0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οσοι εχετε παει αμω, ποσα μορια ειχατε περιπου?στην κρητη εχει κλειθει κανενας?γινεται ως αμω να συνδιασεις τις 15 ωρες σου σε πρωτοβαθμια κ δευτεροβαθμια της ιδιας πολης?
Παράθεση από: eleni agglikhs στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 12:52:31 pmοσοι εχετε παει αμω, ποσα μορια ειχατε περιπου?στην κρητη εχει κλειθει κανενας?γινεται ως αμω να συνδιασεις τις 15 ωρες σου σε πρωτοβαθμια κ δευτεροβαθμια της ιδιας πολης?
το προβλημα σας βλεπω ειναι σοβαρο!!...δεν εχετε κανενα μαθηματακι τουλαχιστον να περασετε την ωρα σας??δεν με ενδιαφερει τιποτε αλλο περα απο τα ερωτηματα που εθεσα..περιμενω απαντησεις απο οσους πραγματικα κατανοουν την χρηση αυτου του φορουμ...
Παράθεση από: eleni agglikhs στις Σεπτεμβρίου 18, 2010, 06:46:19 pmτο προβλημα σας βλεπω ειναι σοβαρο!!...δεν εχετε κανενα μαθηματακι τουλαχιστον να περασετε την ωρα σας??δεν με ενδιαφερει τιποτε αλλο περα απο τα ερωτηματα που εθεσα..περιμενω απαντησεις απο οσους πραγματικα κατανοουν την χρηση αυτου του φορουμ...Στα οποία ερωτήματα πήρες ήδη απάντηση. ΔΕΝ έχουν κληθεί ΑΜΩ Αγγλικής ώστε να ξέρουμε τι γίνεται. Κάνε την ερώτησή σου σε άλλα σημεία του φόρουμ, μήπως και λάβεις απάντηση από κάποιον που έχει κληθεί (που δεν το νομίζω, γιατί κανείς δεν ξέρει). Εδώ, καλά-καλά, δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα ολοήμερα των 800 σχολείων κι αν μπορεί κάποιος ΑΚΩ Α/θμιας να συμπληρώσει εκεί ωράριο, κι εσύ ρωτάς για συμπλήρωση στη
ευχαριστω τα ατομα που μου εδωσαν απαντησεις στα ερωτηματα μου...ειμαι ειρωνικη με οποιον υπηρξε ειρωνικος μαζι μου απο πριν..μη μου πειτε οτι το ατομο που με διορθωσε ορθογραφικα ξερει πραγματα για τον τομεα κι οτι φταιω εγω για την απαντηση μου?μου φαινεται οτι καποιοι θελουν να το παιξουν εξυπνοι...και οτι επισης ατομα εδω αλληλουποστηριζονται...επιπλεον ηθελα να πω οτι ειχα ακουσει γι αυτα τα πραγματα αλλα ηθελα να δω αν υπαρχει κατι νεωτερο...ηταν κακο που ρωτησα?πηρα πολυ αποτομες απαντησεις...υπαρχει πολυ εκνευρισμος αλλα δεν φταιω εγω που καποιοι δεν εχουν τοποθετηθει ακομα.