμηνευσω. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση :D

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 04:11:19 pm »
συνάδελφοι συγγνωμη κιολας αλλα τοσο δυσκολο ειναι να κατανοησετε μια εγκυκλιο τη στιγμη μαλιστα που ειναι ξεκαθαρη???!!! ::) ::)για τον ασεπ και τους 3 προσφατους διαγωνισμους ειναι κατι παραπανω απο ξεκαθαρα στο νεο νεο νομο φτανει να τον διαβασετε ...!
τελος παντων,καλο διαβασμα και καλη υπομονη στο διαβασμα ολων!

Αποσυνδεδεμένος Aιμιλία..

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 10:10:32 am »
συνάδελφοι χαίρεται....είμαι αρκετά νέα με τα θέματα του ασεπ οπότε συγχωρήστε την άγνοια μου....θα ήθελα να ρωτήσω πού θα μπορούσα να διαβάσω τα του νέου νόμου....!!

ευχαριστώ εκ των προτέρων :P

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 10:17:40 am »
συνάδελφοι χαίρεται....είμαι αρκετά νέα με τα θέματα του ασεπ οπότε συγχωρήστε την άγνοια μου....θα ήθελα να ρωτήσω πού θα μπορούσα να διαβάσω τα του νέου νόμου....!!
ευχαριστώ εκ των προτέρων :P
΄
Καλημέρα!
Πας στο link http://www.pde.gr/forum/index.php?action=tpmod;dl=item320 και πατάς "download"
Και μελετάς όλο το περίφημο νόμο.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 10:20:27 am »
lilly, καλως ηρθες στη κοινοτητα του pde,

σε αυτη τη σελιδα (1) δες την απαντηση 3 της συναδελφου AntreaEirini
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος kafi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 10:26:06 am »
Καλημέρα! Θα ήθελα και εγώ να εκφράσω μια απορία. Είμαι επιτυχούσα στο διαγωνισμό του 2009 και παιδεύτηκα πολύ να πάρω αυτά τα λίγα μοριάκια τα οποία είναι και τα μοναδικά που έχω μέχρι στιγμής. Με το νέο νόμο λοιπόν και αφού γίνει και ο διαγωνισμός του 2012, τα μόρια του 2009 μένουν ως έχουν ή μειώνονται στο μισό(όπως ίσχυε μέχρι τώρα);

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 10:27:54 am »
συνάδελφοι συγγνωμη κιολας αλλα τοσο δυσκολο ειναι να κατανοησετε μια εγκυκλιο τη στιγμη μαλιστα που ειναι ξεκαθαρη???!!! ::) ::)για τον ασεπ και τους 3 προσφατους διαγωνισμους ειναι κατι παραπανω απο ξεκαθαρα στο νεο νεο νομο φτανει να τον διαβασετε ...!
τελος παντων,καλο διαβασμα και καλη υπομονη στο διαβασμα ολων!

Vania μου, σε θελω ηρεμη οπως το γλυκο μωρακι που εχεις στη φωτο... ;)  μη μου χαλιεσαι μονο!
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144