*

Αποστολέας Θέμα: ΑΜΩ-Παγίδα!  (Αναγνώστηκε 53970 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος m_rebel

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: ΑΜΩ-Παγίδα!
« Απάντηση #182 στις: Οκτωβρίου 14, 2010, 12:56:57 pm »
Άσχετο (; ;)) αλλά μπήκα στον πειρασμό και το παραθέτω όπως το βρήκα στο διαδίκτυο:

"Τα έμαθες τα νέα πατέρα;"

"Πατέρα!

Άσπρισα λίγο. Αλλά έχω καλά νέα. Έγινα πρωθυπουργός, ....πατέρα!

Έριξα τον Καραμανλή. Σαν κι εσένα. Ε.. ίσως και να έφυγε μόνος του, γιατί βγήκα χωρίς ψήφο παραπάνω από αυτούς, όταν είχα χάσει τις προηγούμενες εκλογές, .....πατέρα!

Ακούς, πατέρα; Έφτιαξα και κυβέρνηση, ..... πατέρα! Με τον Πάγκαλο και όλα τα καλά παιδιά. Τους καλούς γόνους των "οικογενειών" της χώρας. Των φίλων μας τα τέκνα. Των φίλων σου... ίσως. Έχουν όμως όλοι διδακτορικά! Πρέπει να σκεφτόμαστε τα καλά παιδιά των καλών οικογενειών, ..... πατέρα!
Δικοί μου όλοι. Γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει οικογένεια και φίλοι, ..... πατέρα!
Τα βρήκα λίγο σκούρα, όμως. Έκανα αυτό που μου έμαθες. Είπα λίγο ψέματα. Όπως κι εσύ. Ότι παρέλαβα χάος, ότι φταίει ο Καραμανλής και μόνο, ..... πατέρα!

Ανέβασα και λίγο το χρέος "λογιστικά", ..... πατέρα!

Απείλησα 11.000.000 ανθρώπους με πτώχευση, ..... πατέρα!

Είπα ψέματα στους μετανάστες που σκοτώθηκαν στα χωράφια, στην οικοδομή, στην Ολυμπιάδα. Τους είπα ότι θα κάνω νόμιμους τουλάχιστον τα παιδιά τους, αλλά το παίρνω πίσω..... σχεδόν!

Χρειάζομαι τον φόβο τους. Έρχονται και δημοτικές .......

Χρειάζομαι ψηφοφόρους, πρέπει να είμαι σίγουρος, ..... πατέρα!

Έβαλα και τον Πάγκαλο αντ' εμού. Τον έβαλα να βρίζει τους υπόλοιπους και κυρίως τους δημόσιους υπαλλήλους, τους υπαλλήλους μου, δηλαδή, κηφήνες, ..... πατέρα!

Έβαλα και τη Διαμαντοπούλου υπουργό Παιδείας, αυτή που ήταν στην Ευρώπη επίτροπος,θυμάσαι;
Έβρισε κι αυτή τους Δασκάλους της χώρας μου, πατέρα. Τους είπε κι αυτή άχρηστους. Είναι πολλοί, τι να κάνουμε; Δεν πρέπει με τίποτα να καταλάβουν τη δύναμή τους. Επηρεάζουν γονείς, μαθητές ολόκληρες κοινωνίες αν τους αφήσουμε να είναι αξιόπιστοι. Πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά όλων των άλλων.
Και θα νομιμοποιήσει και τα Κολέγια των φίλων μας. Θα τους τακτοποιήσει αυτή,.....πατέρα!

Αυτός ο Καραμανλής φταίει. Αυτός που βγήκε από την αγκαλιά των Γερμανών που μας είχε βάλει ο Σημίτης. Μου το είπε και ο Κόκκαλης, ο φίλος της Siemens, θυμάσαι; Και οι Γερμανοί τσαντίστηκαν, ..... πατέρα!

Έχουν πρωθυπουργό γυναίκα, τη Μέρκελ, κυρία με τα όλα της. Δυναμική, αποφασιστική, σαν τη μάνα ..... πατέρα! Έχουν κι αυτοί έλλειμμα, όπως όλοι και θέλουν τα λεφτά τους, τι να κάνω ..... πατέρα! Δεν μας ξαναδίνουν λεφτά να φάμε, τι να κάνω ,να πεινάσουμε; Αν δεν μας ξαναδώσουν δανεικά, πως θα ζήσουμε εμείς και οι φίλοιμας ..... πατέρα! Δεν πρέπει να τρώμε από τα έτοιμα, τα παλιά μας κέρδη. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίρνουμε δανεικά, ..... πατέρα!

Τα πουλήσαμε όλα, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΛΙΜΑΝΙΑ.... Δεν έχουμε αφήσει τίποτα. Ούτε ενέχυρο δεν μπορούμε να βάλουμε, ..... πατέρα!

Τέλειωσαν και τα λεφτά από την Ευρώπη. Τα πήραν οι τράπεζες για να σωθούν από την απληστία τους. Το ονομάσαμε κρίση παγκόσμια. Δεν μας δίνουν άλλα. Μας πήραν πρέφα ότι δεν έχουμε άλλα για να τους λαδώσουμε, ..... πατέρα!

Τι ήθελε και με έπεισε η μάνα να έρθω εδώ ..... πατέρα! Και τι να κάνω .... Ενέδωσα.

Με πίεσε πολύ αυτή η Μέρκελ. Δυναμική, αποφασιστική, σαν τη μάνα ..... πατέρα!
Ενέδωσα.........

Ε..... είχα υπογράψει και για τους Ολυμπιακούς, .... πατέρα!

Ε..... είχα υπογράψει και για τη Λισαβόνα, .... πατέρα!

Ε..... είχα υπογράψει και για τον βομβαρδισμό των

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:32:12 »

Αποσυνδεδεμένος Joanna Bear

• Ιστορικό μέλος
  • ...and the Truth shall set you free.
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Οκτωβρίου 14, 2010, 01:00:25 pm »
Κατσε να υπαρχουν ΑΜΩ του χρονου...
κατσε να υπαρχουν ακω του χρονου ;D ;D
Kάτσε να υπάρχει Ελλάδα του χρόνου...  :( :( :( :(
Όλοι θα δώσουμε λόγο μια μέρα για όσα λέμε και κάνουμε, κρυφά και φανερά, μικρά και μεγάλα, το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε. Γι'αυτό, προσοχή.

Αποσυνδεδεμένος Μαύρη

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Εγώ πότε θα γίνω αναπληρώτρια?
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Οκτωβρίου 14, 2010, 01:03:26 pm »

Lol :P

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Οκτωβρίου 14, 2010, 01:04:36 pm »
θα υπαρχει, απλα δεν θα ανηκει στους ελληνες....... που ελεγε και καποιος παλιοτερα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:32:12 »

Αποσυνδεδεμένος marigen

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Οκτωβρίου 14, 2010, 01:18:57 pm »
Nάτη η παγίδα.....σιγά σιγά ξεδιπλώνονται τα ξεφτιλίκια τους: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=11522

Από το νόμο 3848 αφαιρέθηκε η υποσημείωση που υπήρχε στο νομοσχέδιο και έλεγε ότι και οι ΑΜΩ θα έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους ΑΚΩ.
Τυχαίο, δε νομίζω!!!

εννοείς οτι ήταν στο νομοσχέδιο και δεν είναι στο νόμο;στην εγκύκλιο των αναπληρωτών αναφέρεται με υποσημειώσεις οτι ισχύουν τα ίδια και για τους αμω
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 14, 2010, 01:21:45 pm από marigen »

Αποσυνδεδεμένος Joanna Bear

• Ιστορικό μέλος
  • ...and the Truth shall set you free.
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Οκτωβρίου 14, 2010, 01:38:37 pm »
θα υπαρχει, απλα δεν θα ανηκει στους ελληνες....... που ελεγε και καποιος παλιοτερα
Σας έχω νέα. Ούτε τώρα τους ανήκει...
Όλοι θα δώσουμε λόγο μια μέρα για όσα λέμε και κάνουμε, κρυφά και φανερά, μικρά και μεγάλα, το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε. Γι'αυτό, προσοχή.

