*

Αποστολέας Θέμα: ΑΜΩ ερωτήσεις  (Αναγνώστηκε 7193 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eleni agglikhs

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ΑΜΩ ερωτήσεις
« στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 12:52:31 pm »
οσοι εχετε παει αμω, ποσα μορια ειχατε περιπου?
στην κρητη εχει κλειθει κανενας?
γινεται ως αμω να συνδιασεις τις 15 ωρες σου σε πρωτοβαθμια κ δευτεροβαθμια της ιδιας πολης?
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 12:59:32 pm από Lenazagor »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ΑΜΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:53:48 »

Αποσυνδεδεμένος spasiklaki

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: ΑΜΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 12:55:33 pm »
Ποιοι να έχουν πάει ΑΜΩ ρε κοπελιά; Διάβασε λίγο στο φόρουμ να δεις τί γίνεται. Φωνάξαν ΑΜΩ και δεν έχουν ώρες να τους δώσουν τελικά...
Πηγαίνοντας ΑΜΩ υπογράφεις πρόσληψη χωρίς να ξέρεις ούτε πόσες ώρες θα σου δώσουν ούτε που! Γίνεσαι έρμαιο στις διαθέσεις και τα μαγειρέματά τους.
Στους ΠΕ05 υπέγραψαν, βγήκαν από ΟΑΕΔ και μετά τους είπαν ότι δεν έχουν κενά και ώρες τελικά!
Μην κοιμάστε και ελπίζετε σε ΑΜΩ και κουραφέξαλα!
Θέλει ξεσηκωμό η κατάσταση...
O  μεγαλύτερος δάσκαλος όλων των εποχών είχε μόνο 12 μαθητές και σε μένα βάζουν τουλάχιστον 25 στην τάξη!!

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
Απ: ΑΜΩ ερωτήσεις
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 02:29:12 pm »
δεν κληθηκαν ΑΜΩ αγγλικης λεμε!!!
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος k_g

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 06:08:02 pm »
Παιδια ΑΜΩ σε μας ΠΕ06 ΔΕΝ πηραν ειναι ξεκαθαρο! ξερει μηπως κανεις τελικα αν το αιτημα που ζητηθηκε να μην διαγραφονται οι ΑΜΩ απο τους πινακες ικανοποιηθηκε? Η ισχυει κανονικα οτι εγραφε η εγκυκλιος? Αυτους της Γαλλικης και Γερμανικης που δε δεχτηκαν τη θεση τους διεγραψαν?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:53:48 »

Αποσυνδεδεμένος talkinghead

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 07:19:58 pm »
γινεται ως αμω να συνδιασεις τις 15 ωρες σου σε πρωτοβαθμια κ δευτεροβαθμια της ιδιας πολης?

Συγγνώμη κιόλας βρε κοπέλα μου, κατανοώ ότι αγγλικά διδάσκεις αλλά λίγη ορθογραφία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν...

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 09:07:41 pm »
εδω ολους τους εκπαιδευτικους τους καιει αν θα πανε σε σχολειο φετος και τι θα γινει γενικα κι εσενα σε πειραζει ενα ορθογραφικο λαθος??
ελεεεεεος...σε ποιο κοσμο ζεις??

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 09:22:45 pm »

Αποσυνδεδεμένος psaras

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 09:48:18 pm »
Και χωρίς τόνους, και το ΑΜΩ γράφεται με κεφαλαία...

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2010, 06:46:19 pm »
το προβλημα σας βλεπω ειναι σοβαρο!!...δεν εχετε κανενα μαθηματακι τουλαχιστον να περασετε την ωρα σας??

δεν με ενδιαφερει τιποτε αλλο περα απο τα ερωτηματα που εθεσα..περιμενω απαντησεις απο οσους πραγματικα κατανοουν την χρηση αυτου του φορουμ...

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2010, 10:45:41 pm »
το προβλημα σας βλεπω ειναι σοβαρο!!...δεν εχετε κανενα μαθηματακι τουλαχιστον να περασετε την ωρα σας??

δεν με ενδιαφερει τιποτε αλλο περα απο τα ερωτηματα που εθεσα..περιμενω απαντησεις απο οσους πραγματικα κατανοουν την χρηση αυτου του φορουμ...

