0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ειπα εγω,σε λιγο θα μας βαζουν να κανουμε και κατακορυφο εμας της β γλωσσας .Επεται διαμαρτυρια γυμναστων οσονουπω...Μαζι σας παιδια,αλλα συμφωνω με συναδερφο,ας σταματησει πλεον η παραφιλολογια περι ανικανοτητας των ξενογλωσσων
Παράθεση από: alceste στις Ιουνίου 13, 2011, 12:29:36 pmΤο ειπα εγω,σε λιγο θα μας βαζουν να κανουμε και κατακορυφο εμας της β γλωσσας .Επεται διαμαρτυρια γυμναστων οσονουπω...Μαζι σας παιδια,αλλα συμφωνω με συναδερφο,ας σταματησει πλεον η παραφιλολογια περι ανικανοτητας των ξενογλωσσωνΔεν εισαστε ανικανοι. Εισαστε ικανοτατοι να διαδασκετε το μαθημα της ειδικοτητας σας. Γιατι δεν γινεται δηλαδη το αντιστροφο; Εγω που ειμαι φιλολογος γιατι δεν διδασκω και ξενες γλωσσες αλλα τρεχω σε δυο σχολεια για να συμπληρωσω ωραριο;; Εχω και proficiency οπως και C1 στα Γερμανικα!!!!!
Συνάδελφοι φιλόλογοι ,απευθύνομαι αποκλειστικά σε σας.Στείλτε επιστολές διαμαρτυρίας στην ΠΕΦ,ΟΛΜΕ,ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, για τις β' αναθέσεις.Εγώ έστειλα ήδη.Επίσης από Τρίτη επικοινωνήστε με το σχολικό σύμβουλο Φιλολόγων του Νομού που ανήκετε και ζητήστε του να πάρει θέση.Ζητήστε τη στήριξη της ΕΛΜΕ στην οποία ανήκετε..Όποιος θέλει ας μου στείλει π.μ.
Παράθεση από: inw στις Ιουνίου 12, 2011, 10:35:27 pmΣυνάδελφοι φιλόλογοι ,απευθύνομαι αποκλειστικά σε σας.Στείλτε επιστολές διαμαρτυρίας στην ΠΕΦ,ΟΛΜΕ,ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, για τις β' αναθέσεις.Εγώ έστειλα ήδη.Επίσης από Τρίτη επικοινωνήστε με το σχολικό σύμβουλο Φιλολόγων του Νομού που ανήκετε και ζητήστε του να πάρει θέση.Ζητήστε τη στήριξη της ΕΛΜΕ στην οποία ανήκετε..Όποιος θέλει ας μου στείλει π.μ.Ναι και φοβηθηκανε αν τους στειλουμε επιστολες διαμαρτυριας... Ο νομος για τη β'αναθεση της λογοτεχνιας προυπηρχει ή θα τον..δημιουργησουν τωρα μαζι με ολα τα αλλα μαγικα τους;;;
Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Λακωνίας: Καταγγελία της κατάργησης διδασκαλίας της
Παράθεση από: moustard στις Ιουνίου 14, 2011, 12:00:45 amΠαράθεση από: inw στις Ιουνίου 12, 2011, 10:35:27 pmΣυνάδελφοι φιλόλογοι ,απευθύνομαι αποκλειστικά σε σας.Στείλτε επιστολές διαμαρτυρίας στην ΠΕΦ,ΟΛΜΕ,ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, για τις β' αναθέσεις.Εγώ έστειλα ήδη.Επίσης από Τρίτη επικοινωνήστε με το σχολικό σύμβουλο Φιλολόγων του Νομού που ανήκετε και ζητήστε του να πάρει θέση.Ζητήστε τη στήριξη της ΕΛΜΕ στην οποία ανήκετε..Όποιος θέλει ας μου στείλει π.μ.Ναι και φοβηθηκανε αν τους στειλουμε επιστολες διαμαρτυριας... Ο νομος για τη β'αναθεση της λογοτεχνιας προυπηρχει ή θα τον..δημιουργησουν τωρα μαζι με ολα τα αλλα μαγικα τους;;;Δεν χρειάζεται νόμος, νομίζω. Αρκεί μια εγκύκλιος. Όχι, δεν υπάρχει κάτι ακόμα για τη Λογοτεχνία. Μέχρι τώρα η β' ανάθεση των ξενόγλωσσων ήταν μόνο οι Ιστορίες.
Όλα γίνονται για την εξοικονόμηση πόρων και με απώτερο στόχο την υποβάθμιση της δημόσιας Παιδείας. Οι άνθρωποι είναι αλλεργικοί στη λέξη "δημόσιο". Κατά τ' άλλα δεν νομίζω ότι τους ενδιαφέρει κάτι άλλο.
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουνίου 12, 2011, 05:21:22 pmΣαν τι να πουνε τα μεγαλα καναλια? τί να δειξουν? (γιατι το ακουσα αρκετες φορες αυτο, πως δηλ. τα καναλια ουτε ενα πλάνο δεν εδειξαν). Καλυτερα! ρεζιλι και ξεφτιλα θα γινομαστε. Μια χουφτα βγηκαν και φωναζουν....αφηστε τη πολυθρονα και τα πληκτρολογια και κατεβειτε στους δρομους.οσο για τους μονιμους, αυτοι χαλουν τη πιατσα. τωρα που θα τους ερθει η "αρση μονιμοτητας" και το επιπλεον 10ωρο θα δουν τι αναλαμβανουν και τι οχι ! που μας το παιζουν "κατι κουρασμενα παλικαρια"Τουλάχιστον εμείς βγήκαμε να διεκδικήσουμε, δεν περιοριζόμαστε στο να καθόμαστε μπροστά σε μια οθόνη και να εκτονώνουμε την οργή μας στους υπόλοιπους συναδέλφους. Όχι απλά δεν έδειξαν πλάνα από το συλλαλητήριο, τόσες διαμαρτυρίες, τόσοι γονείς έχουν ξεσηκωθεί και δεν έχουν αναφερθεί καν στο θέμα της κατάργησης της επιλογής.Δεν έχω να πω κάτι άλλο, καθίστε εδώ, σκοτωθείτε μεταξύ σας και αύριο πείτε μας ότι φταίμε εμείς για τις β αναθέσεις και πόσο ανίκανοι είμαστε να διδάξουμε τα αντικείμενα σας.
Σαν τι να πουνε τα μεγαλα καναλια? τί να δειξουν? (γιατι το ακουσα αρκετες φορες αυτο, πως δηλ. τα καναλια ουτε ενα πλάνο δεν εδειξαν). Καλυτερα! ρεζιλι και ξεφτιλα θα γινομαστε. Μια χουφτα βγηκαν και φωναζουν....αφηστε τη πολυθρονα και τα πληκτρολογια και κατεβειτε στους δρομους.οσο για τους μονιμους, αυτοι χαλουν τη πιατσα. τωρα που θα τους ερθει η "αρση μονιμοτητας" και το επιπλεον 10ωρο θα δουν τι αναλαμβανουν και τι οχι ! που μας το παιζουν "κατι κουρασμενα παλικαρια"