0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν μπορούσα να βρώ έναν κούκλο, να γίνω μάνα και να διοριστώ
αν εμενα εγκυος..
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:44:45 pmΠαράθεση από: Lila_76 στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:35:38 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:05:07 pmσορυ παιδια, σορυ rozy που επαναληφθηκα!!! δε το ειχα δει....fotini μου δεν ειπα για καταργηση.....Lila μου , τί ? παραταση της μεταβατικης? Ε, οχι !!! ΠΟΤΕ η μεταβατικη συναδελφισσα κρατησε 15 χρονια καιρος να παρει τελος αυτη η ιστορια. Δε καταλαβα, καλα εμενα χ@@σε με, εχω καλη δουλεια και δεν με ενδιαφερει τοσο, αλλα τα νεα παιδια στο καιάδα? η μεταβατικη επρεπε να εχει ληξει ηδη.....XTESΚι εγώ όταν ήμουν νέο παιδί,με π......αν οι άλλοι με τις προυπηρεσίες...Και γιατί όχι παράταση της μεταβατικής;;;;Δεν κατάλαβα....Εγώ και τόσοι άλλοι δεν δώσαμε ασεπ;;;Πώς δουλεύουμε δηλαδή;;;Στον Kαιάδα;;;;Kαι στην τελική τα νέα παιδιά όπως λες,να δώσουν,να φάνε αναπλήρωση και ωρομισθία σε όλη την Ελλάδα και να διεκδικήσουν μετά διορισμό.Να ισχύει ότι ίσχυε!!Παράταση της μεταβατικής....χτες!!!Κι ας μην είμαι τσικό 24 χρονών που θα δώσει ασεπ με τα λεφτα του μπαμπά και θα διοριστεί αβασάνιστα.....Εγώ βλέπεις δούλευα από τα 17 μου,σπούδασα παράλληλα,και δούλευα και ξενυχτούσα για να διαβάζω για ασεπ 4 φορές.Ίσωσς για αυτό να μην μπόρεσα να γράψω το πολυπόθητο 85+ και να διοριστώ μόνιμη....Πώς τα λες έτσι χαλαρά αυτά...για μένα και για τόσους άλλους δεν είναι το ίδιο...Και οι 35άρηδες+;;;;Στον Καιάδα:;;;Γιατί έτσι Μάρκο;;;;;lila μου, δεν ειναι ομως λογικη αυτη! δεν μπορεις να αφησεις τα νεα παιδια ή και τους μεγαλυτερους να περιμενουν να διοριστουν οι απόμαχοι!Αν ξεκινουσες τωρα ηθελες να σου πουν περιμενε (και δεν ξερω και μεχρι ποτε) να τελειωσω με τους παλιους και βλεπουμε? Εδινες ομως καθε 2 χρονια, οπως και γω και τοσοι αλλοι. ειχαμε μια ελπιδα. δεν μας εβαζαν ΣΤΟΠ ! θα μπορουσε ομως να κανει ενα πινακα για ολους οσοι εχουν μορια και απο κει να διοριζει ενα 30% καθε χρονο. ολοι οι αλλοι με ασεπ.Ε όχι και απόμαχη ρε συ Μάρκο....είπαμε!!Δεν είμαι και σαν την Πελοπόνησσο!!!Κι εγώ όταν ξεκίνησα έτσι μου είπαν...περίμενε...θα πας αναπληρώτρια και θα βγεις από τους πίνακες μηδενικής....περίμενε...θα ξαναδώσεις ασεπ..και πάει λέγοντας!!Ας διορίζει λοιπόν ένα ποσοστό από τους πίνακες....Γιατί να ξαναδώσουν ασεπ όσοι είναι επιτυχόντες και δουλεύουν χρόνια στη δημόσια εκπαίδευση;;;;;
Παράθεση από: Lila_76 στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:35:38 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:05:07 pmσορυ παιδια, σορυ rozy που επαναληφθηκα!!! δε το ειχα δει....fotini μου δεν ειπα για καταργηση.....Lila μου , τί ? παραταση της μεταβατικης? Ε, οχι !!! ΠΟΤΕ η μεταβατικη συναδελφισσα κρατησε 15 χρονια καιρος να παρει τελος αυτη η ιστορια. Δε καταλαβα, καλα εμενα χ@@σε με, εχω καλη δουλεια και δεν με ενδιαφερει τοσο, αλλα τα νεα παιδια στο καιάδα? η μεταβατικη επρεπε να εχει ληξει ηδη.....XTESΚι εγώ όταν ήμουν νέο παιδί,με π......αν οι άλλοι με τις προυπηρεσίες...Και γιατί όχι παράταση της μεταβατικής;;;;Δεν κατάλαβα....Εγώ και τόσοι άλλοι δεν δώσαμε ασεπ;;;Πώς δουλεύουμε δηλαδή;;;Στον Kαιάδα;;;;Kαι στην τελική τα νέα παιδιά όπως λες,να δώσουν,να φάνε αναπλήρωση και ωρομισθία σε όλη την Ελλάδα και να διεκδικήσουν μετά διορισμό.