Σύνολο ψηφοφόρων: 277
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: setherial στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 02:50:02 pmΤί δεν κατάλαβες ακριβώς?Αν συζούν οι γονείς, δεν είναι μονογονεική η οικογένεια.
Τί δεν κατάλαβες ακριβώς?
Green το μυστικό είναι να επιλέξει άλλες δίτεκνες ή τρίτεκνες συναδέλφους που θέλουν ένα επιπλέον τέκνο για μοριοδότηση και αυτές.. Αυτός θα συντηρεί μόνο ένα σπίτι στο οποίο θα μαζεύει όλα τα παιδιά του.Δε βρίσκω πιο ευχάριστη και express λύση για άμεσο διορισμό. Ακόμη και το επόμενο ΑΣΕΠ πιο πολύ θα αργήσει.
Παράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 03:08:28 pmΠαράθεση από: setherial στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 02:50:02 pmΤί δεν κατάλαβες ακριβώς?Αν συζούν οι γονείς, δεν είναι μονογονεική η οικογένεια.Το Υπουργείο δεν το ξέρει όμως αν συζούν....πώς θα το ξέρει....εφόσον δεν υπάρχει γάμος και διατροφή....(για την αναγνώριση του τέκνου δεν ξέρω τι ισχύει...) μια χαρά μονογονεική φαίνεσαι......Και στο κάτω-κάτω ακόμη και με την αλλαγή του νομοσχεδίου ΑΣΕΠ έχω...δεν με νοιάζει.....μου βάλατε διλήμματα.....
Παράθεση από: spasiklaki στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 03:12:09 pmGreen το μυστικό είναι να επιλέξει άλλες δίτεκνες ή τρίτεκνες συναδέλφους που θέλουν ένα επιπλέον τέκνο για μοριοδότηση και αυτές.. Αυτός θα συντηρεί μόνο ένα σπίτι στο οποίο θα μαζεύει όλα τα παιδιά του.Δε βρίσκω πιο ευχάριστη και express λύση για άμεσο διορισμό. Ακόμη και το επόμενο ΑΣΕΠ πιο πολύ θα αργήσει.Μα ακόμα και αν παντρευτώ μία τέτοια και κάνω μαζί της ένα παιδί, θα θεωρούμαι και εγώ πολύτεκνος όταν τα άλλα 3 δεν θα είναι φυσικά μου παιδιά;
Παράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 03:08:28 pmΠαράθεση από: setherial στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 02:50:02 pmΤί δεν κατάλαβες ακριβώς?Αν συζούν οι γονείς, δεν είναι μονογονεική η οικογένεια.Δεν είναι ανάγκη να το βγάλουν βούκινο στο υπεπθ εξάλλου με το υπάρχον σύστημα τοποθετήσεων και οι παντρεμένοι συζούν σε χωριστούς νομούς.
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 03:16:26 pmΠαράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 03:08:28 pmΠαράθεση από: setherial στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 02:50:02 pmΤί δεν κατάλαβες ακριβώς?Αν συζούν οι γονείς, δεν είναι μονογονεική η οικογένεια.Το Υπουργείο δεν το ξέρει όμως αν συζούν....πώς θα το ξέρει....εφόσον δεν υπάρχει γάμος και διατροφή....(για την αναγνώριση του τέκνου δεν ξέρω τι ισχύει...) μια χαρά μονογονεική φαίνεσαι......Και στο κάτω-κάτω ακόμη και με την αλλαγή του νομοσχεδίου ΑΣΕΠ έχω...δεν με νοιάζει.....μου βάλατε διλήμματα..... Και εγώ έχω ΑΣΕΠ! Είσαι για μια μονογονεική?
Επίσης αν είσαι αθεράπευτα σχεσάκιας κάνεις πρώτα την μονογονεϊκή (ώσπου να διοριστείς, τοποθετηθείς) και μετά τραβάς και ένα γάμο. Απορώ γιατί ο κόσμος τρέχει και παντρεύεται και κάνει παιδιά πριν διοριστεί-τοποθετηθεί αφού είναι προφανές ότι συμφέρει το αντίστροφο...
Παράθεση από: spasiklaki στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 03:19:46 pmΕπίσης αν είσαι αθεράπευτα σχεσάκιας κάνεις πρώτα την μονογονεϊκή (ώσπου να διοριστείς, τοποθετηθείς) και μετά τραβάς και ένα γάμο. Απορώ γιατί ο κόσμος τρέχει και παντρεύεται και κάνει παιδιά πριν διοριστεί-τοποθετηθεί αφού είναι προφανές ότι συμφέρει το αντίστροφο...Μήπως χάνεις τα προνόμια όταν παντρευτείς?
Παράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 03:17:55 pmΠαράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 03:16:26 pmΠαράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 03:08:28 pmΠαράθεση από: setherial στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 02:50:02 pmΤί δεν κατάλαβες ακριβώς?Αν συζούν οι γονείς, δεν είναι μονογονεική η οικογένεια.Το Υπουργείο δεν το ξέρει όμως αν συζούν....πώς θα το ξέρει....εφόσον δεν υπάρχει γάμος και διατροφή....(για την αναγνώριση του τέκνου δεν ξέρω τι ισχύει...) μια χαρά μονογονεική φαίνεσαι......Και στο κάτω-κάτω ακόμη και με την αλλαγή του νομοσχεδίου ΑΣΕΠ έχω...δεν με νοιάζει.....μου βάλατε διλήμματα..... Και εγώ έχω ΑΣΕΠ! Είσαι για μια μονογονεική? Χμμμμμ......let me think about it.....αν βγάζετε και όμορφα παιδιά στο σόι θα το σκεφτώ σοβαρά.....