0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγω εχω proficiency με Α, Moustard,και τριγλωσση μεταφραση,θα πρεπει να κανω αγγλικα στο σχολειο;Εμεις θελουμε πισω την τριτη ωρα μας,δεν ειδα κανεναν να διαμαρτυρεται γι αυτο.Καρπωθηκαν την δικη μας απωλεια(η ωρα μας δοθηκε στα αρχαια) και καποιοι σκουζουν γιατι ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ να δεχθουμε την ιστορια.Αν εσυ συμπληρωνεις σε 2 σχολεια και το φερεις βαρεως,οι δικοι μας μονιμοι συμπληρωνουν στην πλειοψηφια τους σε 5 και 6 σχολεια.Περιπλανωμενοι Ιουδαιοι.Δεν μας αξιζει αυτο.Δεν μπηκαμε στα σχολεια με πασαλειμματα,καναμε γερο διαβασμα στον ασεπ, οι των γαλλικων, το χειροτερο διαβασμα και σε δυσκολια και σε ευρος υλης,απο τους αλλους ξενογλωσσους.Στον ασεπ του 06,παρενεβη ακομη και ο Βεης για εμας,μετα απο επιστολες συλλογων μας,και ο Κατσικας
Φυσικα και το ξεραμε.Ο συναδερφος σας,moustard,δες το μηνυμα του,διαμαρτυρεται οτι τρεχει σε δυο σχολεια.Να μην απαντησω;
Παράθεση από: alceste στις Ιούνιος 14, 2011, 03:56:31 μμΚι εγω εχω proficiency με Α, Moustard,και τριγλωσση μεταφραση,θα πρεπει να κανω αγγλικα στο σχολειο;Εμεις θελουμε πισω την τριτη ωρα μας,δεν ειδα κανεναν να διαμαρτυρεται γι αυτο.Καρπωθηκαν την δικη μας απωλεια(η ωρα μας δοθηκε στα αρχαια) και καποιοι σκουζουν γιατι ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ να δεχθουμε την ιστορια.Αν εσυ συμπληρωνεις σε 2 σχολεια και το φερεις βαρεως,οι δικοι μας μονιμοι συμπληρωνουν στην πλειοψηφια τους σε 5 και 6 σχολεια.Περιπλανωμενοι Ιουδαιοι.Δεν μας αξιζει αυτο.Δεν μπηκαμε στα σχολεια με πασαλειμματα,καναμε γερο διαβασμα στον ασεπ, οι των γαλλικων, το χειροτερο διαβασμα και σε δυσκολια και σε ευρος υλης,απο τους αλλους ξενογλωσσους.Στον ασεπ του 06,παρενεβη ακομη και ο Βεης για εμας,μετα απο επιστολες συλλογων μας,και ο Κατσικαςαντε παλι....βρε μπελας που μας προεκυψε με την ευρωπαικη παιδεια....μα, φυσικο ειναι να απαιτουνται 5 σχολεια για τις 21 ωρες των γαλλικων, το ξερατε αυτο πριν λιωσετε στο διαβασμα του ασεπ, βρε! δε φανταζομαι να ειστε και υπερ των γιγαντιων σχολειων , ωστε να συμπληρωνετε ωραριο σε ενα προαυλιο,ε !
