0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση αυτή την εποχή είμαι ταμείο ανεργίας αλλά με κάλεσαν για δουλειά θα πρέπει να πάω εγώ να διακόψω το ταμείο στο ΟΑΕΔ ή ταυτόχρονα με την πρόσληψη διακόπτεται από μόνο του?
Καλησπέρα! Προβληματίζομαι σχετικά με το εξής.. Σήμερα έκανα ανάληψη υπηρεσίας και αύριο είναι η ημέρα που κανονικά πληρώνομαι από τον οαεδ για το μήνα Σεπτέμβριο. Μέχρι να τοποθετηθώ σε συγκεκριμένο γραφείο, δεν έχω στα χέρια μου βεβαίωση ανάληψης υπηρεσίας για να κάνω διακοπή στον οαεδ. Σκέφτομαι να πάω αύριο κανονικά και να εισπράξω το επίδομα και να προσκομίσω το χαρτί της διακοπής όταν με το καλό μου το δώσουν. Λέτε να έχω τίποτα μπλεξίματα εφόσον η βεβαίωση θα έχει τη σημερινή ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας ενώ εγώ θα έχω παρουσιαστεί την επόμενη μέρα ως άνεργη? από την άλλη αν πάω κατευθείαν για διακοπή φοβάμαι οτι θα το χάσω τελείως....Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα! Στην ουσία για μια μέρα είναι το θέμα.. 27 παρουσιάστηκα αλλά 28 παίρνω το επίδομα.. Τί να κάνω?
Θα ηθελα να μου πει καποιος αν για την διακοπη χρειαζεται βεβαιωση αναληψης υπηρεσιας απο την δευτεροβαθμια δνση η αν χρειαζεται πραξη αναληψης απο το σχολειο Εχω την εντυπωση πως μονο η πραξη αναληψης χρειαζεταιΕυχαριστω
Καλημέρα!Μια ερώτηση και από μένα.Μπορώ να πάρω τα χρήματα της τελευταίας δόσης πια(αφού με πήραν ήδη αναπληρώτρια)και να κάνω διακοπή του επιδόματος από τον Οαεδ της περιοχής που μεταφέρθηκα;Η' χρειάζεται να στείλω κάποιον με εξουσιοδότηση να το διακόψει από το κατάστημα που ανήκω;Ευχαριστώ!
αν δεν ανανεωνεις την καρτα γινεται αυτοματα η διακοπη...αν και εμενα μου ειπαν να την κανω...