0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνω σε ολα εκτος απο το ρημα "κλεβουν". Δε το δεχομαι:δε κλεβει ο καθηγητης το Υπουργειο κλεβει.Θελουμε να χτυπησουμε το γαιδαρο και χτυπαμε το σαμαρι.
Landau μου φαίνεται δεν κατάλαβες Ο miltos74 σχολιάζει τον υποτιμητικό τρόπο που μιλάει για την συνάδελφο καθηγήτρια Αγγλικών (Αγγλικού).Και δεύτερον, στόχος του είναι να προβάλει το γεγονός ότι οι φιλόλογοι μέχρι τώρα τούς φόρτωναν το δύσκολο μάθημα της Ιστορίας, αλλά τώρα, επειδή δεν τους συμφέρει, το θέλουν πίσω!Για να δοθεί τέλος σε αυτή την κατάσταση, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ. Πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση εδώ και τώρα. Είναι μια χρυσή ευκαιρία.
ειναι απαραδεκτο να επιτρέψουμε αναθέσεις φιλολογικων μαθημάτων!δωσαμε την ιστορία, φτάνει!δε βγάλαμε τα ματια μας στο πανεπιστημιο και στον ασεπ για να παραδιδουμε αμαχητι τα μαθηματα μας.και εχεις και την αγγλικου με υφακι να σου λεει σημερα οτι διδαχτηκε λογοτεχνια στο πανεπιστημιο....μου ανεβηκε το αιμα στο κεφάλι!και εμεις καναμε αγγλικα στο φιλολογικο(4 εξαμηνα),πρεπει να διδαξουμε αγγλικα?με την ιδια λογικη μπορουμε!
Έχω αρκετό καιρό να διαβάσω με ησυχία τα όσα γράφονται στα φόρουμ του pde...Μου'χε λείψει αυτή η φαγωμάρα!!!
Παράθεση από: Joanna Bear στις Ιούνιος 15, 2011, 06:08:48 μμ Έχω αρκετό καιρό να διαβάσω με ησυχία τα όσα γράφονται στα φόρουμ του pde...Μου'χε λείψει αυτή η φαγωμάρα!!! Δεν είναι φαγωμάρα! Πολιτισμένη συζήτηση είναι! Θα το θέσω αλλιώς: Εσείς όταν πηγαίνετε στο νοσοκομείο με πρόβλημα καρδιάς σας εξετάζει ο οφθαλμίατρος?
Παράθεση από: dessi στις Ιούνιος 15, 2011, 06:14:04 μμΠαράθεση από: Joanna Bear στις Ιούνιος 15, 2011, 06:08:48 μμ Έχω αρκετό καιρό να διαβάσω με ησυχία τα όσα γράφονται στα φόρουμ του pde...Μου'χε λείψει αυτή η φαγωμάρα!!! Δεν είναι φαγωμάρα! Πολιτισμένη συζήτηση είναι! Θα το θέσω αλλιώς: Εσείς όταν πηγαίνετε στο νοσοκομείο με πρόβλημα καρδιάς σας εξετάζει ο οφθαλμίατρος? Μ'αρέσει που μου κάνεις τέτοιες ερωτήσεις, ενώ πατούμε σε ελληνικό έδαφος!
Παράθεση από: Joanna Bear στις Ιούνιος 15, 2011, 06:19:18 μμΠαράθεση από: dessi στις Ιούνιος 15, 2011, 06:14:04 μμΠαράθεση από: Joanna Bear στις Ιούνιος 15, 2011, 06:08:48 μμ Έχω αρκετό καιρό να διαβάσω με ησυχία τα όσα γράφονται στα φόρουμ του pde...Μου'χε λείψει αυτή η φαγωμάρα!!! Δεν είναι φαγωμάρα! Πολιτισμένη συζήτηση είναι! Θα το θέσω αλλιώς: Εσείς όταν πηγαίνετε στο νοσοκομείο με πρόβλημα καρδιάς σας εξετάζει ο οφθαλμίατρος? Μ'αρέσει που μου κάνεις τέτοιες ερωτήσεις, ενώ πατούμε σε ελληνικό έδαφος! Ξερω, ξέρω στην Ελλάδα όλα γίνονται! Και είσαι ό,τι δηλώσεις! Στην Ιατρική βέβαια, επειδή έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινη ζωή και σωματική ακεραιότητα, προσέχουμε τουλάχιστον να διαλέξουμε την ανάλογη ειδικότητα.Στην Εκπαίδευση όμως τα αποτελέσματα δεν φαίνονται άμεσα (δεν πεθαίνει δηλ. κανείς εκείνη την ώρα ), φαίνονται όμως σε βάθος χρόνου. Για αυτό μεγάλη μέριμνα πρέπει να υπάρχει ήδη από το Νηπιαγωγείο!
Πρώτον έχω χάσει το ενδιαφέρον μου για καυγάδες και δεύτερον έχω να κάνω και τη βόλτα μου σε λίγο Και μη θες να πας τη συζήτηση αλλού Στο θέμα μας Η ΙΣΤΟΡΙΑ στους ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ!