0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, αν μπορεί κάποιος να μου λύσει την παρακάτω απορία σχετικά με τον νέο νόμο προσλήψεων εκπ/κών και τις προηγούμενες επιτυχίες ΑΣΕΠ. Οι απόψεις για την ερμηνεία του νόμου για την ώρα διίστανται...Σύμφωνα με τον νέο νόμο, λοιπόν, οι προσαυξήσεις θα λαμβάνονται υπόψιν εφόσον ο υποψήφιος έχει κατορθώσει να 'πιάσει' τη βάση, όπως ίσχυε δηλ. και στο παρελθόν. Ωστόσο, σε περίπτωση που ο επιτυχών στον διαγωνισμό ΑΣΕΠ έχει μεγαλύτερο βαθμό στον 1 από τους 2 προηγούμενους διαγωνισμούς (και άρα στον πρόσφατο/τελευταίο έχει μικρότερο βαθμό ή είναι αποτυχών), λαμβάνεται υπόψιν ο μεγαλύτερος βαθμός από τους 3 αυτούς διαγωνισμούς.Η απορία μου είναι :Στον ΑΣΕΠ του 2012 θα ληφθούν υπόψιν οι επιτυχίες του 2007 ή του 2009 (εφόσον ο βαθμός είναι μεγαλύτερος από του 2012) ή επειδή ο νόμος είναι καινούριος οι όποιες επιτυχίες που θα λαμβάνονται υπόψιν, θα είναι οι επιτυχίες από το 2012 και εξής ;
Καλησπέρα. Να ρωτήσω και εγώ το εξής : Αν κάποιος έχει επιτυχια στους δυο προηγούμενες διαγωνισμούς δηλ το 2007 και το 2009 και το 2012 δεν πέράσει τη βάση. Στον επόμενο διαγωνισμό έστω το 2014 θα μπορεί να κρατήσει τις επιτυχίες που έχει ή θα αναγκαστεί να ξαναδώσει. Με άλλα λόγια οι επιτυχίες που έχουμε μέχρι πότε θα έχουν ισχύ? Ελπίζω να έγινα κατανοητή. Ευχαριστω
συνάδελφοι χαίρεται....είμαι αρκετά νέα με τα θέματα του ασεπ οπότε συγχωρήστε την άγνοια μου....θα ήθελα να ρωτήσω πού θα μπορούσα να διαβάσω τα του νέου νόμου....!!ευχαριστώ εκ των προτέρων
συνάδελφοι συγγνωμη κιολας αλλα τοσο δυσκολο ειναι να κατανοησετε μια εγκυκλιο τη στιγμη μαλιστα που ειναι ξεκαθαρη???!!! ::)για τον ασεπ και τους 3 προσφατους διαγωνισμους ειναι κατι παραπανω απο ξεκαθαρα στο νεο νεο νομο φτανει να τον διαβασετε ...!τελος παντων,καλο διαβασμα και καλη υπομονη στο διαβασμα ολων!