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Οκτωβρίου 14, 2010, 01:42:16 pm »
Ειναι η τελευταια χρονια,εμαθα,ΑΜΩ.Φαγωθηκατε και με τους Ολυμπιακους Αγωνες.Δεν τολμουσε να πει κανεις καλυτερα να μην γινουν,τον χαρακτηριζαν μη πατριωτη.Γιναμε υπερηφανοι και αισθανομαστε υπερηφανοι.Φατε υπερηφανεια τωρα.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 14, 2010, 01:46:44 pm από alceste »

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Οκτωβρίου 14, 2010, 01:58:34 pm »
Nάτη η παγίδα.....σιγά σιγά ξεδιπλώνονται τα ξεφτιλίκια τους: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=11522

Από το νόμο 3848 αφαιρέθηκε η υποσημείωση που υπήρχε στο νομοσχέδιο και έλεγε ότι και οι ΑΜΩ θα έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους ΑΚΩ.
Τυχαίο, δε νομίζω!!!

εννοείς οτι ήταν στο νομοσχέδιο και δεν είναι στο νόμο;στην εγκύκλιο των αναπληρωτών αναφέρεται με υποσημειώσεις οτι ισχύουν τα ίδια και για τους αμω

Ναι, αυτό εννοώ.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Οκτωβρίου 14, 2010, 02:16:53 pm »
οτι ισχυει για τους αμω θα ισχυει και για τους ακω, δηλαδη δε θα μετρανε οι αργιες πια :P :P
βαζω ιδεες κυρια υπουργε ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Οκτωβρίου 14, 2010, 03:09:59 pm »

Τυχαίο, δε νομίζω!!!

Για τις υποχρεώσεις τι λέει ο νόμος; Οι ίδιες φαντάζομαι..
Δεν ξέρω Στέλιο τι λέει για τις υποχρεώσεις...αλλά ξέρω πως εμένα αν κάποιος διευθυντής,ούσα ενδεχομένως ΑΜΩ,μου πει να έχω τις ίδιες υποχρεώσεις με τον ΑΚΩ....θα του πω να κάνει καμιά γύρα στο τετράγωνο να δει αν έρχομαι...!!! >:( Και το εννοώ...έχει όρια το πόσο σε ξεφτιλίζουν!!!! Για μένα τουλάχιστον έχει!!
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Οκτωβρίου 14, 2010, 03:39:49 pm »

Τυχαίο, δε νομίζω!!!

Δεν ξέρω Στέλιο τι λέει για τις υποχρεώσεις...αλλά ξέρω πως εμένα αν κάποιος διευθυντής,ούσα ενδεχομένως ΑΜΩ,μου πει να έχω τις ίδιες υποχρεώσεις με τον ΑΚΩ....θα του πω να κάνει καμιά γύρα στο τετράγωνο να δει αν έρχομαι...!!! >:( Και το εννοώ...έχει όρια το πόσο σε ξεφτιλίζουν!!!! Για μένα τουλάχιστον έχει!!

Εννοείται αυτό! Τίποτα παραπάνω από όσα θα έκανε ένας ωρομίσθιος. Θα πέσει "γέλιο" φέτος..
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Οκτωβρίου 14, 2010, 03:42:18 pm »

Τυχαίο, δε νομίζω!!!

Εννοείται αυτό! Τίποτα παραπάνω από όσα θα έκανε ένας ωρομίσθιος. Θα πέσει "γέλιο" φέτος..
Τραγέλαφος σκέτος!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος spasiklaki

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Οκτωβρίου 15, 2010, 12:04:06 am »
Πάντως όσοι ΑΜΩ, ΑΚΩ, Μόνιμοι κλπ πηγαίνουν σε 3 σχολεία και πάνω δεν έχουν καμία εξωδιδακτική υποχρέωση. 
O  μεγαλύτερος δάσκαλος όλων των εποχών είχε μόνο 12 μαθητές και σε μένα βάζουν τουλάχιστον 25 στην τάξη!!

Αποσυνδεδεμένος bellaspir

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Οκτωβρίου 15, 2010, 12:52:02 am »
οτι ισχυει για τους αμω θα ισχυει και για τους ακω, δηλαδη δε θα μετρανε οι αργιες πια :P :P
βαζω ιδεες κυρια υπουργε ;D ;D ;D

Δυστυχώς, σε πρόλαβε. Το είχε ήδη σκεφτεί από μόνη της. Οι 431 εκπαιδευτικοί αγγλικής γλώσσας που προσλήφθηκαν προχθές θα υπογράφουν επίσης παρουσιολόγιο!! Όσες ώρες δουλεύουμε, τόσες θα πληρωνόμαστε. Νέα κατηγορία στην πιάτσα: ΩΠΑ: Ωρομίσθιοι πλήρους ωραρίου!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)