0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 08:33:28 pmαυτη η διαθεματικοτητα θα μας φαει, που μπηκα να διδαξω τους νομους του Νευτωνα στ'αγγλικα και τραβουσα τα μαλλια μου...στα ελληνικα ρε δεν τους ξερω τους νομους του Νευτωνα, θα με τρελανουν? τα δε παιδια να βλεπατε ενδιαφερον...αφου στο τελος με ρωτησαν για ποιο σκοπο επρεπε να μαθαινουν πως λεγεται η τριβη και η αδρανεια στ'αγγλικα. και ολα αυτα σε τμημα αρχαριων!!!Τς τς τς, βρε Γιώτα!!! Όλο και κάποιος λόγος θα υπάρχει! Ψάξε και συ να τονε βρεις! Άντε με το καλό και τη θεωρία των Παιγνίων!
αυτη η διαθεματικοτητα θα μας φαει, που μπηκα να διδαξω τους νομους του Νευτωνα στ'αγγλικα και τραβουσα τα μαλλια μου...στα ελληνικα ρε δεν τους ξερω τους νομους του Νευτωνα, θα με τρελανουν? τα δε παιδια να βλεπατε ενδιαφερον...αφου στο τελος με ρωτησαν για ποιο σκοπο επρεπε να μαθαινουν πως λεγεται η τριβη και η αδρανεια στ'αγγλικα. και ολα αυτα σε τμημα αρχαριων!!!
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 08:33:28 pmαυτη η διαθεματικοτητα θα μας φαει, που μπηκα να διδαξω τους νομους του Νευτωνα στ'αγγλικα και τραβουσα τα μαλλια μου...στα ελληνικα ρε δεν τους ξερω τους νομους του Νευτωνα, θα με τρελανουν? τα δε παιδια να βλεπατε ενδιαφερον...αφου στο τελος με ρωτησαν για ποιο σκοπο επρεπε να μαθαινουν πως λεγεται η τριβη και η αδρανεια στ'αγγλικα. και ολα αυτα σε τμημα αρχαριων!!!Κι εγώ τους δίδαξα πέρσι τους νόμους του Νεύτωνα στα αγγλικά της Γ Γυμνασίου. Μεγάλη επιτυχία! Δυο ώρες φυσική διάβαζα την προηγούμενη μέρα και στο τέλος τους τα είπα και λάθος. Έλεος!
στο γυμνασιο...γ' γυμνασιου...και το μαθημα το εκανα μαζι με το φυσικο...ειχε κενο εκεινη την ωρα και δεν ειχε προβλημα να μπει μαζι μου στην ταξη.
μη γελατε καθολου...εκει θα μας καταντησουν...απο τη μια η διαθεματικοτητα...απο την αλλη οι δυο βαθμιδες...συν η β' αναθεση που συχνα μας φορτωνουν...οι τιραμολες της εκπαιδευσης θα ειμαστε σε λιγο!
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 18, 2010, 10:11:29 pmμη γελατε καθολου...εκει θα μας καταντησουν...απο τη μια η διαθεματικοτητα...απο την αλλη οι δυο βαθμιδες...συν η β' αναθεση που συχνα μας φορτωνουν...οι τιραμολες της εκπαιδευσης θα ειμαστε σε λιγο!Απ'όλα σου, Γιώτα, το "σε λίγο" μου άρεσε!