0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εαν δεν παω να κανω διακοπή επιδόματος απλα δε παω να παρω αλλα χρηματα απο την ημερα της προσληψης γνωριζετε εαν θα εχω προβλημα
Ν κάνω μια ερώτηση κ εγώ..Παρουσιάστηκα την Πέμπτη στην πρωτοβάθμια κ θα πάω τη Δευτέρα στα σχολεία.Συμπλήρωσα κάτι χαρτιά εκεί αλλά δεν μας έδωσαν κάποιο χαρτί.Τη διακοπή την κάνω με τις πράξεις ανάληψης στα σχολεία?Ή να ζητήσω κάποιο χαρτί απ' την πρωτοβάθμια?
Παράθεση από: evistroumf στις Νοεμβρίου 06, 2011, 04:06:46 pmΝ κάνω μια ερώτηση κ εγώ..Παρουσιάστηκα την Πέμπτη στην πρωτοβάθμια κ θα πάω τη Δευτέρα στα σχολεία.Συμπλήρωσα κάτι χαρτιά εκεί αλλά δεν μας έδωσαν κάποιο χαρτί.Τη διακοπή την κάνω με τις πράξεις ανάληψης στα σχολεία?Ή να ζητήσω κάποιο χαρτί απ' την πρωτοβάθμια?τη διακοπή την κάνεις με την πρόσληψη που θα πάρεις απ΄την πρωτοβάθμια. Μάλλον δεν στην έδωσαν στην Πέμπτη γιατί πρέπει να την υπογράψει ο προιστάμενος
Όταν αναλαμβανεις υπηρεσία πρέπει να πας ΟΑΕΔ να κόβεις το επίδομα η κόβεται απο την υπηρεσία;;
Καλησπέρα! Να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει...Πάιρνω τρίμηνο βοήθημα απ τον ΟΑΕΔ...Προσλήφθηκα την περασμένη Πέμπτη.Χρειάζεται να κάνω διακοπή ή διαγράφομαι αυτόματα αν δεν παρουσιαστω για ανανέωση της κάρτας; Ευχαριστώ εκ των προτερων!
Παράθεση από: Lenaki88 στις Νοεμβρίου 27, 2011, 08:35:08 pmΚαλησπέρα! Να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει...Πάιρνω τρίμηνο βοήθημα απ τον ΟΑΕΔ...Προσλήφθηκα την περασμένη Πέμπτη.Χρειάζεται να κάνω διακοπή ή διαγράφομαι αυτόματα αν δεν παρουσιαστω για ανανέωση της κάρτας; Ευχαριστώ εκ των προτερων! Από ό,τι θυμάμαι για τη λήψη του τρίμηνου επιδόματος κάνεις κάθε φορά εκ νέου αίτηση. Δε δίνεται αυτόματα με τη συμπλήρωση τριμήνου, όπως γίνεται με τη μηνιαία λήψη της τακτικής επιδότησης ανεργίας. Αν είναι έτσι, λογικά δε χρειάζεται να κάνεις διακοπή στον ΟΑΕΔ. Για επιβεβαίωση, όμως, κάνε μια ερώτηση στον ΟΑΕΔ για να μην έχεις μετέπειτα εκκρεμότητες.