0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα! Θα ήθελα και εγώ να εκφράσω μια απορία. Είμαι επιτυχούσα στο διαγωνισμό του 2009 και παιδεύτηκα πολύ να πάρω αυτά τα λίγα μοριάκια τα οποία είναι και τα μοναδικά που έχω μέχρι στιγμής. Με το νέο νόμο λοιπόν και αφού γίνει και ο διαγωνισμός του 2012, τα μόρια του 2009 μένουν ως έχουν ή μειώνονται στο μισό(όπως ίσχυε μέχρι τώρα);
Παράθεση από: kafi στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 10:26:06 amΚαλημέρα! Θα ήθελα και εγώ να εκφράσω μια απορία. Είμαι επιτυχούσα στο διαγωνισμό του 2009 και παιδεύτηκα πολύ να πάρω αυτά τα λίγα μοριάκια τα οποία είναι και τα μοναδικά που έχω μέχρι στιγμής. Με το νέο νόμο λοιπόν και αφού γίνει και ο διαγωνισμός του 2012, τα μόρια του 2009 μένουν ως έχουν ή μειώνονται στο μισό(όπως ίσχυε μέχρι τώρα);δεν ειμαι 100% σιγουρος, αλλα νομιζω πως δεν ισχυει πλεον το καθεστος της διατηρησης των μοριων. Απλα επιλεγεις ποιου διαγωνισμου τα μορια θελεις...ας με διορθωσουν οι συναδελφοι παρακαλω....
Εγω που ειμαι επιτυχουσα το 2008 δηλ.πρεπει να περασω και το 2012 η 2014?δεν καταλαβα καλα......
Παράθεση από: maritina στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 10:43:27 amΕγω που ειμαι επιτυχουσα το 2008 δηλ.πρεπει να περασω και το 2012 η 2014?δεν καταλαβα καλα......Όχι, θα είσαι στους πίνακες μέχρι να γίνει ο ΑΣΕΠ του 2016.Μόλις βγουν τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ του 2016 (και εφόσον δεν έχεις επιτυχία στους ΑΣΕΠ 2012, 2014, 2016) "βγαίνεις" εκτός πινάκων.Θα 'χεις διοριστεί μέχρι τότε
Παράθεση από: Vania στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 04:11:19 pmσυνάδελφοι συγγνωμη κιολας αλλα τοσο δυσκολο ειναι να κατανοησετε μια εγκυκλιο τη στιγμη μαλιστα που ειναι ξεκαθαρη???!!! ::)για τον ασεπ και τους 3 προσφατους διαγωνισμους ειναι κατι παραπανω απο ξεκαθαρα στο νεο νεο νομο φτανει να τον διαβασετε ...!τελος παντων,καλο διαβασμα και καλη υπομονη στο διαβασμα ολων!Vania μου, σε θελω ηρεμη οπως το γλυκο μωρακι που εχεις στη φωτο... μη μου χαλιεσαι μονο!
συνάδελφοι συγγνωμη κιολας αλλα τοσο δυσκολο ειναι να κατανοησετε μια εγκυκλιο τη στιγμη μαλιστα που ειναι ξεκαθαρη???!!! ::)για τον ασεπ και τους 3 προσφατους διαγωνισμους ειναι κατι παραπανω απο ξεκαθαρα στο νεο νεο νομο φτανει να τον διαβασετε ...!τελος παντων,καλο διαβασμα και καλη υπομονη στο διαβασμα ολων!