Να ισχύει ότι ίσχυε!!Παράταση της μεταβατικής....χτες!!!Κι ας μην είμαι τσικό 24 χρονών που θα δώσει ασεπ με τα λεφτα του μπαμπά και θα διοριστεί αβασάνιστα.....Εγώ βλέπεις δούλευα από τα 17 μου,σπούδασα παράλληλα,και δούλευα και ξενυχτούσα για να διαβάζω για ασεπ 4 φορές.Ίσωσς για αυτό να μην μπόρεσα να γράψω το πολυπόθητο 85+ και να διοριστώ μόνιμη....Πώς τα λες έτσι χαλαρά αυτά...για μένα και για τόσους άλλους δεν είναι το ίδιο...Και οι 35άρηδες+;;;;Στον Καιάδα:;;;Γιατί έτσι Μάρκο;;;;;lila μου, δεν ειναι ομως λογικη αυτη! δεν μπορεις να αφησεις τα νεα παιδια ή και τους μεγαλυτερους να περιμενουν να διοριστουν οι απόμαχοι!Αν ξεκινουσες τωρα ηθελες να σου πουν περιμενε (και δεν ξερω και μεχρι ποτε) να τελειωσω με τους παλιους και βλεπουμε? Εδινες ομως καθε 2 χρονια, οπως και γω και τοσοι αλλοι. ειχαμε μια ελπιδα. δεν μας εβαζαν ΣΤΟΠ ! θα μπορουσε ομως να κανει ενα πινακα για ολους οσοι εχουν μορια και απο κει να διοριζει ενα 30% καθε χρονο. ολοι οι αλλοι με ασεπ.
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:05:07 pmσορυ παιδια, σορυ rozy που επαναληφθηκα!!! δε το ειχα δει....fotini μου δεν ειπα για καταργηση.....Lila μου , τί ? παραταση της μεταβατικης? Ε, οχι !!! ΠΟΤΕ η μεταβατικη συναδελφισσα κρατησε 15 χρονια καιρος να παρει τελος αυτη η ιστορια. Δε καταλαβα, καλα εμενα χ@@σε με, εχω καλη δουλεια και δεν με ενδιαφερει τοσο, αλλα τα νεα παιδια στο καιάδα? η μεταβατικη επρεπε να εχει ληξει ηδη.....XTESΚι εγώ όταν ήμουν νέο παιδί,με π......αν οι άλλοι με τις προυπηρεσίες...Και γιατί όχι παράταση της μεταβατικής;;;;Δεν κατάλαβα....Εγώ και τόσοι άλλοι δεν δώσαμε ασεπ;;;Πώς δουλεύουμε δηλαδή;;;Στον Kαιάδα;;;;Kαι στην τελική τα νέα παιδιά όπως λες,να δώσουν,να φάνε αναπλήρωση και ωρομισθία σε όλη την Ελλάδα και να διεκδικήσουν μετά διορισμό.Να ισχύει ότι ίσχυε!!Παράταση της μεταβατικής....χτες!!!Κι ας μην είμαι τσικό 24 χρονών που θα δώσει ασεπ με τα λεφτα του μπαμπά και θα διοριστεί αβασάνιστα.....Εγώ βλέπεις δούλευα από τα 17 μου,σπούδασα παράλληλα,και δούλευα και ξενυχτούσα για να διαβάζω για ασεπ 4 φορές.Ίσωσς για αυτό να μην μπόρεσα να γράψω το πολυπόθητο 85+ και να διοριστώ μόνιμη....Πώς τα λες έτσι χαλαρά αυτά...για μένα και για τόσους άλλους δεν είναι το ίδιο...Και οι 35άρηδες+;;;;Στον Καιάδα:;;;Γιατί έτσι Μάρκο;;;;;
σορυ παιδια, σορυ rozy που επαναληφθηκα!!! δε το ειχα δει....fotini μου δεν ειπα για καταργηση.....Lila μου , τί ? παραταση της μεταβατικης? Ε, οχι !!! ΠΟΤΕ η μεταβατικη συναδελφισσα κρατησε 15 χρονια καιρος να παρει τελος αυτη η ιστορια. Δε καταλαβα, καλα εμενα χ@@σε με, εχω καλη δουλεια και δεν με ενδιαφερει τοσο, αλλα τα νεα παιδια στο καιάδα? η μεταβατικη επρεπε να εχει ληξει ηδη.....XTES
Παράθεση από: PO-PA-KI στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 12:31:01 amαν μπορούσα να βρώ έναν κούκλο, να γίνω μάνα και να διοριστώ αυτο ειναι ευκολο, καποιοι εχουν βαλει και αγγελιες μεσα στο φορουμ...αν δε σου κανει κοπο ψαξτο λιγο
καθολου δε ντρεπονται...και μαλιστα καποιος ζητουσε και νηπιαγωγους συγκεκριμενα!!!
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 01:12:43 amκαθολου δε ντρεπονται...και μαλιστα καποιος ζητουσε και νηπιαγωγους συγκεκριμενα!!!εχεις δικιο...πριν λιγο το διαβαζα...μισο να θυμηθω το ονομα του........κατι σε Μ....