Ανακαλω κι εγω.Σωστα.Δεν γνωριζαμε οτι θα τρεχουμε σε 6!σχολεια.Για 3 νομιζαμε
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιούνιος 14, 2011, 04:38:47 μμΠαράθεση από: alceste στις Ιούνιος 14, 2011, 03:56:31 μμΚι εγω εχω proficiency με Α, Moustard,και τριγλωσση μεταφραση,θα πρεπει να κανω αγγλικα στο σχολειο;Εμεις θελουμε πισω την τριτη ωρα μας,δεν ειδα κανεναν να διαμαρτυρεται γι αυτο.Καρπωθηκαν την δικη μας απωλεια(η ωρα μας δοθηκε στα αρχαια) και καποιοι σκουζουν γιατι ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ να δεχθουμε την ιστορια.Αν εσυ συμπληρωνεις σε 2 σχολεια και το φερεις βαρεως,οι δικοι μας μονιμοι συμπληρωνουν στην πλειοψηφια τους σε 5 και 6 σχολεια.Περιπλανωμενοι Ιουδαιοι.Δεν μας αξιζει αυτο.Δεν μπηκαμε στα σχολεια με πασαλειμματα,καναμε γερο διαβασμα στον ασεπ, οι των γαλλικων, το χειροτερο διαβασμα και σε δυσκολια και σε ευρος υλης,απο τους αλλους ξενογλωσσους.Στον ασεπ του 06,παρενεβη ακομη και ο Βεης για εμας,μετα απο επιστολες συλλογων μας,και ο Κατσικαςαντε παλι....βρε μπελας που μας προεκυψε με την ευρωπαικη παιδεια....μα, φυσικο ειναι να απαιτουνται 5 σχολεια για τις 21 ωρες των γαλλικων, το ξερατε αυτο πριν λιωσετε στο διαβασμα του ασεπ, βρε! δε φανταζομαι να ειστε και υπερ των γιγαντιων σχολειων , ωστε να συμπληρωνετε ωραριο σε ενα προαυλιο,ε !Αχου βρε τι ωραια που τα λες!!Τιποτα δεν ξεραμε πριν λιωσουμε βρε!!!Δεν εχετε βαρεθει να βγαζετε κακια και να ειρωνευεστε πια, ειλικρινα....
kozzi, τι γυρεύεις σε "αλλόγλωσσα" νερά ..., θα σε "πνίξουν" άμοιρε ...!
Μηπως υπηρχε ελλειψη καθηγητων πληροφορικης τοτε;
Το οτι ειναι παραλογο να παιρνει αλλη ειδικοτητα το αντικειμενο μου , ναι αυτο με αφορα και ειναι παραλογο
Παράθεση από: moustard στις Ιούνιος 14, 2011, 01:39:40 πμΜηπως υπηρχε ελλειψη καθηγητων πληροφορικης τοτε;Όχι απλά δεν έκαναν αίτηση οι πληροφορικοί, γιατί αυτοί που είχαν πρόσβαση στο κέντρο λήψης απόφασης, σκέφτηκαν και άλλο δόλιο τρόπο να τους παρακάμψουν. Αφαίρεσαν την παιδαγωγική επάρκια από τους πληροφορικούς ώστε να πρηγούνται οι γυμναστές, φιλόλογοι, μαθηματικοί κτλ, Παρόλο που πχ ένας πληροφορικός παρακολουθεί τα ίδια παιδαγωγικά με ένα μαθηματικό. Απλά να ξέρετε κάποια πράγματα κάποτε γυρνάν μπούμερακ. Παράθεση από: moustard στις Ιούνιος 14, 2011, 01:39:40 πμΤο οτι ειναι παραλογο να παιρνει αλλη ειδικοτητα το αντικειμενο μου , ναι αυτο με αφορα και ειναι παραλογοΜα αυτό είναι το πρόβλημα που μας αφορά όλους. Εσείς κοιτάται μόνο την ειδικότητάς σας. Δηλαδή γιατί οι φιλόλογοι να ζητάν να δικαιούνται να κάνουν μαθήματα άλλων κλάδων, αλλά κανένας άλλος κλάδος του κλάδου τους? Γιατί να μη ζητάνε αξιοκρατία για όλους τους κλάδους, ώστε βαση τροπολογίας η ανάθεση να γίνεται μόνο με βάση πτυχίου και κλάδου που ανήκει ? Γιατί κοιτάει ο κάθε κλάδος το βόλεμά του και δεν αγωνιζόμαστε όλοι μαζί για ένα καλύτερο σχολείο. Κάποιους τους βολευει να υπάρχουν νόμοι και παραθυράκια και γι αυτό δε θα πετύχουμε τίποτα. Μακάρι να βγω λάθος και τελικά να βελτιωθεί αυτή η αναρχία.