Στα οποία ερωτήματα πήρες ήδη απάντηση. ΔΕΝ έχουν κληθεί ΑΜΩ Αγγλικής ώστε να ξέρουμε τι γίνεται. Κάνε την ερώτησή σου σε άλλα σημεία του φόρουμ, μήπως και λάβεις απάντηση από κάποιον που έχει κληθεί (που δεν το νομίζω, γιατί κανείς δεν ξέρει). Εδώ, καλά-καλά, δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα ολοήμερα των 800 σχολείων κι αν μπορεί κάποιος ΑΚΩ Α/θμιας να συμπληρώσει εκεί ωράριο, κι εσύ ρωτάς για συμπλήρωση στη

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2010, 11:04:28 pm »

Στα οποία ερωτήματα πήρες ήδη απάντηση. ΔΕΝ έχουν κληθεί ΑΜΩ Αγγλικής ώστε να ξέρουμε τι γίνεται. Κάνε την ερώτησή σου σε άλλα σημεία του φόρουμ, μήπως και λάβεις απάντηση από κάποιον που έχει κληθεί (που δεν το νομίζω, γιατί κανείς δεν ξέρει). Εδώ, καλά-καλά, δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα ολοήμερα των 800 σχολείων κι αν μπορεί κάποιος ΑΚΩ Α/θμιας να συμπληρώσει εκεί ωράριο, κι εσύ ρωτάς για συμπλήρωση στη
And nothing else matters

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 12:42:26 pm »
ευχαριστω τα ατομα που μου εδωσαν απαντησεις στα ερωτηματα μου...ειμαι ειρωνικη με οποιον υπηρξε ειρωνικος μαζι μου απο πριν..μη μου πειτε οτι το ατομο που με διορθωσε ορθογραφικα ξερει πραγματα για τον τομεα κι οτι φταιω εγω για την απαντηση μου?μου φαινεται οτι καποιοι θελουν να το παιξουν εξυπνοι...και οτι επισης ατομα εδω αλληλουποστηριζονται...

επιπλεον ηθελα να πω οτι ειχα ακουσει γι αυτα τα πραγματα αλλα ηθελα να δω αν υπαρχει κατι νεωτερο...ηταν κακο που ρωτησα?πηρα πολυ αποτομες απαντησεις...υπαρχει πολυ εκνευρισμος αλλα δεν φταιω εγω που καποιοι δεν εχουν τοποθετηθει ακομα.

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 04:03:39 pm »
κανεις δεν ξερει τι γινεται με τους ΑΜΩ ακομα και στο υπουργειο...αν μπεις να διαβασεις αυτα που λενε οσοι της Γερμανικης και Γαλλικης κληθηκαν ΑΜΩ θα καταλαβεις τι εννοουμε.
δεν υπαρχει ουτε καν συμβαση προς το παρον.
And nothing else matters

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 01:18:40 am »
ευχαριστω τα ατομα που μου εδωσαν απαντησεις στα ερωτηματα μου...ειμαι ειρωνικη με οποιον υπηρξε ειρωνικος μαζι μου απο πριν..μη μου πειτε οτι το ατομο που με διορθωσε ορθογραφικα ξερει πραγματα για τον τομεα κι οτι φταιω εγω για την απαντηση μου?μου φαινεται οτι καποιοι θελουν να το παιξουν εξυπνοι...και οτι επισης ατομα εδω αλληλουποστηριζονται...

επιπλεον ηθελα να πω οτι ειχα ακουσει γι αυτα τα πραγματα αλλα ηθελα να δω αν υπαρχει κατι νεωτερο...ηταν κακο που ρωτησα?πηρα πολυ αποτομες απαντησεις...υπαρχει πολυ εκνευρισμος αλλα δεν φταιω εγω που καποιοι δεν εχουν τοποθετηθει ακομα.

Λενιώ όπως κατάλαβες έχουμε κάνει κόμμα εναντίον σου και θέλουμε να καταστρέψουμε το φόρουμ (και εν συνεχεία τον κόσμο...)

Από εκεί και πέρα σχολίασα ότι για μία φιλόλογο είναι ψιλοαπαράδεκτα τα συγκεκριμμένα ορθογραφικά λάθη. Επίσης θέλω να πιστεύω ότι δεν ήμουν ειρωνική, ή τέλος πάντων η αντίδραση σου μού θύμισε τα νιάτα μου...

Όσον αφορά το θέμα των ΑΜΩ, όπως σου απήντησαν ήδη πολλοί συνάδελφοι κανείς δεν ξέρει τί γίνεται ακριβώς και στο επιβεβαιώνω όντας ένα ένα άτομο που έχει παρουσιαστεί ΑΜΩ γερμανικής από την περασμένη Δευτέρα και περιμένει μακαρίως την τοποθέτηση του...

I rest my case

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182620
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144